Waarvoor kun je botox gebruiken

Botox-tips-waarvoor

Wil je alles weten over Botox? Wat er allemaal mogelijk is met botox. Botox is niet alleen maar voor de kraaienpootjes, maar heeft veel meer mogelijkheden. Zo is Botox ook bewezen bij migraine, overmatig transpireren, vaginisme. Ook kan het effectief zijn tegen spasticiteit, incontinentie en kan het worden ingezet bij een spastische slokdarm of dikke darm. Maar ook voor de zogenaamde marionetten look (hamsterwangen)., oogwallen, en zo zijn er honderden mogelijkheden met botox. Botox wordt rechtstreeks geïnjecteerd in de spieren. Na enkele dagen zal u voelen dat de spieren waar botox ingespoten werd verlamd aanvoelen. Maar waar kun je botox voor gebruiken?Wat is Botox?

Botox, Dysport, en Xeomin worden allemaal gebruikt om rimpels tegen te gaan. Ze zijn een gezuiverde vorm van botulinum toxine A, wat betekent dat er geen botulisme risico is wanneer het correct wordt gebruikt. Ze werken door het blokkeren van de zenuwen die spieren samentrekken waardoor het voorkomen van rimpels wordt verzacht.

Hoe werkt Botox?

Botox blokkeert signalen van de zenuwen naar de spieren. De geïnjecteerde spier kan niet samentrekken. Dat maakt de rimpels ontspannen en verzacht.
Botox wordt meestal gebruikt op de voorhoofdlijnen, Kraaienpootjes (lijnen om het oog ) en fronslijnen. Rimpels veroorzaakt door zonneschade en zwaartekracht zullen niet reageren op Botox.Hoe lang duurt een behandeling

Het krijgen van Botox kost slechts enkele minuten en vereist geen verdoving. Botox wordt geïnjecteerd met een fijne naald in specifieke spieren met slechts ’n klein ongemak.

Wanner heb ik effect

Het duurt meestal 7 tot 14 dagen om volledig effect te hebben, en het is het beter in deze dagen geen alcohol te drinken. U moet ook stoppen met het innemen van aspirine- en anti-inflammatoire medicijnen twee weken voor de behandeling om de bloedingen te verminderen.

Hoe lang blijft een Botox injectie?

De effecten van Botox zullen drie tot zes maanden duren. Naarmate de spierwerking langzaam terugkomt, beginnen de lijnen en rimpels opnieuw te verschijnen en moeten ze opnieuw worden behandeld. De lijnen en rimpels lijken vaak minder ernstig omdat de spieren krimpen.

Wat zijn de bijwerkingen van Botox?

Tijdelijke blauwe plekken zijn het meest voorkomende bijwerkingen van Botox. Hoofdpijn , die eindigt in 24 tot 48 uur, kan gebeuren, maar dit is zeldzaam. Een klein percentage patiënten kan ooglidverlies ontwikkelen. Dit komt meestal binnen drie weken af. Drooping gebeurt meestal wanneer de Botox rond beweegt, dus wrijf het behandelde gebied niet gedurende 12 uur na de injectie of ga drie tot vier uur liggen.

Wie mag geen Botox inspuiten?

Mensen die zwanger zijn , borstvoeding hebben of een neurologische aandoening hebben, mogen geen Botox gebruiken. Aangezien Botox niet voor alle rimpels werkt, moet u eerst een arts raadplegen.

Waar kan ik Botox laten inspuiten?

Botox mag ook enkel toegediend worden door dokters. Meestal gebeurt dit in de praktijk van dokter of in een privé kliniek. Let er goed op dat u het flesje botox ziet wat ingespoten wordt, zodat u originele botox heeft.

In welke gebieden word er botox ingespoten

Hoewel Botox veelal gebruikt wordt om de horizontale lijnen op het voorhoofd te injecteren, zijn er ook meer geavanceerde behandelingen met Botox als de verticale fronslijnen tussen de wenkbrauwen en de lijnen rond de ogen (kraaienpootjes)

1) Rokerlijnen (verzacht lijnen om de mond)

2) Wenkbrauw lift (help de hoek van de wenkbrauwen verhogen)

3) Bunnylijnen (verzacht lijnen aan de kant van de neus)

4) Peachpit Chin (verminder de dimmen van de kin)

5) Ingeslagen lach (om de hoeken van de mond te vergemakkelijken om marionetlijnen te verminderen)

6) Lichaamsverandering / Slimming (om een ​​dunnere onderste onderkant kaaklijn te creëren)

7) Verticale halsbandjes (om de nek / platysma bands te verzachten)

8) De nasale punt verhogen (om de neus te helpen bij het glimlachen)

9) Nasale flaring verminderen terwijl u lacht

10) Gummy Smile (om de bovenlip te verminderen om de lachende glimlach te verminderen wanneer het lacht)

Botox is mogelijk niet geschikt voor andere rimpels of fijne lijnen op het niet eerder genoemde gezicht. Het is zeer belangrijk om een ​​ervaren Botox-injector te zoeken om dit te bepalen en voor de behandeling van een van de tien geavanceerde gebieden die hierboven zijn genoemd.

Botox wenkbrauwlift

Er zijn spieren in het gezicht die de wenkbrauwen en spieren van de wenkbrauwen opheffen, en naar beneden trekken. Een bekwame Botox injector kan de spieren die bij u naar beneden trekken zorgvuldig injecteren, waardoor dit een lift naar de wenkbrauwen geeft. Dit geeft de ogen ook een meer open look. De meeste mensen kunnen maximaal 2 millimeter lift verwachten, wat klinkt als een beetje, maar in het gezicht is dit meestal genoeg voor een merkbare verbetering.

Anti-transpiratie

Sommige mensen hebben last van overmatig zweten. Botox anti-transpiratie (Botox Dry) kan uitkomst bieden. Het werkt goed tegen overmatig zweten onder de oksels of handen en voeten. Botox blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren. U heeft de eerste keer 4-6 maanden plezier van een Botox anti-transpiratie behandeling. Het effect van een vervolgbehandeling houdt 6-12 maanden aan.

Botox op een natuurlijke manier

Slangengif

Slangengif is het wapen van de slang of zijn verdedigingsmechanisme. Wanneer een slang wordt aangevallen of het aanval raakt, wordt dit schepsel bijgedragen terwijl een krachtige toxine wordt ingespoten via de armen. Het lijkt erop dat deze toxine of gif de spieren verdooft, waardoor het prooi verlamd wordt, niet in staat is om terug te vechten.

Door dit effect van bevriezing van spieren is slangengif een populair anti-aging wonder geworden . U moet echter nooit het toxine in zijn rauwe toestand gebruiken omdat het zeer giftig is. De schoonheidssector heeft het concept van slangengif gebruikt en heeft zijn eigen replica gemaakt, waardoor ze perfect veilig zijn. Het vermindert fijne lijnen en rimpels, waardoor u een gladde huid krijgt . In tegenstelling tot Botox is deze crème pijnloos en veel veiliger. U zult geen ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals roodheid, irritaties en infecties.

Kan Slangengif een ​​effectief alternatief zijn voor Botox?

Slangengif is een middel tegen verouderingstekens, waardoor u fijne lijnen en rimpels vermindert en zelfs elimineert. Bovendien is het op bepaalde manieren beter dan Botox, omdat het niet dezelfde bijwerkingen of risico’s heeft. Slangengif creme zal je spieren niet lamleggen zoals Botox doet , en je kunt je gezicht nog steeds bewegen met verschillende expressies.
Meestal duurt het minimaal drie dagen om resultaten te bereiken, als u elke dag de creme gebruikt.

Plaats een reactie

Geef een reactie