Een vrijgezellenfeest plannen

Een vrijgezellenfeest plannen
Steeds meer komen er weer volop activiteiten bij voor een gezellig vrijgezellenfeest. Voor de bachelors kan je denken aan paintbal een dagje karten, maar een gezellig avondje uit in Amsterdam is ook erg tof. Voor de bachelorettes geld hetzelfde deze kiezen ook steeds meer voor actieve vrijgezellenfeesten, en deinzen de kroeg ook niet terug voor een gezellig avondje karaoke.. Maar natuurlijk kan je voor de bruid ook een workshop uitkiezen zoals mozaik een schilderij maken of sieraden maken.

Maar laten we het eens spannender maken

Het plannen van een gezamenlijke vrijgezellenfeest Maak je vrijgezellenfeest nog leuker door het te combineren met het vrijgezellenfeest van je verloofde. Zo worden vrijgezellenfeestjes steeds leuker en populairder.Maar voordat je begint met het plannen van het vrijgezellenfeest, moet je de perfecte locatie vinden! Bekijk enkele voordelen van een gecombineerde bachelor / vrijgezellenfeest: – Je kunt je man in de gaten houden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het doen van shenanigans zoals in de Hangover . – Je kunt al je alleenstaande vriendinnen een kans geven om de leuke vrienden van je verloofde te ontmoeten. – Al je vrienden kunnen elkaar ontmoeten en zich mengen voor het feest, waardoor de bruiloft nog leuker wordt. Je kunt het beste van beide werelden hebben door je nacht in twee fasen te plannen. Begin met een drankje met alleen de meisjes en kom later bij elkaar om te feesten met de jongens. Jij en je verloofde kunnen een leuke nacht hebben, ongeacht wat je doet.

Rustig en ontspannend

Huur een boot voor de dag en haal hem naar zee. Breng veel drankjes en misschien zelfs jetski’s mee. Op zoek naar iets dat nog meer low-key is? Huur een paar heteluchtballonnen en neem een ​​paar flessen champagne mee. Je kunt met je gasten genieten van de prachtige zonsondergang. Als jij en je verloofde buiten zijn, plan dan een kampeertrip. Iedereen kan overdag wandelen of vissen en ’s avonds marshmallows roosteren. Of wat dacht je met z’n allen naar een te gek concert waar jullie beide fan van zijn. Vrijgezellenfeest

Avontuurlijk vrijgezellenfeest

Ben je ooit eerder uit een vliegtuig gesprongen? Als dat niet het geval is, probeer het dan voor de eerste keer op je vrijgezellenfeest. Het wordt een once in a lifetime-evenement dat je gasten voor altijd kunnen onthouden. Als het parachutespringen voorbij is, ga je naar de bars om wat te drinken. Misschien is parachutespringen een beetje te avontuurlijk voor iedereen, misschien een beetje veiliger bungi jumpen LOL Het hebben van een vrijgezellenfeest betekent eindeloze mogelijkheden voor een gekke nacht in de stad. Door het te combineren met de jongens, kun je allemaal aankloppen om een ​​tafel te krijgen in een nachtclub op de strip. Je kunt een leuke tijd hebben om te drinken en te dansen de hele nacht door met je vrienden en je verloofde. Vaak willen jongens naar een stripclub voor een vrijgezellenfeest. Zelfs als je feesten combineert, zijn er veel goede stripclubs waar iedereen van kan genieten. Zo kan niemand elkaar iets verwijten, en is het een te gek vrijgezellenfeest, waarom zou je het apart doen, jullie zijn immers beide nog (Vrijgezel toch).

Neem wat leuke attributen mee.

Overal waar je loopt of naar toe gaat, of het nu op de boulevard in Scheveningen is, een stamkroeg, of een high tea spektakel. Laat zien wie de vrijgezel is, steek hem of haar in een mooie outfit.

Plaats een reactie

Geef een reactie