Tips aanschaf Iphone

TTips voor aanschaf Iphone

De iPhone het best bekend als de smartphone lijn uitgebracht in 2007 door Apple .De iPhone is populair door het gebruik van touchscreens als primaire interface voor een mobiele telefoon . Afgezien van de aspecten standaard in de meeste smartphones, zoals Internet connectie en messaging, kunen de iPhone ’s functies worden verdeeld in drie hoofdgroepen: hardware, media en applicaties. De iPhone- ‘s-hardware is een van de grootste. Gebaseerd op touchscreen-technologie, de iPhone heeft geen toetsenbord, in plaats daarvan, een virtueel toetsenbord en het toetsenbord wordt weergegeven op het touchscreen wanneer dat nodig is. De telefoon heeft ook een interne flash-drive om data op te slaan. Andere hardware functies zijn onder meer een digitale camera, ambient lichtsensor , nabijheidssensor , spreker, Wi-Fi ™-connectiviteit, Bluetooth ®, en, in latere modellen, A- GPS .Naast de gewone mobiele telefoon, heeft de iPhone is ook een volledig functionerende media player . Songs kunnen worden overgebracht naar het interne geheugen van de meeste thuiscomputers als de iTunes store, waardoor complete muziekcollecties en apps beschikbaar zijn. Foto’s en documenten kunnen worden bekeken op het kleurenscherm, zoals full-motion video. de Iphone fungeerd als een complete zakcomputer u heeft al uw informatie altijd bij de hand.Hoe download ik apps

Zorg ervoor dat het programma iTunes op je computer staat. Het is gratis te downloaden bij Apple , zowel voor Apple-computers als voor Windows pc’s. Dit programma staat altijd al op je iPhone of iPod.

Wat is itunes

iTunes is een gratis programma voor Mac en pc. Je kunt er je digitale muziek en video’s mee op je computer ordenen en afspelen. Het houdt al je media up-to-date. Bovendien is het een winkel op je computer, iPod touch, iPhone en iPad waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt.

I Tunes.Watsapp

Whatsapp is een razendpopulair chatprogramma voor smartphones. Je verstuurt berichtjes, maar ook foto’s en video’s en dat allemaal gratis. Waarom zou je dan ook nog langer een sms’je versturen als het allemaal gratis kan via Whatsapp? Het enige wat u hiervoor nodig hebt is een mobiele telefoonnummer, een goede internetverbinding (de applicatie draait via het internet) en de applicatie ‘Whatsapp’. Voor het gebruik van Whatsapp hoeft u geen nieuw account aan te maken, de gebruikersnaam van uw Whatsapp account is namelijk uw telefoonnummer. Na het openen van de applicatie kunt u direct contact opnemen met uw vrienden. Het nadeel van het feit dat u geen account hebt is dat uw Whatsapp vrienden verbonden zijn aan uw mobiele telefoonnummer, op het moment dat u een nieuw telefoonnummer hebt, dan moet u ook al uw Whatsapp vrienden weer opnieuw toevoegen

Watsapp download

VOIP iPhone

Het internetbellen met de iPhone is vanaf nu ook gratis via de 4G-verbinding mogelijk. Eerder werd internetbellen via 3G door Apple tegengehouden, maar zonder er ruchtbaarheid aan te geven is dit nu ineens wel mogelijk.

Skype

iphone 4s en iphones

De iPhone 4s is een smartphone van Apple waarbij werkelijk weer overal aan gedacht is. De iPhone 4s staat daarmee midden in onze razendsnelle maatschappij.

Apple Iphone4s iPhone 4s review

iphone 5c en 5s

Een groter display, een snellere chip, de nieuwste draadloze technologie, een 8-megapixel iSight-camera en meer. Alles in een aluminium behuizing die is ontworpen en gemaakt met een ongekend hoog precisieniveau. De iPhone 5s is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 16GB of 32GB. Bij de iPhone 5c kun je momenteel alleen nog kiezen uit 8GB. Wij raden aan om minimaal 16GB te kiezen als je redelijk wat apps wilt installeren. Wil je je iPhone vooral gebruiken om te bellen en voor een paar apps zoals WhatsApp en Instagram, dan is 16GB voldoende.

Apple Iphone4s

iPhone 5 review

Aanbieders Iphone 5 met abonnement

Alle aanbieders voor Iphone5 met abonnement

Iphone 8

De iPhone 8 is het nieuwste toestel voor mensen die een normale schermgrootte van 4,7-inch willen. Het toestel heeft een verbeterd scherm met True Tone, waardoor het scherm meekleurt met het omgevingslicht. Het toestel een glazen achterkant om draadloos op te laden.
De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn in drie kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een spacegrijze, zilveren en gouden variant van de iPhone 8. Qua opslagruimte kun je alleen kiezen uit 64GB en 256 GB.

iPhone 8 bestellen bij providers

De iPhone 8 is nu overal ruim op voorraad. Bestel jouw iPhone 8 bij de volgende providers of shops.

  • Bestel de iPhone 8 bij KPN
  • Bestel de iPhone 8 bij Tele2
  • Bestel de iPhone 8 bij Vodafone
  • Bestel de iPhone 8 bij T-Mobile

Iphone 7

De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6s (plus) en is gepresenteerd op 7 september 2016.
De iPhone 7 heeft een 4,7-inch scherm een resolutie van 1334×750 pixels en is volledig stof- en waterdicht volgens de IP67 standaard.

De processor van de iPhone 7 is sterk verbeterd waardoor dit toestel tot 40% sneller is dan zijn voorganger, de iPhone 6s.

Iphone 6

De iPhone 6 is de naam van de volgende iPhone, de opvolger van de iPhone 5S en iPhone 5C. Het nieuwe Apple-toestel werd op dinsdag 9 september 2014 gepresenteerd en heeft een groter 4,7 inch-scherm met aanzienlijk meer pixels dan zijn voorganger.

De iPhone 6 werd tegelijkertijd geïntroduceerd met de Apple Watch en de iPhone 6 Plus, die een 5,5 inch-scherm heeft met een hogere resolutie. De hard- en software van het toestel is door Apple flink onder handen genomen. Daarmee moet de iPhone 6 de beste telefoon worden die het bedrijf ooit heeft uitgebracht. Hij is sneller, dunner en veelzijdiger dan ooit.

Navigatie iphone

Navigon

Tom Tom

Plaats een reactie

Geef een reactie