Plastische Chirurgie en huidverjonging

Plastische chirurgie en huidverjonging

15 niet chirurgische cosmetische behandelingen die populair zijn

Het is indrukwekkend wat een impact niet-chirurgische cosmetische behandelingen zoals lasers, vulstoffen en peelings kunnen hebben. Of het nu gaat om vet dat uit het ene deel van uw lichaam wordt gehaald en in het andere wordt geïnjecteerd, of vulstoffen die worden gebruikt om uw neus te vormen , niet-chirurgische cosmetische behandelingen zijn populairder dan ooit. Hier zijn 15 procedures, die niet onder het mes hoeven te gaan, dat zal groot zijn in 2018.

Zoals met elke behandeling, doe je altijd grondig onderzoek en val je niet voor het budget, gereduceerde tarieven of cosmetische vakantiebestemmingen: je krijgt waar je voor betaalt en zeker niet wilt dat je gezondheid er uiteindelijk voor betaalt.

Botox – Lip injecties – Braziliaanse Butt Lift – Chemische peelings Gezichtsbehandeling met laser – Laser LIpo – liposuctie. – Mesotherapie Zuurstof gezichtsbehandelingenKin volheid reductie

Nu is er een niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling voor het verminderen van dubbele kinnen en contouren van de kaaklijn. Belkyra is een product dat deoxycholinezuur bevat – een van nature voorkomende stof in het lichaam die vetcellen absorbeert. Deze injecteerbare vetbrekers kunnen kinvolheid sneller en met minder ongemak bestrijden dan bij eerdere procedures zoals nekliposuctie.

Thermage

Deze populaire niet-chirurgische huidverstrakking heeft weinig uitvaltijd met wisselende resultaten. Het probeert subtiel jaren van je gezicht te halen met behulp van radiofrequente energie die de productie van collageen stimuleert.

Facelift

Liquid Face Lift

Nu hoeft u niet onder het mes te gaan om de verzakte huid op te tillen en de rimpels glad te strijken. De Liquid Facelift is een niet-chirurgische ingreep waarbij gebruik wordt gemaakt van injecteerbare gelvullers, zoals Juvederm en Restylane, om gelaatskenmerken zachtjes op te tillen, rimpels en vouwen te verminderen en een helderdere, meer ontspannen uitstraling te creëren.Wang Fillers

Een strakke huid en gedefinieerde jukbeenderen zijn symbolen van jeugd en schoonheid. Volume en definitie kunnen nu in het gezicht worden geïnjecteerd om jeugdige schoonheid te recreëren met behandelingen zoals Restylane, Juvederm

Mesotherapie

Mesotherapie is een brede term voor een niet-invasieve cosmetische techniek waarbij meerdere injecties van geneesmiddelen, vitamines, homeopathica, hormonen of enzymen nodig zijn om de huid aan te halen. Deze word vaak gebruikt bij rimpeltjes op bovenlip.

Chemische peelings

Door het verwijderen van oude huid kunnen nieuwe lagen op hun plaats groeien, wat resulteert in een helderder, helderder en jeugdiger ogend uiterlijk. Chemische peelings variëren in sterkte, sommige kunnen worden uitgevoerd tijdens je lunchuur, terwijl andere, sterkere concentraties een behoorlijke hoeveelheid hersteltijd vereisen.

Gezichtsbehandeling met laser

Voor kleine oppervlakken van de huid, zoals zonnevlekken, saaiheid en grote poriën, is deze fractionele laserbehandeling erg populair.

Volle lippen

Lip injecties Vollere lippen is de nr 1 filler

Lip Augmentation

Lipcorrectie

Lipcorrectie 2

Botox

Botox is erg populair om rimpels te verzachten of te laten verdwijnen. Rimpels ontstaan door aangespande spiertjes. Botox laat rimpels verminderen of verdwijnen door de spieractiviteit te verminderen.

Endermologie

Endermologie is een nieuwe techniek om zonder operaties en/of medicatie cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen.  U komt letterlijk en figuurlijk ‘beter in uw vel te zitten.

Chemische peeling

Bij een chemische peeling wordt een vloeistof op de huid aangebracht die de bovenste lagen huidcellen verwijdert. Tegelijk wordt het onderliggende bindweefsel geactiveerd. Er zijn verschillende typen chemische peelings. Bijvoorbeeld een fruitzuur-, TCA- of Phenol-peeling

Microdemenbrasion

Microdermabrasion is een in Engeland ontwikkelde, en in de VS geperfectioneerde methodevan oppervlakkige peeling van de hoornlaag. Op het ogenblik een zeer populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud en relatief lage kosten

Dermabrasie

Dermabrasie is een methode om littekens of andere oneffenheden van de huid minder zichtbaar te maken. Bij dermabrasie wordt een dun laagje van de opperhuid afgeschaafd

Dermabrasie 

Plaats een reactie

Geef een reactie