Tips voor je huwelijksnacht

Tips voor je huwelijksnacht

Menig bruidspaar kiest ervoor een bruidssuite te nemen na de grote dag, dit kan een luxe hotel zijn, met alle voorzieningen,of een speciaal bruidssuite arrangement. Vaak wordt dit ook gedaan omdat het bruidspaar s’nachts na een drukke dag niet voor verassingen wil staan. Het zal niet de eerste keer zijn dat een bruidspaar in hun huis aankomt en de hele boel overhoop is gegooid. Je moet er niet aan denken eerst nog ’n uur opruimen voordat je aan je huwelijksnacht kan beginnen. Maar het is natuurlijk ook een stuk ontspanning, en s ‘morgens wordt je heerlijk verwend met een luxe ontbijt. de andere dag kom je heerlijk onspannen thuis aan, misschien moet je dan nog aan de slag, maar ja je bent er wel klaar voor.En dat brengt ons naar de huwelijksnacht

Hoewel bruiloften gaan over kleding, geloften, ringen en cake, gaat het bij huwelijksnachten om de liefde . Toch geven veel paren dit op de een of andere manier niet de prioriteit bij hun voorbereidingen (en vergeten het soms helemaal). Het maakt niet uit hoe lang je al een stel bent, mannen en vrouwen moeten zichzelf verzorgen voor zowel het feest als de after-party.

Laat zien dat je net zoveel geeft om de vreugde van je partner als voor de trouwfotograaf. Trimmen, scheren, waxen. Verfris je. En eet geen dingen als knoflook en uien die op je adem blijven hangen.

Maak er een punt van om jezelf overdag te herinneren aan contact met je partner. Neem de tijd om elkaar te vermengen met vrienden en familie en een paar zoete zoenen privé te stelen. Vertel hem dat je niet kunt wachten om hem helemaal voor jezelf te krijgen. Geef haar die hongerige blik die je vroeger had toen je hem/haar voor het eerst ontmoette.

Deze kleine momenten van passie zullen je klaar maken voor later die avond, en ze zullen je ook helpen om te vertragen en te genieten van de bruiloft zelf, die voor de meeste mensen voorbij vliegt in wat voelt als milliseconden.

Wat is het enige ding dat elke poging om plezier te maken zeker zal verpesten? Je raadt het al stress.

Zeuren over het rommelige bloemstuk of je zorgen maken over je beste broer die op je zus moppert, is niet het beste gebruik van je tijd en energie bij deze belangrijke gebeurtenis.

Als je nog in de planningsfase van je bruiloft bent, doe jezelf dan, en iedereen, anders een plezier en laat gewoon de behoefte aan perfectie vervallen. En tijdens het huwelijk, bekritiseer niet iedereen, vooral niet je partner.

Kom tot rust. Ademen. Chill. Vertrouw erop dat dingen zich mooier zullen ontvouwen als jij en je geliefde gloeien van gelach en gemak.

Dan, als je eenmaal bij je bruidsbed bent, kun je overschakelen naar een heerlijke bui, plus je hebt je je geliefde niet vervreemd van harde kritiek of geblafde bevelen.

Als je eenmaal door de deur van je kamer bent gekomen, laat alle zorgen en de wens om elk klein detail van wat er is gebeurd over te gaan.

Zelfs als je oom een ​​scène heeft gemaakt,, of als de dochter van je beste vriend druivensap over je hele pak heeft gemorst. Niet doen. Praten. Over. Het. Je hebt de volgende dag ruim de tijd om elk moment opnieuw te beleven, maar vanavond is je nacht. Laat het meetellen.

Tips huwelijksnacht

De champagne overdrijven.

Dit heeft niet echt veel uitleg nodig. Je kent de valkuilen van teveel glazen al. en dat kleine ongelukje op het vrijgezellenfeest van je neef, en natuurlijk was er die vakantie in Mexico die je je nauwelijks kunt herinneren.
Hoe dan ook, het belangrijkste is om te genieten zonder afbreuk te doen aan je kalmte en kwaliteit van de aanwezigheid. Zelfs als je nerveus bent, adem dan gewoon. En vergeet niet iets te eten.

Vergeten niet de hele dag te eten en te drinken.

Bruiloften gaan heel snel voorbij voor de bruid en bruidegom. Maar vergis je niet: het zijn lange, intense, drukke dagen die veel energie vergen om er doorheen te komen. Als je de hele tijd niets eet of drinkt, word je chagrijnig, moe en wordt de stress groter.
En het maakt de champagne drinken des te riskanter.

Huwelijksnacht

Maak van je huwelijksnacht een optreden.

We kunnen het niet helpen dat we het gevoel hebben dat we podiumacteurs zijn tijdens de bruiloft. We obsederen over verlichting, de toon van stem, de rekwisieten en de woorden die we zeggen. We proberen alles perfect te maken, zodat het een dag is om te onthouden voor alle betrokkenen. We moeten de beste gastheren zijn en ervoor zorgen dat iedereen geniet (en zich gedraagt).

Maar leg alsjeblieft ook geen druk op je huwelijksnacht. Het is absoluut geweldig om je erop voor te bereiden, dat is eigenlijk waar we het over hadden. Maar als je eenmaal daar bent, probeer dan gewoon natuurlijk te zijn.
De beste manier om dat te doen is om je uitsluitend op plezier te concentreren. Het is niet nodig om met een nieuwe techniek te pronken. Je hoeft niet te proberen je kapsel op de juiste plaats te houden. Houd je krakelingstheorie voor de yogastudio, of op een andere avond. En je hoeft niet boos te worden als de rozenblaadjes op het bed roze zijn in plaats van rood, zoals je had gevraagd.

Gewoon ademen, ontspannen en rustig aan doen .

Een week voor de bruiloft onthouden jullie zich. Ja echt, dit is een populaire manier die niet veel mensen bijhouden. Maar het is de terughoudendheid waard.
Tijdens die week, creëer een stemming van hete anticipatie. Flirt. Plaag. Stuur suggestieve teksten en foto’s. Opwinding begint altijd in de geest.
Praten over seks verhalen met je vrienden voor de bruiloft. Dit neemt je terug naar je tienerjaren en zal aan die verwachting toevoegen.

Bouw het vertrouwen van je partner in de aanloop naar de huwelijksnacht op . Complimenteer hem of haar voor een paar dagen op uiterlijk, kracht, sexiness, intelligentie, talent, smaak en elke andere eigenschap die je op authentieke wijze bewondert. Het sleutelwoord is hier: authentiek. Nep complimenten zijn een enorme afslag.

Op je huwelijksnacht, doe het rustig aan. Als je je van stemming hebt onthouden, wil je waarschijnlijk meteen aan de slag gaan zodra je op je kamer bent. Maar haast je niet. Je wilt elk gevoel voelen. Aanwezig zijn. Belichaam elk moment volledig. Geniet van je nieuw ontwaakte lust. Dit is de nacht waar je van gedroomd hebt met de liefde van je leven.

Natuurlijk begrijpen we dat het op de dag van vandaag misschien te veel is om je te vragen dit alles te onthouden. Dus als er slechts één take-away is, is het adem .

Huwelijksnacht

Plaats een reactie

Geef een reactie