De trouwjurk van je dromen vinden

Op zoek naar de perfecte droom trouwjurk

De bruidsmode brengt vele variaties met zich mee, steeds meer komen er ontwerpers bij uit andere landen, die een verfrissende smaak geven in de wereld van de bruidsmode.Het is een vrolijke mix van verschillende stijlen lang, kort, vintage stijl. De trends in trouwjurken zijn vooral wit en gevarieerde wit tinten, en er mag veel open kant gebruikt . Ook zagen we veel jurken die je in een handomdraai compleet verandert, bijvoorbeeld van een traditionele bruidsjurk naar een sexy jurk voor het feest. Een grote trend op het gebied van trouwjurken is kant. Ook is er in de collecties veel aandacht voor de rug: diepe ruglijnen met mooie applicaties en kant, sensuele openingen en romantisch bewerkte ruggen. De accessoires: We zien nog steeds mooie sluiers die lang mogen zijn, maar simpel. Mooi Haarbanden of haarsieraden. Ook de prachtige centuurs om de trouwjurk zien we wel in iedere collectie terug, de taille wordt weer strak omlijnd. De schoenen mogen wit zijn, maar ook de gekleurde schoenen onder een witte jurk mag nog steeds.Kijk niet teveel naar trends

We kunnen het wel uitgebreid hebben over styles en trends die  populair zijn, maar daar heb je weinig aan bij het kiezen van jouw droomjurk. Jij wil die ene jurk vinden waar je YES tegen zegt, de jurk die jou flateert, en waar jij je op en top bruid in voelt.We weten dat dit de belangrijkste jurk is die je ooit zult dragen, en je wilt zeker weten dat je jurk absoluut perfect is. Maar het hebben van 10 verschillende meningen maakt het veel moeilijker om tot een beslissing te komen , en het kan je verder brengen van wat je eigenlijk wilt.
Doe wat onderzoek, breng een paar dagen / weken door met tijdschriften en trouwblogs te bekijken voordat je naar de winkels gaat. Knip de stijlen die je leuk vindt uit, maak een plakboek en er zal een duidelijke plaatje verschijnen ook pinterest is griezelig

De trouwjurk van je dromen vinden

Winkelen voor een trouwjurk is een once-in-a-lifetime ervaring. Maar met zoveel jurken om uit te kiezen, kan het ook ongelooflijk overweldigend zijn. Hier leest u hoe u de juiste stijl kunt toepassen voor uw grote dag.

De trouwjurk van je dromen vinden

Begin je zoektocht ongeveer negen maanden tot een jaar voorafgaand aan je trouwdatum.

Trouwjurken moeten zes tot negen maanden van tevoren worden besteld om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd is voor aflevering en aanpassingen” Als je je jurk wilt aanpassen door kralen of veters toe te voegen of door de halslijn of de sleep aan te passen, kan het nog langer duren, dus plan voortijdig. Aan de andere kant, als je je jurk te vroeg koopt, loop je het risico dat je keuze in de maanden voorafgaand aan de huwelijksdag in de opruiming hangt. Raak niet gefrustreerd. Het zou je eerste jurk kunnen zijn, het zou je 50ste jurk kunnen zijn. Het is niet te voorspellen wanneer het moment zal zijn dat je Yes to the dress zegt.Heb een idee van wat je wilt voordat je voet in een bruidswinkel zet.

Vind jurken die je leuk vindt via tijdschriften en Pinterest voordat je naar de winkels gaat. Kom gewapend met voorbeelden, stijlen, en namen van ontwerpers. Het nemen van een beslissing zal zoveel gemakkelijker zijn als je je keuzes van tevoren beperkt. Overweeg de locatie bij het kiezen van wat voor soort stijl bij je past. Is de bruiloft buitenshuis, op een boerderij, in de buurt van de zee of in een kerk? Hou rekening met deze zaken bij het kiezen van uw jurk, lengte en stijl. ennn… Je weet maar nooit. Misschien is een fishtail zeemeermin jurk eigenlijk het geheim van je geluk. Waarschijnlijk niet. Maar misschien. Geef het een kans!

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk

Je budget

En zeg het hardop voor jezelf, je vrienden en de medewerkers van de bruidswinkel, wees duidelijk over wat je grenzen zijn. En vergeet niet om rekening te houden met wijzigingen in uw budget. Vaak voegt het toevoegen van het woord bruiloft een paar nullen toe aan de prijs van een jurk. Trouwjurk boetieks zijn prijzig, en ze zijn niet de enige plekken om geweldige bruidsjurken te vinden. Vaak is een jurk op maat maken goedkoper, en je hebt iets exclusiefs. Denk erover na: trouwjurken worden meestal maar één keer gedragen. Je kunt veel geld besparen door voor een tweedehands jurk te gaan. Vintage winkels en outletwinkels of tweedehands winkels zijn geweldige plekken om prachtige bruidsjurken goedkoop te vinden. En niemand hoeft te weten dat je jurk geen nieuwtje is 

Wie neem ik mee

Dat kan je moeder, je schoonmoeder, je beste vriend of je zus zijn. Neem mee wie de meningen zijn die je vertrouwt. Houd de lijst strak (te veel bla bla), en maak ook duidelijk wie het laatste woord heeft. (Dat ben jij). Het kopen van een trouwjurk is een groot gebeuren, dus voel je niet onder druk gezet door je vrienden, familie of een bruidswinkel om een keuze te maken voordat je klaar bent. Jij bent degene die het moet dragen, niet zij. Dus als je in de bruidswinkel staat en naar jezelf in de spiegel kijkt, bedenk dan hoe de jurk voelt. Voel je je geweldig, mooi, prinses-y? Geweldig! Zo niet, misschien is dit niet jouw jurk. Voel je niet onder druk om iets te kopen dat je eigenlijk niet wilt kopen omdat het te koop is , iemand anders het leuk vindt , je hebt al naar diverse andere jurken gekeken. Je doet dit in theorie maar één keer, dus geef jezelf de tijd en ruimte om het goed te doen. Maar als je de juiste hebt gevonden, weet je dat

.Breng hakken en een strapless bh en shapewear mee als je van plan bent om het ook te dragen op de dag van je bruiloft. Hakken en shapewear veranderen je houding volledig en zullen drastisch veranderen hoe de jurken eruitzien.

trouwjurken Nicole

Met je gewicht bezig?

Als je niet de mogelijkheid hebt om meerdere veranderingen door te nemen, wil je misschien een jurk in korsetstijl, omdat je dan de optie hebt om hem zo strak of los te maken als je hem nodig hebt, ongeacht of je een paar kilo wint of verliest.

Vergeet de accessoires niet , de sluier, schoenen en alle andere kleine details die je jurk zullen aanvullen..

Goede afspraken maken

Voordat je het (zuurverdiende) geld van je (of van je ouders) uitgeeft, moet je ervoor zorgen dat jij en de bruidswinkel helemaal duidelijk zijn over wat je koopt. Zorg ervoor dat je alles schriftelijk ontvangt, inclusief het tijdschema voor veranderingen, het annuleringsbeleid, de naam van de fabrikant, het modelnummer en andere relevante informatie. Zoals iedereen die ‘Say Yes To The Dress’ heeft bekeken, weet, dit is vooral belangrijk als je te maken hebt met een grotere bruidssalon, waar elke dag tientallen jurken worden verkocht.

De jurk van je dromen

Vaak probeert een bruid jurk na jurk omdat ze er gewoon niet klaar voor is om en een echte verbintenis aan te gaan. “De meest voorkomende fout die een bruid maakt, is niet het kopen van haar jurk als ze het vindt. Het gevaar dat haar overkomt is dat ze overweldigd raakt en vergeet wat ze oorspronkelijk wilde vinden. Ze begint aan zichzelf te twijfelen en begint het vertrouwen in de ervaring te verliezen. Niet elke bruid heeft “dat moment” wanneer de tranen beginnen te rollen en je weet dat je absoluut “The One” hebt gevonden.
Probeer niet te verleid te worden door de aantrekkingskracht van je droomontwerper omdat hij toevallig 70% korting heeft.

Ben je nog op zoek naar een bruidswinkel bij jou in de buurt, trouwen-bruiloft heeft ze per regio gesorteerd.

Trouwjurk zoektocht

Merken bruidskleding in Nederland verkrijgbaar

CosmobellaLinea Raffaelli
CymbelineSposanova
DemitriosNovia d’art
Eddy kMiss Kelly
PronoviasRembo Styling
San patrickSara Danielle
SinceritySpecial day

Plaats een reactie

Geef een reactie