Tips voor het aanbrengen van gellak voor een optimaal resultaat

Tips-aanbrengen-gel-nagellak

Het aanbrengen van gellak hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Het begint namelijk allemaal met het treffen van de juiste soort voorbereiding. Want heb je eenmaal geïnvesteerd in de juiste producten voor het aanbrengen van de gellak en het uitvoeren van deze behandeling? Dan is het een kwestie van veel oefenen, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert. In dit artikel geven we je een paar erg handige tips die je meteen toe kunt passen.

Het begint allemaal met het aanbrengen van een base coat

Je doet er natuurlijk het liefste alles aan om er zeker van te zijn dat de gellak lekker lang blijft zitten. Voordat je het kleurtje aanbrengt op een nagel, is het belangrijk dat je als eerste een base coat aanbrengt. Dit is als het ware een transparante nagellak en zorgt ervoor dat de kleur beter blijft hechten op de nagel. Een base coat heb je snel aangebracht en is ook erg snel opgedroogd. Check je ook meteen of je de nagelriemen nog kunt perfectioneren en dat de nagels mooi zijn gevijld? Als dit allemaal in orde is, is het tijd om de nagels te lakken.

Zorg ervoor dat je een paar keer een dun laagje nagellak aanbrengt

De gouden regel is altijd dat je een dun laagje nagellak aanbrengt op de nagel. Dit herhaal je een paar keer, totdat de nagellak mooi dekkend is en de perfecte kleur heeft op de nagel. En wist je dat verschillende kleuren gellak ook weer verschillende soorten behandelingen nodig hebben? Zo kan het zomaar zo zijn dat je bijvoorbeeld een witte kleur of een pastelkleur in drie lagen aan moet brengen. En dat terwijl een donkere kleur na twee lagen al voldoende dekt. Daarom is het keer op keer een goed idee om een behandeling op maat uit te voeren.

Verwijder overtollig product direct van de huid rondom de nagels

Maar daarnaast zijn er nog veel meer beautyproducten bij nagelgroothandel.nl die je voor het aanbrengen van gellak kunt gebruiken. Denk hierbij aan kleine stokjes, waarmee je overtollige nagellak op de huid direct kunt verwijderen. Dit zorgt dus voor een strak en perfect totaalplaatje. Maar ook producten zoals lampen, een base coat en leuke stickers voor nail art, zijn online verkrijgbaar. Hierdoor kun je je collectie helemaal samenstellen zoals je dat zelf in gedachten hebt en iedere wens van de klant in vervulling laten gaan.

Plaats een reactie

Geef een reactie