Mode voor de bruidegom

mode voor de bruidegom

Het is een obsessie van de industrie dat bruiloften vooral voor de bruid zijn, en dat denken heeft zich al lang uitgebreid tot kleding voor de bruidegom. Probeer niet om de jurk te overtreffen! Maar wacht even: uw verloofde heeft zeker veel tijd en moeite gestoken om ja te zeggen tegen de jurk, en een extravagante (en zonder twijfel dure) jurk is onvermijdelijk de kern van de ceremonie. Betekent dit dat je iets flauws moet dragen? Helemaal niet. Een bruiloft is een gelegenheid voor jullie om er op je best uit te zien, en het kopen van een scherp, zelfs opvallendtrouw pak is gewoon een kwestie van ervoor zorgen dat je er tijdens de grote dag net als de bruid er even goed uitziet en aanvoelt. Ga zo stijlvol als je wilt. De complimenten gaan hoe dan ook naar de kleding van je vrouw.

Trouwkostuum bruidegom

Bij het kiezen van een trouwkostuum is het makkelijk wanneer je al een idee hebt van wat je wel en niet leuk vindt. Het is verstandig om je van tevoren alvast een beetje te oriënteren op internet. Maar ga niet meteen voor een te gekke coole stijl, neem of je aaanstaande bruid mee of iemand die weet wat de bruid draagt, want daar moet jij als bruidegom rekening mee houden.Je kunt ervoor kiezen dat jouw outfit een verrassing is voor de bruid. Maar tegenwoordig is dit niet altijd meer het geval, en gaat de aanstaande bruid ook mee met het uitzoeken van een kostuum voor de bruidegom. Maar andersom is het nog steeds een verassing voor jou, hoe de bruid eruit zal zien.

Het is belangrijk dat je een trouwkostuum kiest dat goed bij je past. Het moet je goed staan, maar je moet je er ook lekker in voelen. Kies er eentje die zit als gegoten. Ga daarom naar een winkel waar ze er verstand van hebben en waar ze je goed kunnen adviseren.

2. Kies voor een mooi pak wat je aanspreekt

Tenzij je belachelijk rijk bent, heb je waarschijnlijk niet veel gelegenheden om nadien in je formele pak te stappen. Het is dus begrijpelijk dat veel jongens denken dat de enige geschikte outfit voor hun trouwdag een duur pak is, wanneer anders krijg je de kans om op James Bond te lijken?Je kunt zeker de gebruikelijke gitzwarte smoking op je bruiloft dragen , en met de juiste pasvorm en accessoires is de kans groot dat het zal werken. Het probleem is de mythe van de verplichting. Je hoeft geen smoking te dragen. Een pak dat goed wordt gedragen, zal het doen. In feite heeft een reeks veel meer te bieden dan het formele alternatief. In tegenstelling tot je bruid en haar trouwjurk, is het kopen van een mooi pak voor je bruiloft een investering die vruchten zal afwerpen. Je kunt blitzen in het pak wanneer dat nodig is, wat de uitspatting rechtvaardigt. Met een smoking zit je vast met een nieuwigheid die je graag wilt dragen op diners (niet doen) of de verhuurroute gaan lopen , een verspilling van geld als er ooit een was.

Bruidegom mode en tips

3. Maak het niet Modern

Bruiloften, als algemene regel, zijn slaven van traditie: in de meeste opzichten goed genoeg, maar een beetje uit het oog als het gaat om mode. Maar alleen omdat je dezelfde ceremonie ondergaat, wil dat nog niet zeggen dat je dertig jaar geleden niet te onderscheiden moet zijn van de bruiloft van je ouders. De tijden veranderen. En er zijn veel smaakvolle manieren om je trouwpak te moderniseren zonder er te casual of te eigenaardig uit te zien. Denk aan accessoires, zelfs het eenvoudigste pak kan meer worden onderscheiden door de toevoeging van een paar kleine details. Waarom niet een gebreide stropdas of een gepatroneerd pochet proberen?

Trouwkostuum tips

4. Wees serieus

Een bruiloft is geen begrafenis, maar dat weerhoudt sommige paren er niet van om het als één te behandelen, ze obsederen zo rigoureus over alles dat het plezier eruit wordt geperst. Maak je grip los. Een bruiloft is een feest. Zorg er dus voor dat het feestelijk oogt, trek een pak aan met een pak slaag of gebruik een interessante stropdas om je blik af te zetten. De gemakkelijkste manier om je look te stimuleren? Sokken. Probeer een paar statement sokken, om je outfit echt een kans te geven.

5. Alles moet overeenkomen

We waarderen het dat veel bruidegoms niet veel te zeggen hebben over de vraag of (of in welke mate) de ceremonie een ’thema’ zal zijn, maar alleen omdat de bloemen en de tafelversieringen groen zijn en goud niet betekent dat je stropdas en pochet ook deze kleur moet zijn. Precies bijpassende kleuren en patronen in accessoires zijn een teken van amateurdressing, een try-hard-look zelfs voor een bruidegom. Denk aan kleuren die elkaar aanvullen en, indien nodig, het thema.

Nou ff genoeg gezeurd, alles waar bruiloft voor staat is nou een maal duur! Maar jij als bruidegom kan net als de bruid een statement maken in een cool blauwgroen trouwkostuum, mocht dit TE zijn voor je, hou het dan bij mooie opvallende accessoires. Deins niet terug voor een mooie knal roze stropdas of pochet. Enne JA schoenen maken de man!

Bruidegom trends

immediate Trouwkostuum

Plaats een reactie

Geef een reactie