Tips aanschaf gsm mobiel

GSM mobieltje kopen

Wil je een nieuwe gsm aanschaffen, met of zonder abonnement, vergelijk dan eerst wat je nodig hebt. Er zijn dagelijks veel aanbiedingen in Gsm, wat je vaak wel honderd euro kan schelen. Er zijn ondertussen heel veel merken smartphones op de markt waardoor het soms lastig kan zijn een keuze te maken. Hoewel de meeste smartphones wel ongeveer dezelfde functies hebben, is vooral het besturingssysteem en provider bepalend. iOS van Apple draait alleen op de iPhones van Apple, dus dit besturingssysteem is alleen met de telefoons van Apple verkrijgbaar. Android van Google is het meest gebruikte besturingssysteem voor smartphones en staat op telefoons van vele fabrikanten. Windows 10 is het besturingssysteem van Microsoft dat ook op computers en tablets gebruikt wordt.Hoe kies je een smartphone die bij jou past?

Welke smartphone voor jou geschikt is, is afhankelijk van wat je er mee wil doen. Met elke smartphone kun je prima bellen, Sms’en, mailen en surfen. Ook apps als Facebook, Whatsapp en Messenger kunnen op de meeste smartphones probleemloos gebruikt worden. Wil je gebruik maken van mobiel internet, 4G, let er dan op dat jouw smartphone dit ook kan.Refurbished iPhone 

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone, maar deze smartphone is niet zomaar een tweedehands telefoon. Er is van alles aan verbeterd en vervangen, zodat het weer een nieuwe smartphone is. De telefoon wordt volledig gereviseerd.De behuizing en de batterij worden vervangen. Zo heb je bijna een nieuwe Iphone voor veel minder geld, en beter als zomaar een tweedehands kopen van een andere particulier.

 

Plaats een reactie

Geef een reactie