Tips en adresjes voor huwelijksbedankjes

Tips en adresjes voor huwelijksbedankjes

Onder alle mensen die je zou bedanken na je grote dag, staan ​​je gasten bovenaan de lijst. Ja, het is alleen maar goed dat je je sponsors en de verkopers die je hebt ingehuurd bedankt om je huwelijksceremonie tot een succes te maken; maar de gasten die de tijd hebben genomen om te komen verdienen natuurlijk jouw waardering. Ze zijn het belangrijkste onderdeel van de bruiloft (nou ja, in ieder geval afgezien van de bruidegom en de bruid). Met dit gezegd, het is een must voor jou om ervoor te zorgen dat ze niet alleen een goede tijd hebben gedurende de dag, maar dat ze zullen vertrekken met mooie herinneringen en de beste trouwbedankjes bij de hand hebben. Dus als je bedankjes nodig hebt die niet teveel aan je budget zuigen, zijn hier vijf tips om je te helpen de juiste beslissing te nemen.1. Geef je gasten bedankjes die ze zullen behouden.

Trouwbedankjes kunnen ook dienen als souvenirs voor uw bruiloft. Als je een bedankje wilt wat niet eetbaar is, is het goede nieuws dat de keuzes waaruit je kunt kiezen eindeloos zijn. Om te voorkomen dat je overweldigd wordt, houd je je aan bedankjes die je gasten overal kunnen houden, of iets dat ze thuis kunnen laten zien. Op deze manier, wanneer ze het zien, zullen ze je grote dag onthouden en waarderen ze je mooie souvenir.

Sleutelhanger

Een sleutelhanger is iets wat mensen altijd zullen bewaren. We vonden deze leuke sleutelhangers 50 stuks voor nog geen 15€. Je kunt er zelfs iets leuks indoen, een foto, of wat dacht je van een klavertje 4. Je hebt zelf vast genoeg ideetjes wat je in deze sleutelhanger kunt doen!

 

2. Overweeg de trouwlocatie.

Ga je je huwelijk op een strand of in een tuin houden Afhankelijk van waar je zegt “Ja ik wil”, geef je kadootjes die je gasten handig vinden terwijl ze je bij je feest vergezellen. Als je bruiloft bijvoorbeeld op het strand is onder het hete zomerweer, geeft je ze stijlvolle maar functionele handventilatoren zodat ze zichzelf koel kunnen houden. Je kunt ook een zonnebril uitdelen om hun ogen te beschermen. Als je een bruiloft hebt tijdens de koude maanden, zullen handschoenen of sjaals perfect zijn als bedankje. Of tijdens de koude decembermaanden een bedankje in de sfeer van de feestdagen.

Huwelijksbedankjes thema strand

3. Kies volgens je thema.

Denk aan het kleurenpalet en andere belangrijke elementen die waren ingesteld voor je bruiloft en receptie-inrichting. De kleuren van de bedankjes hoeven niet precies hetzelfde te zijn als die van het bruiloftthema, maar ze moeten het op zijn minst aanvullen, zodat ze er goed gecoördineerd uitzien (en gemakkelijk voor iedereen).

4. Doe het zelf.

Als je nog steeds de tijd en energie hebt om gepersonaliseerde bedankjes te maken of als je versterkingen hebt die bereid zijn om je trouwbedankjes voor je droomhuwelijk te laten maken ga dan zelf aan de DIY. Wees origineel en creatief. Wat nog belangrijker is, denk eraan om kadootjes te bedenken die je persoonlijkheid weerspiegelen terwijl ze interessant zijn voor je bruiloftsgasten.

5. Houd het zoet!

Eetbare bedankjes gaan nooit uit de mode. Als je uiteindelijk besluit om je gasten iets zoets te geven, dan zullen koekjes en cupcakes met aangepaste ontwerpen altijd een glimlach op de gezichten van je gasten toveren. Onthoud alleen dat niet iedereen het kan eten vanwege de gezondheidstoestand.Breek de traditie niet alleen om indruk te maken op uw gasten met een bedankje . Denk eraan, het is de gedachte die telt! En zolang uw trouwbedankjes goed doordacht en zinvol zijn, zullen ze zeker goed ontvangen worden door de belangrijkste mensen die getuige waren van uw grote dag.

Zoete huwelijksbedankjes

Huwelijksbedankjes Webshops

Neem hier nou het voorbeeld van het plantje, leuk ingepakt in witte tule, met een prachtige strik, zo gemaakt, en je hebt een uniek trouwbedankjes.Ook als je een thema hebt kan je daar leuk je bedankjes op aanpassen, een strandhuwelijk iets met leuke zeesterren. Een Boerenbruiloft leuke miniklompjes, en zo zijn er tal van voorbeelden te noemen.

Huwelijksbedankjes winkels showroom

Pronto bedankjes

Allerlei bedankjes voor huwelijk en meer. De bedankjes zijn te bezichtigen in Amsterdam op de volgende locaties.
* Woensdag hele dag: Winkelcentrum Reigersbos, Amsterdam-Zuidoost
(tegenover de winkel van Zeeman Textielsupers).

Trouwservice Wendy

Hier vind je alles voor je bruiloft van de bedankjes tot trouwkaarten en luxe huwelijksgeschenken.
Deze winkel kan je bezoeken in Oostvoorne( Zuid Holland).

Huwelijksbedankjes voor bruiloft leuke tips

De leukste tips voor je bedankjes, en zoeken naar huwelijksbedankjes per regio.

Alles voor je huwelijk

Van prachtige huwelijksbedankjes en losse verpakkingsmaterialen, tot stickers voor de auto, bruidstasjes,kortom alle trouwartikelen en bedankjes zijn te verkrijgen in deze webshop.

Cinderella wedding

Prachtige huwelijksbedankjes, en een webwinkel voorbenodigheden om je bedankjes zelf te maken. Van kristallen totorganze lint en tule. Ook voor de taarttoppers en andere trouwartikelen kan je hier terecht.

Cupido Bedankjes

Een gevarieerd aanbod van zeepbedankjes tot praktische bedankjes.Ook de mogelijkheid om de doosjes te bedrukken met foto.
Losse artikelen zijn hier verkrijgbaar zoals: Organzazakjes, linten, tule
Doosjes en zeepjes. Alles online te bestellen.

Bedankjes

Een groot assortiment bedankjes voor een kleine prijs.Populaire bedankjes zoals, Frisbees, Echtge(nootjes) Blikjes met foto. Hier vind je erg leuke trendy huwelijksbedankjes.

Organzazakjes

Organza zakjes te gebruiken als:
Geboortebedankje en huwelijksbedankje.
Zelf te vullen met bijvoorbeeld bruidssuiker, badparels, zeepjes kaarsen of hartjes.
Om uw producten nog aantrekkelijker en op een snelle manier te verpakken.
Hierbij te denken aan verzorgingsproducten, kaarsen, lavendel enz. Verder een groot assortiment bedankjes voor bruiloft en geboorte.

Plaats een reactie

Geef een reactie