Top 10 tips wat een bruidegom moet weten

Tips voor de bruidegom

Traditioneel omvat de verantwoordelijkheid van de bruidegom een ​​korte en gemakkelijke lijst die de basis omvat van het plannen van de huwelijksreis, het inhuren van de band, het verwerken van het vervoer op de trouwdag, enzovoort. Echter, zoals velen van jullie al ontdekken, is dat niet het einde, en we hebben een paar dingen op een rij gezet om in overweging te nemen en om in gedachten te houden om je pre wedding leven een beetje gemakkelijker en leuker te maken. Deze lijst is misschien niet voor iedereen van toepassing, maar we zijn er zeker van dat het elke bruidegom dit aangaat, het hebben van deze top tien tips die een bruidegom moet weten moet je verloofde blij maken!
Vanaf dit moment moet je weten dat:

Een behulpzame bruidegom is een gelukkige bruidegom
Je moet blij zijn en nog belangrijker, bied je aan om betrokken te zijn bij de planning van je bruiloft. Niet alleen moet je hulp bieden, maar ga nog een stap verder door het opstellen van je engagementsaankondiging! Maak ook een lijst met familie, vrienden en collega’s die je wilt uitnodigen. Blijf georganiseerd door een spreadsheet te starten met namen en adressen van gasten. Help ook door een huwelijksbudget uit te werken met je verloofde en bied aan om verkopers te bellen om afspraken te maken. Het nemen van deze positieve rol bij het plannen van de bruiloft zal waarschijnlijk je verloofde helpen de stress te beheersen die gepaard gaat met het plannen van zo’n groot evenement.

Ken de “nee’s” …
Je moet weten dat je je ex-vriendin niet uitnodigt voor de bruiloft, en het is niet gepast om dit zelfs maar te vragen.

Je moet onthouden dat Jouw moeder niet de leiding heeft bij het plannen van de bruiloft! Zorg dat je er bent om een ​​geweldige indruk te maken voor je nieuwe bruid. Ze plant deze grote gebeurtenis en onthoudt dat ze duizenden eisen, gedachten en meningen hoort die haar gek maken. Zorg ervoor dat niemand deze geweldige tijd voor je nieuwe bruid verpest.

Denk aan romantische gebaren

We weten dat dit een van de laatste dingen is die je wilt doen, maar onderzoek naar danslessen en stel dan aan je nieuwe bruid voor dat jullie beiden zouden overwegen om een ​​dansles of twee te nemen! Ze zal blij zijn en je zult blij zijn op je trouwdag als je voor een enorme menigte danst, dat je haar jurk niet scheurt door erop te stappen met je twee linkervoeten! Denk aan de muziek waar je op wilt dansen en vertel haar dat je al denkt te weten welke nummers een geweldige eerste dans zullen zijn en / of zelfs andere nummers waarvan je denkt dat de band of DJ zou moeten spelen.

Plan een verrassing voor de receptie zoals vuurwerk, speciale muziek, schrijf een gedicht en lees het voor , een speciaal geschenk, of verras haar door foto’s te geven van een familielid dat is overleden,.

Schrijf speciale en vertederende opmerkingen bij je schoonvader en schoonmoeder, bedank ze voor alles wat ze hebben gedaan, vooral voor het maken van de meest verbazingwekkende vrouw ter wereld.
Laat een speciaal geschenk en ontbijt bezorgen op de ochtend van de bruiloft.

Wees betrokken

Niemand wil de enveloppen van de uitnodiging vullen of de bedankjes ophalen of dubbele geschenken terugsturen, maar als je aanbiedt om het als een team te doen, zal het de stress voor haar en jou verminderen. Je moet ervoor zorgen dat iemand haar vrijgezellenfeest plant. Ga er niet van uit. (Je hoeft niet betrokken te zijn, maar houd een open oor om er zeker van te zijn dat iemand de leiding heeft genomen en de planning loopt.)

Je moet begrijpen hoe gestrest je verloofde is bij het plannen van deze bruiloft en haar bruidzilla noemen kan niet, hoewel grappig en misschien een beetje waar, het is kwetsend.

Begrijp dat vrouwen dromen van hun trouwdag vanaf het moment dat ze kleine meisjes zijn, tot vrouwen, deze dag moet perfect zijn en precies zoals ze het zich voorstelt. Help haar op een mooie manier te begrijpen dat niemand zal opmerken dat de roze tint lichtjes op de taart er niet zijn, en dat alle vlinders niet samen zijn weggevlogen toen ze werden losgelaten. Blijf elkaar eraan herinneren om het geheel in de gaten te houden en dat je uiteindelijk een geweldige tijd met elkaar zult doorbrengen.

Maak samen je huwelijksreis verlanglijstje

Om een ​​huwelijksreis te maken die voor beiden belangrijk is, maakt je een lijst die je helpt te begrijpen wat jullie beiden willen vop de reis van jullie leven. Wilt je een villa aan zee, doet tv er toe, wilt je all-inclusief, uw eigen privézwembad, wilt u nachtleven, rondleidingen, bezienswaardigheden, watersporten, golf etc…Hoe meer je weet over wat je allebei wilt, des te beter ben je in het kiezen van een locatie waar je gelukkig van wordt.

Romantiek

Ik weet dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het romantische zijn … ze zei JA, maar je hebt het mis. Als romantisch zijn niet vanzelf bij je opkomt, begin er dan nu onderzoek naar te doen! Als je denkt dat je het niet nodig zult hebben tijdens je huwelijksreis, in je eerste huwelijksjaar en de rest van je leven, dan heb je het helemaal mis. Romantiek gaat niet om geld, het gaat om gedachten en acties.

  • Steek kaarsjes aan in bad.
  • Laat een briefje achter voor haar in haar tas.
  • Maak haar lunch voor de dag.
  • Maak een ontbijt op bed.

Wees realistisch

Je moet nu weten dat seks op de huwelijksnacht hoogstwaarschijnlijk niet zal gebeuren, en nee, dit is geen “preview” voor je seksleven voor de rest van je leven. Geniet van een mooie ochtend met elkaar. Vermijd vroege vluchten naar je vakantie bestemming, vermijd vroeg plannen om iemand te ontmoeten.

Plan de beste Huwelijksreis ooit

Hier moet je vechten tegen de drang om goedkoop te zijn. Bedenk dat dit de enige keer in je leven is dat je op huwelijksreis gaat en dat het spectaculair moet zijn. Onthoud Romantiek, Ontspanning, Avontuur, Paradijs en Plezier. Breng wat tijd door en lees over geweldige locaties, geweldige tips, geweldige plaatsen en beslis waar je naartoe moet gaan om de beste tijd ooit te hebben! Als bruidegom wordt dit je taak!

Doe je huiswerk. Zoek een reisbureau dat je vertrouwt! Zorg ervoor dat je vluchten allemaal werken en dat al je tijdlijnen en reserveringen correct zijn! Er is niets ergers dan plannen om je nieuwe vrouw op een eiland te romantiseren, alleen om te beseffen dat je bent aangekomen nadat de enige boot is vertrokken om je naar je hotel te brengen op het eiland.

Ken je bestemming. Weet waar je naar toe gaat en weet wat je van plan bent te doen wanneer je er bent. Niets is erger dan te denken dat je ergens naartoe gaat waar je alleen maar op het strand wilt gaan liggen, om erachter te komen dat het strand te rotsachtig is om te gebruiken. Of plan een reis om bezienswaardigheden te bezoeken, alleen om naar je hotel te gaan en te ontdekken dat er niets te zien is.
Weet wat je beide wilt. Begrijp voordat je boekt wat je allemaal van deze reis mag verwachten.Plaats een reactie

Geef een reactie