Composiet onderhoud en schoonmaken

Composiet aanrechtblad onderhouden

Wat is composiet? Composiet is een mengeling van Kunsthars, hars en natuursteen vaak marmer. Dus ook composiet is gevoelig voor zuren zoals fruitsappen, azijn, frisdrank etc. Gelukkig zijn er veel middelen om je composiet te onderhouden en te herstellen.

Onderhoud composiet

Voor t dagelijks onderhoud kan je gewoon een beetje Dreft gebruiken om je composiet schoon te maken, of de Lithofin MN easy clean, deze verwijderd snel kookvlekken, vetvlekken, en andere vlekken. Heb je echt vlekken, kringen, neem dan een versleten schuursponsje of sanitair sponsje en gebruik Cif Cream original, en nee Cif schuurt niet. Het haalt goed vetten en vuil weg, en je composiet word er mooier van. Gebruik altijd een snijplankje op composiet.

Langdurig onderhoud composiet

Ook composiet heeft te lijden door dagelijks gebruik, en kunnenn op een gegeven moment witte vlekken, doffe vlekken, of een doffe waas ontstaan.
Dat is een teken dat t materiaal poreuzer word en gevoed dient te worden en beschermt tegen vlekken, vet en water.

Welke Producten voor composiet

Lithofin heeft hier fantastische producten voor de Lithofin MN Protector
Versterkt kleur en structuur en maakt het oppervlak vuil en waterwerend.
verhindert intrekkende vetvlekken. Als je deze protector gebruikt is het raadzaam je composiet schoon te houden met de Lithofin MN Easy-Clean, deze werkt perfect in samenwerking met de Lithofin MN Protector.
Je hebt ook kant en klare setjes voor t totale onderhoud van je composiet van Lithofin.

 

 

Plaats een reactie

Geef een reactie