Krijg een instant facelift met deze make-up tips.

Instant facelift tips

Krijg een instant facelift met deze make-up tips1. Maak contouren de eerste stap van je make-uproutine.

Maak geen contouren met bronzer bovenop je make-up! Contour voordat je de basis legt.

2. Contour onder je jukbeenderen voor een opgeheven gezicht.

Hoge jukbeenderen zijn de sleutel tot een jeugdig, opgeheven gezicht. Om ze te vormen, gebruik een foundation die een schaduw of twee donkerder is onder je jukbeen. Vervolgens gebruik een foundation die een of twee of meer lichtere schaduwpartijen heeft om gebieden te markeren van het gezicht dat je wilt accentueren. Deze lichtere tint moet boven het jukbeen worden aangebracht.

3.Voeg blos toe aan de appels van de wangen om volheid te creëren.

Mollige wangen zijn een teken van jeugd. Om ze te faken, lach je in je spiegel en breng je blos aan op het volste deel van de wang.

4. Breng alleen eyeliner en mascara aan op de bovenste wimperlijn.

Dit zal je ogen visueel opvrolijken, En omdat de wimpers schaarser worden naarmate ze ouder worden, voeg een extra laag mascara toe voor elk decennium boven de dertig.

5. Voeg dimensie toe aan je oogleden.

Gebruik een taupe kleur oogschaduw om te mengen, alleen voor de plooien van je oogleden. Dit helpt de ogen groter lijken.

6. Voeg de laatste hand toe.

Vul je wenkbrauwen in voor extra definitie van je gezicht. De sleutel is om een neutrale kleur of een kleur te kiezen die dicht bij de kleur van je eigen wenkbrauwen ligt, En vergeet een felle lippenstift niet. Helderdere lipkleuren kunnen het hele gezicht opvrolijken voor een jeugdiger uiterlijk.

7. Breng eerst mascara aan.

Een tip om als eerste mascara toe passen, en weer als laatste te gebruiken. Nadat je je huid hebt geprimed, breng je een laag mascara aan om je ogen te openen, creëer je die belangrijke definitie en breng je de rest van je make-up-look in kaart. Als je klaar bent met je oogmake-up, breng dan een tweede laag mascara aan. Als je helemaal klaar bent, doe dan een laatste beoordeling om te zien of je nog een jas nodig hebt voor een finishing touch.

Zie hoe een vrouw van 70 kan veranderen met make-up

Metamorose met make-up

8. Vollere lippen met make-up

Er zijn veel eenvoudigere manieren om dunne lippen er voller uit te laten zien, zoals deze subtiele make-up trucs die je lippen meteen opvullen.

9. Gebruik Lip Liner

Selecteer een potlood dat slechts een fractie van een tint donkerder is dan de lipstick die je gebruikt, niet donkerder, om langs de buitenlijn van je lippen te tekenen. Door het donkere potlood aan de buitenkant van de mond aan te brengen, wordt een subtiel 3D-effect gecreëerd waardoor de lippen er voller uitzien.

10. Markeer de omtrek

Het lichter maken van de omtrek van de lippen, dus weer net boven het potloodlijntje, zal de illusie scheppen om ze naar voren te brengen. Gebruik een licht consealer potlood om de bovenste lip en de groef die loopt van de bovenkant van de lip naar de neus, evenals de boog van de Cupido te schetsen.
Meng twee lipsticks
Wanneer je lippenstift geleidelijk lichter wordt in het midden van de lippen, verschijnen er vollere lippen. Breng je lippenstift aan op de hele lip en voeg een iets lichtere tint of een glanzende toe in het midden van zowel je boven als onderlip, breng aan met een zacht borsteltje.

Ooglift stickers

Tips voor hangende oogleden

Last van hangende oogleden? Dit zorgt ervoor dat je gezicht er al snel vermoeid en ouder uitziet. Gelukkig is er nu een quick fix waarmee jij je hangende oogleden kunt verhelpen zonder een ooglidcorrectie. EasyLift ooglidstickers laten jouw hangende oogleden in een handomdraai verdwijnen en zorgen voor een frisse, jonge oogopslag! Ooglift stickers 64 stuks voor nog geen 20 euro

Wil je echt hele volle lippen? zo kan het ook!! 

Plaats een reactie

Geef een reactie