Wat is een smartphone?

Wat is een smartphone

Een smartphone is een mobiele telefoon die uitgebreidere computermogelijkheden biedt. Een smartphone kan ook beschouwd worden als een handcomputer of pda die tegelijk ook een telefoon is.Op dit moment zou ik zeggen moet een Smartphone een mobiel OS draaien (Android, WP7, iOS, BBOS, SymbianOS e.d.) welke ervoor zorgt dat Apps van derden gedraaid kunnen worden en een internetverbinding kunnen leggen zowel via Wi-Fi als een mobielnetwerk (3G).
Wat je steeds vaker ziet is een touchscreen op een Smartphone maar dat kan je niet als breekpunt beschouwen omdat BB’s ook zonder touchscreen zeker nog smartphones zijn. Een smartphone is een mobiele telefoon die uitgebreidere computermogelijkheden biedt. Een smartphone kan ook beschouwd worden als een handcomputer of pda die tegelijk ook een telefoon is.

Informatie smartphone

Belangrijkste kenmerken Smartphone

Operating System: In het algemeen is een smartphone gebaseerd op een besturingssysteem dat het mogelijk maakt om applicaties te draaien. Apple’s iPhone loopt het iOS , en BlackBerry smartphones voert het BlackBerry OS . Andere apparaten draaien Google’s Android OS , HP’s webOS , en Microsoft’s Windows Phone.Apps:

Terwijl bijna alle mobiele telefoons software bevatten (zelfs de meest elementaire modellen hebben dvandaag de dag onder meer een adresboek of een soort van contact manager. Een smartphone heeft de mogelijkheid om meer te doen. Het bewerken van Microsoft Office-documenten. HJe kan er Apps, zoals persoonlijke en zakelijke finance managers, handige persoonlijke assistenten, of, nou ja, bijna alles mee downloaden. Foto’s bewerken, routebeschrijving via GPS , en een afspeellijst van digitale muziek te creëren op je smartphone.

Android

Android is een besturingssysteem dat er volledig op gebouwd is om hardwareonafhankelijk te zijn. Hierdoor is het mogelijk dat een gratis of gekocht programma op elk apparaat dat gebruik maakt van het android os zal werken.

Apss voor Smartphone

Nu is zowel aanschaf als installatie van apps voor de meeste smartphones net zo makkelijk als het versturen van een e-mailtje. Apple claimt al meer dan 200000 apps te hebben in de app store. Ook voor andere platforms zijn er duizenden apps beschikbaar. Net als de populariteit van smartphones zal ook het gebruik van apps alleen nog maar toenemen.

Apps pagina Iphone apps steeds de nieuwste apps I Tunes.

VOIP smartphone

Het internetbellen met een smartphone is vanaf nu ook gratis via de 3G-verbinding.

Fring bellen met Voip 

Watsapp

Whatsapp is een chatprogramma voor smartphones. Je verstuurt berichtjes, maar ook foto’s en video’s helemaal gratis. Dit maakt sms’jes overbodig en scheelt je aanzienlijk in de kosten

Watsapp download

Accessoires en hoesjes voor smartphone

Fonu alle merken hoesjes en Accessoires

Besturingssystemen smartphone

Windows Phone 7

Android

Blackberry

Apple iphone

Apple smartphone

itunes van apple muziek en apps downloaden

Apple Iphone4s

iPhone 4s review

Blackberry smartphones

Blackberry smartphones

Samsung smartphone en apps

Apps voor Samsung

Samsung galaxy ace

Samsung galaxy tablet

Samsung pagina

Nokia smartphone en apps

Nokia smartphones

Nokia apps en games

LG smartphone en tablets

LG Smartphones

LG tablet

Samsung smartphone en apps

Apps voor Samsung

Samsung galaxy ace

Samsung galaxy tablet

Samsung pagina

HTC smartphone en apps

HTC smartphones

HTC apps

Navigatie smartphone

Navigon

Tom Tom

Plaats een reactie

Geef een reactie