Welke lingerie onder je trouwjurk

banner

Een van de meest raadselachtige aspecten van de trouwjurken puzzel kan zijn wat voor lingerie te dragen onder je prachtige trouwjurk. Je wilt iets comfortabels, maar mooi, verborgen maar vleiend. Er zijn tientallen opties voor bruidslingerie , de truc is het vinden van een geweldige bh die je jurk en je lichaamstype aanvult. Hier hebben we een paar prachtige, betaalbare opties bedacht.Dankzij de populariteit van backless, strapless, deep-v of anderszins blote jurken, kan het moeilijk, zo niet onmogelijk, zijn om een ​​bh te vinden die niet zichtbaar is wanneer je door het gangpad loopt, laat staan ​​dat je beweegt en danst. Ongeacht je type jurk, een populaire optie is om bh-cups in je jurk te naaien. Dit biedt je niet zoveel ondersteuning, maar het zal vorm geven en voorkomen dat iemand je tepels ziet (als dat idee je stoort, wat het misschien niet doet).

Maar de hoofdzaak: bruidsondergoed is een vrij persoonlijke keuze. Het belangrijkste is dat je blij en comfortabel bent in elke outfit die je hebt gekozen! Als je van free-booby houdt en niet van shapewear houdt, doe je dat, meid. Maar als je de steun van een bh wilt hebben of je beter wilt voelen in een paar Spanx, dan is dit wat de experts aanraden om te dragen onder verschillende soorten bruidsjurken.

Welke lingerie onder je trouwjurk

Als je jurk strapless is: ingenaaide cups of een strapless bh.

Met een strapless jurk kun je wegkomen met het dragen van een strapless bh, als je er een wilt , zorg er gewoon voor dat alles perfect bovenop zit, want elke opening zal je beha onthullen. (Als je je jurk laat veranderen, raden deskundigen aan om je lingerie mee te nemen bij elke pasbeurt.

Als je jurk een lage rug heeft, maar niet helemaal backless is: een lage rug BH.

Als je jurk rugloos is probeer dan ingebouwde cups of een kleef bh.
Elke bruidsjurk met een open rug heeft bijna altijd cups nodig die zijn genaaid of zelfklevende cups, Alhoewel zijn er tegenwoordig hele leuke shapewears voor onder een rugloze jurk.
Maar één waarschuwing dat dit soort jurken ongemakkelijk kunnen zijn als je een grotere bh-maat draagt ​​en je je borsten moet ondersteunen. Ook cups die kunnen worden ingenaaid zullen echter nooit een lift en ondersteuning bieden. Als de jurk een lage rug heeft, kan een laag rugcorset soms je beste vriend zijn, maar dat is niet altijd het geval.

Als je jurk een diepe hals heeft: ingebouwde cups, een kleefbeha of een deep-v bh.

Voor een diepe halslijn, adviseren we over het algemeen dat cups in je bruidsjurk worden genaaid, Maar als je op zoek bent naar meer ondersteuning, zijn er veel deep-v-bh’s beschikbaar, evenals zelf plakkende bh’s.

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van shapeware, en praktische lingerie te koop, er is bijna overal een oplossing voor.

Lage rug bruidslingerieBruidslingerie voor een diep decollete

Het belangrijkste verschil tussen bruidslingerie en lingerie voor je huwelijksnacht. Er worden veel hogere eisen gesteld aan de pasvorm van bruidslingerie die je op de dag draagt. Deze lingerie moet voornamelijk ondersteuning en comfort bieden tijdens je trouwdag. Daarnaast moet de bruidslingerie perfect aansluiten bij de trouwjurk.
Door de perfecte pasvorm worden oneffenheden weggewerkt en komt je figuur beter uit. Vooral het korset, torselet en bustier zijn belangrijke onderdelen in de bruidslingerie.
Maar in tegenstelling tot bruidslingerie van de dag, kan je natuurlijk voor de huwelijksnacht een ander leuker setje aandoen, iets meer uitdagend, want het is immers je huwelijksnacht. Het is een heerlijk gevoel om je nauwsluitende bruidslingerie te verruilen voor een soepeler setje. Vooral de baby dolls en de transparante uitdagende jurkjes zijn erg in trek. Qua kleur maakt het niets uit in tegenstelling tot je dag lingerie die moet wit, of huidskleur zijn. Trek voor de huwelijksnacht gewoon iets in een spannende kleur aan. Poirier heeft een schitterende collectie bruidslingerie die perfect is onder je trouwjurk.

Plaats een reactie

Geef een reactie