Tips bij aankoop trouwkostuum

Tips bij kopen trouwkostuum

Bruiloft tijdschriften richten zich altijd op de kleding van de bruid, maar vergeet niet na te denken over het trouwkostuum van de bruidegom. Immers, een ongemakkelijke man in een slecht passend pak zal geen fijne herinneringen hebben aan zijn bruiloft, of denk eens aan de trouwfoto’s. Een bruidegom hoeft er niet meer uit te zien als een pinguïn. Met de nieuwste ontwerpers, en nieuwe looks, zal ook de bruidegom zowel stijlvol en uniek zijn op hun trouwdag. De mode voor de bruidegom is de laatste jaren positief verandert. de italiaanse lijnen vormen een groot onderdeel in de trouwkostuums. Erg trendy is een blauw trouwpak met wit hemd en witte das, alle kleuren zo licht mogelijk. dit kan ook varieren in de licht blauwe of aqua blauwe pakken. Er zijn veel overwegingen die je in gedachten moet houden met het kopen van een trouwpak. Afgezien van de stijlen en modetrends, moet je ook nadenken over de aard van de stof en de kleur.
Ook moet je er over nadenken in welk seizoen er getrouwt wordt, en het algemene thema dat is gepland op je bruiloft.

Tips aankoop trouwkostuum

Maar ga voor kreukvrije weefsels en zorg ervoor dat de kleuren die je gaat kiezen passen bij u en uw teint. Houd de accessoires bij je trouwpak zo licht mogelijk, maar vergeet natuurlijk niet dat het moet passen bij de jurk van de bruid. Maar houd je wel enigzins aan bepaalde modetrends, een wijde jas kan echt niet meer.
Qua kleur pas je je natuurlijk aan aan de bruid. De meeste trouwkostuums zijn in de kleur Blauw, Grijs, en lichte aarde tinten.
De modetrend van nu is glanzende stoffen, en strak gesneden snit. Maar natuurlijk hoef je die niet te dragen, als je daar niet van houd.

Hoe je trouwpak uitzoeken

Maak eerst een begroting van je budget, wat wil je uitgeven aan een trouwpak.
Dit zal je helpen om een beter idee te krijgen, met betrekking tot de stijlen en de kostprijs.
Alvorens een keuze is het raadzaam om te controleren wat het materiaal is van het pak.
Wol is een van de meest geaccepteerde voorkeuren. Ga je voor polyester en microvezels, die zien er stijlvol uit en het is een makkelijke stof in het dragen. Het volgende alternatief is om te kiezen voor linnen, maar dit kreukt nogal, je zou het kunnen gebruiken voor een strand bruiloft.



Je moet er ook voor zorgen dat het pak goed past bij de bouw van je lichaam. Ben je klein, zorg dan dat de jas zeker niet te lang is.
De lengte van de broek mag zeker niet te kort zijn , deze hangt op de punt van je schoen.
Afgezien van het afstemmen van de kleur, moet je ook oppassen dat de stof van de jas en broek vergelijkbaar zijn.

Tips aanschaf trouwpak
Accessoires bij het trouwkostuum

Bij het uitzoeken van een overhemd zorg je dat het goed past bij de kleur en stijl van het pak.
Nu is het tijd om de algehele looks te verbeteren door middel van accessoires. Het gilet laat zien dat jij de bruidegom bent, kies dan ook voor een mooi opvallend gilet, dit mag zijn in een andere mooie glanzende stof. De stropdas of strik mag in dezelfde kleur, en stof als het Gilet. Natuurlijk doen een paar mooie manchetknopen het altijd goed. En dasspelden zijn er in alle soorten en stijlen, en geven je trouwkostuum een extra glamour.



Wat je als bruidegom moet weten

Wat zijn de trends in trouwpakken bekijk deze leuke video van Roka

Plaats een reactie

Geef een reactie