Streeploos schoonmaken hoogglans meubels

Schoonmaken-autozeem

Hoogglans is prachtig als ’t streeploos blinkt, maar als t vies is en vol met strepen kun je je flink ergeren aan je hoogglans keuken, tegels, of meubels.
Maar wat is nu de beste manier om je hoogglans streeploos schoon te krijgen.
Het antwoord is simpel, neem een autozeem, meestal zitten deze in een plastic koker. je kunt ze overal kopen, van Bol tot Actionshop. Doordat het zeer flexibel en zacht is, neemt het veel vuil op. Het laat ook geen waterwaas achter, wat je wel hebt met een microvezel doekje, vaak moet je dit weer nadrogen met een katoenen of droog vezeldoekje.

Hoogglans witte keuken schoonmaken

Hoe maak je het oppervlak schoon?

Maak een sopje van lauw water, en voeg hier een paar druppeltjes dreft aan toe. Wring de zeem goed uit, en zeem je kasten, tegels of keukenkasten. Je zult merken dat deze zeem vrij stroef over het oppervlak gaat, waardoor hij dus moeiteloos vet en vuil verwijdert. Welke schoonmaak producten

Gebruik beslist geen allesreiniger, dit laat vaak een vette laag achter, dreft is gewoon een super ontvetter, het ontvet niet voor niets je vuile vaat.

Maar niet alleen voor je hoogglans is het een perfecte hulp, ook voor de rest van je meubels, hij neemt goed stof op, en laat geen sporen achter. Of je nu de ramen wil wassen, deuren, hout, het is perfect voor ieder oppervlak.

Hier kun je deze zeem makkelijk bestellen.
autozeem

Autozeem

Na het schoonmaken spoel je de zeem uit, en doet hem terug in het kokertje, doe hem niet in de wasmachine, is ook nergens voor nodig, spoelen is voldoende.

Wil je meer ultieme schoonmaaktips, meld je aan op deze facebookgroep

Geef een reactie