Leuke ringtones

De leukste ringtones
Iedereen kent ze wel de ringtones. Je kan de leukste ringtonen op je telefoon hebben van de nieuwste liedjes, je lievelings lied, of te gekke deuntjes. We hebben enkele leuke sites gevonden met te gekke leuke ringtones. Gewoon omdat je een traditioneel Whatapp geluidje wilt, of een old school ringtone. We hebben de leukste ringtones voor je gevonden!

Ringtones

zedge.net

Deze website bevat een groot aantal bronnen, waaronder wallpapers, ringtones en thema’s. Onder het tabblad Ringtones vind je veel coole nummers die je kunt instellen als ringtones voor je iPhone. En u kunt gemakkelijk naar uw muziek zoeken in verschillende categorieën, zoals klassiek, country, rock enzovoort. Natuurlijk vind je hier enkele geluiden die je leuk vindt. Om ze te krijgen, krijgt u drie opties: ze downloaden op de computer, ze naar de post sturen of een QR-code scannen. Over het algemeen is het een leuke website om gratis beltonen te krijgen voor iPhone 6 / 6s / 7/8/8 Plus / X / XR / XS / XS Max.

mob.org

Het is ook een geweldige ringtones-downloadwebsite waar u uw favoriete beltonen kunt krijgen zonder een cent te betalen. Het beste deel is dat je de nummers kunt zoeken onder een lijst met genres of artiesten. Zo kunt u de liedjes van uw favoriete zangers gemakkelijk downloaden door op de downloadknop te klikken of een QR-code te scannen. Eigenlijk kunt u op deze website ook games, achtergronden, thema’s en apps voor uw telefoon downloaden.

mobilesringtones.com

Een andere downloader voor iPhone-beltonen waarmee u gratis Apple-beltonen kunt downloaden, is “mobilesringtones.com”. Net als de bovenstaande twee websites, biedt het u ook een breed scala aan beltonen waaruit u kunt kiezen. En je kunt naar muziek luisteren voordat je gaat downloaden, en kijken hoeveel mensen dit nummer naar je computer hebben gedownload. Bovendien kunt u handmatig kiezen om de beltonen te downloaden in MP3- of M4R-indeling. Maar om het rechtstreeks op de telefoon op te slaan, moet u de app downloaden.

Plaats een reactie

Geef een reactie