RVS spoelbak en aanrecht schoonmaken

RVS aanrecht schoonmaken glanzen

Vind jij t net zo belangrijk als ik dat je RVS spoelbak rn aanrecht lekker schoon is en glimt? Hier 10 tips hoe je jouw RVS schoon en glanzend houd. Een RVS spoelbak heeft vaak veel te verduren, je wast erin af, giet t water uit de pannen af, je wast er je handen. Vaak laat dit vet en kalk en vaak een doffe waas achter maar t geluk is dat RVS heel makkelijk schoon te maken is.

Zorg dat je altijd een gebruikt beetje versleten schuursponsje gebruikt, of gebruik een sanitairsponsje of een schrubmommy

Groene zeep

Neem een schuursponsje en smeer daar wat groene zeep op, en ga er lekker mee door je wasbak en aanrecht. Spoel t af met koud water, en poets hem droog met een theedoek.

Biotex

Strooi wat Biotex in de wasbak en ook over t aanrecht van RVS en ga er met een sponsje of schuursponsje over, Spoel weg met heet water zo zorg je ervoor dat ook de afvoer schoon word omdat Biotex enzymen bevat. Droog weer na met een theedoek of een speciale droogdoek.

Dikke bleek

Spuit wat dikke bleek in de wasbak en wrijf t lekker in met een sponsje of schuursponsje, laat even inwerken, en de gootsteen glanst als nooit tevoren, wel weer goed nadrogen.

Pinkstuff Pasta

Neem Pinkstuff Pasta en poets hier de gootsteen mee, je polijst als t ware de gootsteen, en alle aanslag zal verdwijnen.

Baking soda

Baking soda in de wasbak strooien en ga er met een sponsje door, goed wegspoelen en na drogen.

Staalfix

Staalfix maakt je wasbak weer mooi schoon, en heb je lichte krasjes dan polijst staalfix deze weer een beetje op, dan goed doorboenen totdat t zwart afgeeft. Afspoelen en nadrogen.

Schrub daddy Paste

Schrub daddy paste, is een witte pasta die probleemloos het aanrecht weer laat glanzen, je zult merken als je er goed mee boent t sponsje zwart gaat worden, is geen probleem dat mag. Weer goed naspoelen en nadrogen.

Glansspoelmiddel

Met glansspoelmiddel voor de vaatwasser zorg je ervoor dat waterdruppels en kalk minder hecht.

Dreft

Gewoon een schuursponsje met wat Dreft, en even goed door boenen.

Cif

Cif kan ook zonder problemen gebruikt worden om je gootsteen schoon te maken, en Cif is 100% natuurlijk@

Autopoetsmiddel Commandant

Een autopoets zoals commandant kan je gebruiken als er krasjes zitten hiermee haal je oppervlakkige krasjes makkelijk weg, en de gootsteen zal er weer van glanzen.

Wil je meer leuke schoonmaaktips? Word lid van deze leukste schoonmaakclub

Plaats een reactie

Geef een reactie