Vloer reinigen met een dweilmachine

dweilen met een dweilmachine

Je vloer schoonmaken met een dweilmachine is nog nooit zo makkelijk geweest.
Geen dweilen meer uit te spoelen, geen emmers schouwen. Deze dweilmachines worden steeds beter en nemen veel werk uit handen. Zo stofzuigen en dweilen tegelijk, en je vloer is echt schoon. Er zijn veel verschillen, sommige werken met vloerpads onder de machine, andere met borstels en een schoon en vuil water tank.En dan heb je nog de schrobmachines die gebruikt worden voor gietvloeren/grindvloeren en ruwere tegels.

Welle dweilmachine?

Je hebt dweilmachines met een vloerpad aan de onderkant, deze dweilen zoals een normale dweil je vloer. Het nadeel is dat je wel steeds met dezelfde vieze vloerpad op je vloer blijft, of je moet hem er steeds onderuit halen en vervangen voor een nieuwe of uitspoelen.
Een van deze is de Bissel Spinwave, op zich reinigt hij makkelijk hij doet t dweilwerk voor jouw. De SpinWave is een vernuftige ‘elektrische mop’ met snel draaiende pads die speciaal voor dit werk werd ontwikkeld. Er zijn geen schurende wielen die krassen kunnen veroorzaken; de pads verwijderen aangekoekt vuil en aanslag zonder invloed op de natuurlijke uitstraling, kwaliteit of levensduur van houten vloeren, stenen vloeren of tegelvloeren. Het gevoelige mopsysteem maakt het mogelijk de waterafgifte te regelen en te zorgen voor optimale vochtigheid om harde vloeren grondig schoon te maken. Gebruik de zachte pads om harde vloeren voorzichtig schoon te maken of kies de krachtige scrub voor hardnekkige en kleverige resten. Met de zachte pads maak je ook laminaat en PVC goed schoon.

De dweilmachine met borstel en zuigfunctie

Van deze machines word ik al een stuk blijer .Ze zijn in aanschaf wel ietjes duurder, maar ze maken beter schoon als degene met een pad eronder. Hij zuigt en droogt  terwijl je dweilt, je krijgt schoon water, en t vuile water word opgevangen. de roterende borstels maken je vloer pico bello schoon. Ook hierin hebben we veel merken goedkopere en echt hele dure. De Bissel crosswave is een van deze merken, en komt met goede revieuws. Als je huisdieren hebt heb je de speciale Pet versie, die makkelijk de honden en kattenharen verwijdert. deze crosswave is zeer geschikt voor tegelvloeren.

Dan hebben we nog de dweil/schrobmachines.

Zeler als je een gietvloer hebt of grindvloer is een schrobmachine een goede aanwinst. Of voor vrij groffe tegelvloeren waar je vaak reliëf in hebt, deze schrobt t vuil uit je tegels. Een schrobmachine is wel een stuk duurder als een dweilmachine. Je hebt ze ook weer van divrese merken, maar voor een goede schrob/dweilmachine denk je al gauw vanaf 700€

Plaats een reactie

Geef een reactie