Een trouwauto huren doe je zo!

zo huur je een trouwauto

De rit naar de kerk of het gemeentehuis is heel speciaal. Deze rit kan het mooiste tochtje van jullie leven zijn. Dus het huren van een trouwauto ligt in jullie eigen handen. In of op welk vervoersmiddel zouden jullie willen trouwen? Gaan jullie gedachten uit naar een klassieke trouwauto, iets echt speciaals, of lekker vintage in een trouwkever of Cadillac. Wel er zijn tal van mogelijkheden in trouwvervoer, kies de juiste trouwauto die bij jullie trouwdag past. Laat je inspireren door de verschillende aanbieders in trouwvervoer. Veel voorkomend trouwvervoer: Limousines, Trouweend, Trouwkever, Citroen traxtion, Excaliburs, Cadillac, Mercedes, Oldtimervervoer. Echt speciaal zijn de Trouwkoe, Riksja, Vespa brommer, bakfiers, Boot, Helicopter, vrachtwagen.Een trouwauto uitzoeken. Of word het je eigen autootje.Trouwvervoer is er te kust en te keur, van een grote limousine tot een lelijke trouweend. Ook kan u voor de familie vervoer regelen door met z’n allen in een dubbeldekker naar het stadhuis te gaan. Zo komt iedereen op tijd, en hoeft niet iedereen een parkeer plaatst te zoeken. Iedere auto kan als bruidsauto fungeren, maar de meeste bruidsparen hebben hun eigen voorkeur, de een gaat voor een Rolls Royce de andere voor een limousine, en weer de andere voor de trouwkever. maar trouwen in een trouwbusje is ook weer hot.Oldtimer trouwvervoer

Oldtimers zijn nog steeds zeer geliefd als bruidsauto, meestal door bruidsparen die ook wat klassieker zijn, of b.v. de 50 60e jaren oldtimers zijn perfect voor een vintage bruiloft.. er zijn nogal wat merken in oldtimers denk hierbij aan: Citroen traction, Excalibur, Rols Roys, Cadillac, Bentley, Opel, etc. .

Oldtimer trouwveroer

Trouwen in een limousine

De limousine is een geliefde trouwauto bij bruidsparen, zeker voor de beenruimte en voor een beetje luxe onderweg. We kennen de moderne limousines maar ook in oldtimers zijn de excalibur limousine zeer geliefd.

Volkwagen Kever

Trouwkever VW busje als trouwvervoer

Trouwkevers een trouwauto voor liefhebbers, zeker leuk voor een vintage bruiloft en een modern bruidspaar. Vaak heb je ze in wit blauw en in een Cabrio uitvoering. Je hebt wel minder beenruimt, dus heb je een bruidsjurk met een lange sleep denk er dan even over na. Heb je toch je zinnen gezet op een VW oldtimer huur dan een VW busje, deze zijn er in mooie kleuren zoals lichtblauw, roomwit, zachtgroen en misschien kom je wel een roze tegen!.

Trouwauto oldtimer bus

Bustransport

Oldtimer bussen en dubbeldekkers als trouwvervoer zijn een prima trouwvervoer. Je kunt met de hele familie in 1 bus, zo is iedereen op tijd en gelijk bij de trouwlocatie. En daarbij eens aan de gezelligheid!! Deze bussen zijn er in verschillende modellen en kleuren zoals de engelse dubbeldekkers de Amerikaanse en zelfs bussen met open bovendek. Nu is er zelfs een Witte uitvoering. Deze bussen zijn te huur bij trouwvervoer.nl

versiering trouwauto

Versiering en antennestrikjes voor trouwauto

De bruidsauto moet natuurlijk ook versiert worden, dit kun je doen met een bloemstuk, maar veel bruidsparen kiezen tegenwoordig voor ander materiaal zoals strikken, tule, of zelfs ballonnen.

Trouwkoets

Trouwkoetsen

Trouwkoetsen zijn niet weg te denken uit het beeld. Menig bruid droomt ervan te worden opgehaald door een witte koets met paarden. Heb je je bruiloft of trouwlocatie in een kasteel is dit natuurlijk het ultieme trouwvervoer.

Op zoek naar een speciale trouwauto? kijk eens op de website van trouwen-bruiloft.nl

Plaats een reactie

Geef een reactie