Kapsels voor communie en bruidsmeisjes

communie-en bruidskinderen-kapse;s

Een van de belangrijkste dingen voor een kind de eerste communie of bruidsmeisje zijn
Natuurlijk moet je naast een leuke outfit ook denken aan een aantal fantastische kapsels.  Je dochter verdient een prachtig kapsel waardoor ze zich op deze grote dag als een prinses zal voelen.
En als je haar een kapsel geeft dat net zo speciaal is als zij , zal ze deze dag voor altijd onthouden.
De meisjes moeten zich verwend voelen op zo’n belangrijke dag en hun outfit moet worden benadrukt door enkele geïnspireerde accessoires en geweldige  haarstijlen.
De meeste van deze kapsels zijn gemakkelijk te realiseren.
Als je geen tijd hebt om te experimenteren , kun je altijd naar een kapper gaan en hem laten beslissen welk kapsel het beste voor je kind werkt.Hier zijn enkele ideeën en suggesties voor communie en bruidskinderen kapsels die je kunnen inspireren en je kind een verwend gevoel kunnen geven op hun speciale dag.
Sommige van deze kapsels neigen meer naar een natuurlijke stijl, terwijl anderen chique of elegant zijn.

Een hoofdband

Een eenvoudige, maar efficiënte truc is om een ​​hoofdband toe te voegen aan het kapsel van een schattig klein meisje. Het zal zeker een outfit en een speciaal kapsel benadrukken. Je kunt ook proberen te grote bloemen te maken en deze aan de hoofdband te bevestigen als je een spectaculairdere look wilt.

bruidskapsel kinderen meisjes

Bloemenkroon

Bloemkronen zullen altijd populair zijn, omdat ze absoluut prachtig zijn en geweldig werken voor zowel meisjes als vrouwen. Een bloemkroon kan goed samengaan met een witte jurk en als het gaat om eerste communie kapsels, is dit een eenvoudige en snelle DIY truc die iedereen kan doen.

Bohemian kapsel bruidsmeisjes

Golvend haar

De eerste communie is een reden om zo’n belangrijke gebeurtenis in het leven van een kind te vieren. Een paar natuurlijk ogende golvende lokken kunnen een lange weg gaan en je zult het haar van je kind niet beschadigen, omdat het een eenmalige gebeurtenis is. Zorg er wel voor dat je de krultang niet te lang aanzet op het haar. Je kunt ook een dag van te voren papilotten indraaien, alleen zullen deze echt heel veel krullen geven.

bruidsmeisje halfopgestoken haar

Half-opgestoken, half-omlaag kapsel

Een zeer chique eerste communiekapsel kan worden gerealiseerd door een half-omhoog, half-omlaag kapsel. Voeg een grote bloem toe als haaraccessoire en je hebt een winnaar.

Losse krullen

Losse krullen een natuurlijk ogend kapsel

Losse krullen kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met een aantal mooie haaraccessoires die ook bij de jurk van je meisje passen. Denk aan mooie haarspeldjes, een haarband, of  een mooie bloem in het haar.

Half ingevlochten haar

Half ingevlochten haar

Als je van ingewikkelde kapsels houdt, is dit de perfecte keuze die je kunt kiezen. De vlechten kunnen worden gecombineerd met haarclips en haarelastiekjes.

Zomerse stijl

Dit kapsel geeft een zomerse sfeer dankzij de zachte vlechten en vrij lang haar. Het is een gemakkelijk te doen kapsel dat niet meer dan 10 minuten kost om te stylen.

Haarbanden van stof en los kapsel

Een eenvoudige witte haarband met wat stoffen bloemen kan echt het verschil maken. De communie van een meisje draait helemaal om onschuld en overtuigingen en zo’n geweldig kapsel hoort zeker bij dit feest.

kapsel eerste communie

Een gevlochten spiraal

Meisjes met lang haar kunnen zich verheugen omdat met hun haarlengte meer mogelijk maakt. Deze gevlochten spiraal zou zeker geschikt zijn als een eerste communiekapsel.

Bloemenkroon van Gipskruid

Afgezien van de schattige witte handschoenen en het mooie blonde kapsel, is de bloemkroon die is gemaakt van Gipskruid de perfecte aanvulling op een spectaculaire eerste communie outfit. Gipskruid is goedkoop en makkelijk te verwerken.

Tiara

Elk meisje verdient het om eruit te zien als een prinses. Dus wees niet bang om een ​​schattige tiara voor je meisje te kiezen op haar eerste communiedag. De dikke, grote krullen zorgen ook voor een koel contrast met de sprankelende tiara.

Vlecht hoofd als krans

Vlechten en losse kapsels gaan zo goed samen! Het is de perfecte combinatie tussen casual en formeel.

kroon vlecht bruidskinderen

Kroonvlecht

Elke kleine prinses verdient het om te schitteren op haar eerste communiedag. Dus dit gemakkelijk te doen kroonvlechtkapsel is misschien een geweldige keuze om met zo’n speciale gebeurtenis te gaan. Wat is er mooier dan een echte kroon te hebben!

Lang haar

Als je kleine meisje lang haar heeft, is dit een van de mooiste en meest complexe kapsels waar ze van kan genieten voor haar eerste communie. De criss cross-strips zijn versierd met parelachtige accessoires en bloemen, de rest stroomt in een watervalvlecht met krullen.

Lang haar opgestoken

Deze elegante opsteekkapsels laten je meisje zich een mooie jonge dame voelen. Het mooiste deel is de grote witte strik haarband met een bloem in het midden, evenals de mooie oorbellen als extra accessoires.

Halve vlecht en bloemen

Het is duidelijk dat half opgestoken vlechten enkele van de meest populaire zijn voor meisjes met lang haar voor hun eerste communie. Deze heeft een omhullende vlecht bestrooid met delicate witte bloemen.

Zijvlechten en half omlaag krullen

Als je een kapsel verkiest dat een beetje eenvoudiger is, kun je altijd voor een kapsel zoals dit gaan. Het begint met twee dubbele vlechten aan elke kant die achte in het midden samenkomen. De rest is prachtig gekruld langs de achterkant.

Waterval vlecht

De watervalvlecht is een ander populair kapsel voor communies. Wat deze look echt onvergetelijk maakt, is de witte bloemhaarclip aan de achterkant.

witte bloemenkroon

Bloemenkroon lang haar

Voor een prachtig Boheemse benadering van de eerste communie van je meisje, kun je kiezen voor een eenvoudige maar effectieve bloemenhoofdband. Het is een zoet en puur kapsel om de natuurlijke schoonheid van je dochter te verbeteren.

Franse vlechten

Franse vlechten gemiddeld lang haar

We zijn ons ervan bewust dat niet alle kleine meisjes lang haar hebben. Als je mooie dame middellang haar heeft, kun je ze contouren met schattige Franse vlechten. Voeg een paar  bloemen toe aan de vlechten voor een schattig effect.

Achter zijknotje met haarband

Knotjes zijn ook populaire keuzes voor communies. Deze schattige zijknot wordt aangevuld met een dunne en mooie hoofdband met roze pareltjes.

kapsel tiara met lintjes

Tiara met linten

Een charmante tiara met lange, witte linten is altijd een uitstekende keuze voor communies. Met zo’n accessoire hoef je je niet eens zorgen te maken over het samenstellen van een complex kapsel.

retro knot communie

Retro-knot

Lang haar kan ook worden gestyled in een uitgebreid retro knotje. Veeg de pony van je dochter voorzichtig opzij en voeg een hoofdband toe met een grote strik in hun favoriete pastelkleur.

Bohemian kapsel bruidsmeisjes

Half-opgestoken gedraaide vlechten met golvend haar

Een ander Boheems kapsel is dit delicate half omhoog kapsel. De vlechten zijn losjes naar het midden gedraaid, waardoor je een prachtige natuurlijke look krijgt.

Franse vlechten en witte linten

Het kapsel van je bruidsmeisje of communiecantje met Franse vlechten kan ook op deze manier worden gedaan. De vlechten zijn aan het einde opgerold en het kapsel is verfraaid met prachtige witte accessoires.

kapsel bruidsmeisje steil haar

Kapsel bruidsmeisje stijl haar

Dit fantastische half omhoog kapsel voor stijl haar heeft een vlekkeloze gebogen vlecht die gloeit van schoonheid. Boven de vlecht zie je een prachtige witte tiara met een  nette strik.

Eenvoudig en bloemrijk

Een andere eenvoudige benadering van een communiekapsel zijn zijvlechten versierd met bloemen. De rest van het haar blijft zitten en is licht gekruld.

krullend haar witte bloemetjes

Krullend-haar

Dit kapsel is gebaseerd op lange en mooie krullen rondom. Voeg een paar witte bloemetjes toe om hun impact te accentueren en zorg ervoor dat je voldoende haarlak gebruikt om de  krullen op hun plaats te houden.

Half opgestoken haar bruidskinderen

Half opgestoken vlechten en gouden bloem Tiara

Dubbele half opgestoken vlechten zijn ook een fantastische optie. Wat deze look onderscheidt van de rest is de lichtgouden bloem tiara, die verbazingwekkend contrasteert met lichtbruin haar.

kapsel bruidsmeisjes lage knot

Lage knot met bloemclip

Deze verfijnde knot heeft de perfecte witte haarclip om hem te laten schitteren. Het is net zo geschikt voor communies als het is voor bloemenmeisjes, evenals andere fancy evenementen.

Plaats een reactie

Geef een reactie