Schoonheidsbehandelingen en beautycenter

Schoonheidsspecialisten

Gezichtsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen het is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. 80% van de vrouwen gebruikt dagelijks een huidverzorgingscreme en beauty-producten. Dit gaat van huidverzorging make-up en parfum tot wekelijks naar een beautycenter.Gezichtsbehandelingen zijn zo veel meer dan een uur van heerlijke verwennerij. Ze hebben enorme voordelen voor de gezondheid en het welzijn van je huid, zowel op korte als lange termijn. Wanneer je alle normale bezoeken die je doet (tandarts, kapsalon, sportschool) in overweging neemt, besef je dat je je echt een deel van die tijd op je huid moet concentreren, zeker wanneer de seizoenen veranderen en uw huid het meest kwetsbaar is.

Tenzij we de fontein van de jeugd vinden, heeft onze huid geen andere keus dan toegeven aan verloren elastine en verminderd collageen … met andere woorden, rimpels ontwikkelen. Yep, we zullen ze allemaal uiteindelijk krijgen (als we ze al niet hebben). Hoewel het verleidelijk is om een aantal van de vele cosmetische verbeteringen uit te proberen die kunnen voorkomen dat rimpels zich vormen of het uiterlijk van bestaande rimpels verminderen, zijn er veel dingen die we kunnen doen om ze te voorkomen in de eerste plaats.Wat te doen voor je naar de schoonheidsspecialiste gaat

Voor de meesten van ons maken gezichtsbehandelingen geen deel uit van onze normale huidverzorgingsroutine vanwege de kosten, druk tijdschema, gevoelige huid, de lijst gaat maar door. Maar vraag het aan een schoonheidsspecialiste, en zij zullen je vertellen dat gezichtsbehandelingen een van de topgeheimen zijn achter de mooiste teint van bekende actrices.

Twee weken:
Als je een spraytan gaat gebruiken, moet het meer dan twee weken voorafgaand aan je gezichtsbehandeling doen, zodat je huidtint niet onregelmatig wordt

Eén week:
Stop met scrubben. Dit zal de schoonheidsspecialiste in staat stellen om een meer grondige scrub uit te voeren. Als de huid van te voren te veel gescrubt is, krijg je niet de beste resultaatgerichte scrub’s die ze anders misschien hebben gedaan. Het is ook een goed idee om je bescherming tegen de zon een week eerder te verhogen.

48 uur:
vermijd een stoombad zowel voorafgaand aan je gezichtsbehandeling en tenminste 48 uur na je gezichtsbehandeling om ontstekingen te verminderen. Stoom verhoogt de kerntemperatuur van het lichaam en veroorzaakt een verhoogde hoeveelheid bloedcirculatie in het bloed, wat kan leiden tot ontsteking.

De dag van:
Als je van plan bent om vóór een gezichtsbehandeling te trainen, moet dit minstens twee tot drie uur vóór je afspraak zijn. Trainingen verhogen de kerntemperatuur van het lichaam, waardoor de huid reactiever kan worden op bepaalde delen van het lichaam, zoals ook het stomen .Ook, als je van plan bent op dezelfde dag Botox- injecties te krijgen , haal ze dan later, want het wordt aanbevolen dat je niet gaat liggen na het inspuiten van Botox. “

Ook is het van cruciaal belang is om je gezicht niet te wassen na een gezichtsbehandeling, of zelfs ’s avonds voor het slapengaan, zodat je de producten kunt laten absorberen. “Maar de volgende dag kun je terugkeren naar je normale huidverzorging ritueel.

We hebben de beste beautycenter en schoonheidsspecialisten voor je gevonden in je eigen regio

Plaats een reactie

Geef een reactie