Tips en trends bruidskapsels

Tips trends bruidskapsels

Als je haar maar goed zit. Dat zeggen de meeste bruiden er wordt dan ook het meest nagedacht over het kapsel, net zo belangrijk als alle andere dingen. De bruid is het middelpunt van de belangstelling en het bruidskapsel moet dan ook perfect zijn. Of je kiest voor los, opgestoken met of zonder sluier, voor ieder type haar zal de bruidskapper het juiste kapsel weten te creëren. Veel bruidskappers komen ook aan huis, en doen gelijk je bruidsmake-up mee. We hebben de nieuwe trends in bruidskapsels en ideetjes voor kort en lang haar.Tips bruidskapsels

Je bruidskapsel zal je je altijd herinneren, daar het ook altijd zichtbaar is op alle trouwfoto’s, dus het moet iets fantastisch zijn.
Je kan kiezen voor een simpel opsteekkapsel of een smaakvol halve helft omlaag kapsel, maar je moet echt voelen dat het bij jou en je jurk past. Met bruidskapsels voor lang haar kan je echt genieten van de vele mogelijkheden, en gevlochten stijlen doen het altijd prima. Ook stijlvolle glanzendende golven, krullen of asymmetrische kapsels zijn een prachtige trend.
Bruidskapsels met halflang haar kunnen ook geweldig worden opgestoken, charmante krullen of schattige halve opsteekkapsels.
Korte bruidskapsels ligt aan het model van het haar, maar deze kan je prachtig verfraaien met haaraccessoires en bloemen. Voor dit moment is de trend golvende krullen en diverse soorten vlechten.

Trends bruidskapsels

Trends in bruidskapsels

De belangrijkste trend is een natuurlijke bruidslook. Het is tijd om de ingewikkelde stijlen op te geven en te gaan voor zachte krullen en romantische vlechten. Ongelooflijk populair zijn bloemenkronen die helpen om een romantische en zachte uitstraling te creëren. In het nieuwe seizoen wordt de traditionele sluier vervangen door elegante sluiers, sierlijke hoeden en gewichtloze kant die het kapsel siert.Lage, ongestructureerde chignons complementeren zacht stromende jurken met ontspannen krullen en textuur die nog steeds zwaar zijn. Deze worden prachtig geaccentueerd met bloemenkronen, takjes gipskruid, of delicate haarbandjes.
Bruiloften worden minder formeel als het gaat om het haar. Met inspiratie die meer naar catwalk en rode loperlooks leunen, in plaats van de traditionele bruids krullen en over de top stijlen met haarverstuikte modellen. Ik ben een groot voorstander van deze look, spelen met verschillende gestructureerde chignons. Dit is een look die alle leeftijden en haartypes zal vleien. De chignon maakt zijn comeback in 2019, maar met een minder formele en meer Boheemse make-over.

Trends bruidskapsles 2020

Kies een stijl die bij je past

Er is altijd iets heel speciaals aan trouwen. Het is een moeilijke vraag, om te weten wat goed of fout is voor een bepaalde bruid, maar het gaat diep in haar hart om niet alleen de stijl te herkennen die haar op haar best doet lijken, maar ook laat voelen. Een moderne bruid is op zoek naar iets dat zowel mooi, sensueel als enigszins sexy is Of het nu een getextureerde krul is of een gegolfde stijl, het is waarschijnlijk waar om te zeggen dat het de persoonlijkheid moet evenaren. Maar één ding is zeker: gestyled of niet gestyleerd, de bruid is uniek en het is aan haar, wat het gevoel geeft dat het beste bij haar past.

Trends bruidskapsel opgestoken

Ben je nog op zoek naar een bruidskapster of visagiste? Trouwen-bruiloft heeft alles in huis!

Plaats een reactie

Geef een reactie