Bruidsmake-up die bij je past

Bruidsmake-up

Natuurlijk wil je er op je trouwdag onweerstaanbaar uitzien , niet alleen voor je geliefde, maar je zult de hele dag in de Picture staan. Niet alleen je bruidsjurk is een belangrijke onderdeel , maar met de juiste bruidsmake-up zul je er nog stralender uitzien. Als je vaak make-up draagt dan kun je op je trouwdag je make-up wat zwaarder aanzetten (vooral ’s avonds). En als je bijna nooit make-up gebruikt kun je het beter wat sober houden.Kies vooral de bruidsmake-up die bij je past, blijf bij je natuurlijke ik.Hoe mooier je huid, hoe mooier de make-up. 

Een goede visagiste zal je tijdens de proefmake-up niet alleen over je bruidsmake-up adviseren maar zal je ook tips geven voor de huidverzorging. Regelmatig scrubben met milde scrubs om de dode huidcellen te verwijderen, is aan te bevelen. Ook maskers vormen een goede aanvulling op je dagelijkse schoonheidsbehandeling. Wees verder voorzichtig met zonnebanken en de zon, zeker in de dagen vlak voor je trouwdag. Ongewenste haartjes moeten zorgvuldig worden verwijderd omdat die juist op de foto in het oog springen.Een ‘klassieke’ neutrale make-up is altijd mooi, ook nog als je over 10 jaar door je trouwalbum bladert, maar sommige bruiden kunnen het ook makkelijk hebben om een zware make-up met smokey eyes te hebben, het ligt er een beetje aan hoe je zelf in het dagelijkse leven staat, en in wat voor stijl je trouwt. Als je jezelf opmaakt zorg er dan wel voor dat je de juiste fondation en make-up gebruikt die waterproof is, want je kan nog wel eens een traantje laten vloeien op je trouwdag.Niet elke bruid wil een visagiste om haar gezicht op haar trouwdag te schilderen. 

Niemand kent uw contouren, hoe de make-up tot rust komt en beweegt of de texturen die uw huid zo goed vindt als u, dus het is niet gek dat u de controle wilt over uw uiterlijk van de grootste dag van uw leven. Zoals met alles wat met het huwelijk te maken heeft, vergt het maken van je eigen make-up slechts een zorgvuldige planning en een beetje oefening om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt op de grote dag.

Om je teint perfect te maken, duurt het een kwestie van vallen en opstaan. 

Kies op de dag voor lichtgewicht, hydraterende en verhelderende huidverzorgingsproducten die het perfecte canvas creëren maar niet te glad zijn zodat je make-up niet blijft zitten. Ga alleen op de jukbeenderen voor een verlichte gloed. Vermijd het toevoegen van glans aan de T-zone, het midden van het voorhoofd en de wangen, want deze ziet er te glanzend uit onder de flits van een camera.

Planning is een vereiste

Begin met het maken van je spelplan ongeveer 3 maanden voor je trouwdag. Je moet de tijd hebben om je huid in de beste conditie te krijgen, de producten die je gebruikt te kopen en ermee vertrouwd te raken, en een paar oefenritten te maken om te zien hoe lang die make-up blijft zitten tijdens een lange dag. Je boodschappenlijst moet als volgt zijn: een foundation primer, pure foundation formule, doorschijnend poeder, oogschaduw, waterdichte mascara, blush, lippenstift en concealer. “Kies een concealer in een warme tint, net iets steviger dan je foundation, maar niet te licht. Je wilt geen duidelijke kleurverandering zien. Kies een zachte lip kleur. De meeste lip kleuren blijven niet zitten door te praten, kussen en te eten, maar het kan zijn dat je weinig tijd hebt om opnieuw je lipstick aan te brengen. Je wilt dat de hele look werkt met een zachte lip kleur, zodat wanneer deze vervaagt, je niet helemaal anders zult zijn. Het beste is nog een lipstick kiss-proof te nemen.

Bruidsmake-up tips

Ga Neutraal

Tenzij het thema een neon bruiloft is, wil je een neutraal kleurenpalet gebruiken met tinten van roze, perzik en brons. Blijf met crèmekleuren op je oogleden en gebruik een taupe, zachte roze of licht bronskleur in de plooi.Tan of donkere huidtinten zijn gevleid door brons, koraal of bessenbloesems, terwijl een lichte huid moet gaan voor een zachtroze, perzik of roze. De kleur van de lip moet hetzelfde zijn als pure bes, roze of abrikoos.

Meng voorzichtig

De kunst om neutrale kleuren te dragen die nog steeds opduiken in al je trouwfoto’s? Alle ruwe lijnen perfect mengen. “Misschien heb je de perfecte roze blos kleur, maar als je het in een harde streep op je gezicht hebt geplaatst, zal de camera dat overdrijven, Gebruik zachte penselen, sponzen om de kleur te laten overvloeien.

Oefen met de oogmake-up

Al het drama moet worden opgeslagen voor de wimperlijn en wimpers. Zodra je je schaduwkleuren hebt ingesteld, oefen je je bovenste wimperlijn, met een waterbestendig potlood of -gel, zo dicht mogelijk bij de basis van de wimpers. “Wees niet bang om de wimpers zelf aan te raken, teken in korte streepjes in plaats van een snelle, vloeiende lijn, neem dan een klein penseel met wat donkere schaduw en veeg het op de top van de potloodlijn. Dit verzacht de lijn en verhoogt het duurzame potentieel Je kunt de onderste wimperlijn bloot laten of op een taupe of lichtbruine kleur mengen met een klein penseel. Bepaal of je van plan bent om met valse wimpers te werken en oefen dan zoveel als je kunt. De kleine clusters zijn het gemakkelijkst te beheren wanneer je je eigen make-up doet. Doop elk cluster in een kleine hoeveelheid zwarte lijm, wacht 10 seconden totdat het kleverig wordt en leg het dan bovenop je natuurlijke wimperlijn. De beste methode is om van de buitenkant te beginnen en vervolgens naar het midden van je oog te werken.

tips bruidsmake-up

Maak alles waterdicht

Zelfs als je zweert dat je niet gaat huilen, zul je waarschijnlijk toch een traantje laten, dus alles waterdicht maken, met name je oog cirkel, is de sleutel. start met een beetje concealer op je oogleden voordat je de oogschaduw mengt, en uitsluitend met waterproof mascara en oogschaduw. Stel de lijn in met een matte schaduw in een overeenkomstige kleur over de bovenkant. Je vertrouwde foundation primer moet voorkomen dat je teint wegloopt, maar zorg ervoor dat je niet overboord gaat met het gezichtspoeder, want het is de belangrijkste boosdoener voor die witte traanstrepen die vaak zichtbaar worden na het huilen. Voor je onder ogen, breng een beetje doorschijnend poeder aan op de concealer terwijl je mascara aanbrengt. Als je klaar bent, poets je het poeder weg. Het product dat overblijft, zorgt ervoor dat de mascara niet naar je huid wordt overgebracht als je knippert.

Ben je nog op zoek naar een bruids-visagiste in je regio, wij hebben de beste visagisten gevonden.

Plaats een reactie

Geef een reactie