Waar naartoe op huwelijksreis

Tips voor je huwelijksreis

Wie droomt er niet van? De ultieme huwelijksreis witte stranden een groenblauwe zee en wuivende palmbomen. Dit is de droom van ieder bruidspaar. Vaak heb je complete arrangementen, van diner, tot de hele dag gratis drankjes, in dit soorten landen boek je meestal All-in. Tropische eilanden zoals: Hawaï, Seyschellen, Malediven en de Bahama’s. De meest populaire bestemmingen zijn Mexico, Aruba, Curaçao, Mauritius, De Seychellen, Zuid-Afrika, Caribbean er zullen er nog beduidend meer zijn. We hebben de meest leuke tips voor je huwelijksreis!

De huwelijksreis is misschien wel een van de meest romantische ervaringen die je ooit zult hebben. Het verdient de meest nauwkeurige planning en aandacht voor detail. In deze wittebroodsweken wil je alleen maar aandacht voor elkaar hebben, en geen zorgen over je accomodatie. Regel daarom alles goed van te voren, zodat jullie jullie kunnen genieten van jullie honeymoon.Tips Huwelijksreis

Als het budget het toelaat is er natuurlijk niets mooier dan een schitterende huwelijksreis na jullie trouwdag, lekker ontspannen na alle stress en drukte, heerlijk saampjes met z’n twee genieten van de wittebroodsweken. Trouw je in de maanden oktober tot april kun je vaak voor een leuke prijs een vakantie topper vinden naar Griekenland, Turkije, Tunesie, daar heb je nog heerlijk weer en wordt je in deze periode goed verwend. Wil je het toch iets spannender maken kan je natuurlijk voor een tropisch eiland kiezen op de Malediven, Sheychellen eilanden, Aruba, etc. Ook een prachtige bestemming voor een huwelijksreis in de winter is Elat in Israel, deze heeft prachtige hotels en schitterende stranden. Maar misschien is dit alles voor jullie nog niet weggelegd en wil je gewoon even goedkoop relaxen, dan kan je ook een heerlijk weekend een verwen arrangement nemen in een hotel met zwembad, wirlpools, sauna etc, hier zal je ook zeer ontspannen van thuiskomen.

Huwelijksreis Parijs

Huwelijksreizen Europa

Europa kent zoveel Romantische steden om te genieten van elkaar. wat dacht je van Parijs, Venetie, Barcelona, Toscane, noem maar op. De reis zal beduidend minder kosten als naar de Seychellen, maar als je alle kosten optelt, ben je vaak net zo duur uit.

Lees hier alle tips voor de 10 mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis in Europa

Huwelijksreis Italië

Huwelijksreis naar Italië

Samen genieten in Italië, Je kunt in Italië kiezen voor een rondreis over Sicilië, een stedentrip Milaan of een weekje aan de Lago’s in Noord-Italië. Maar ook Rome, Venetië en de Toscane de absolute toppers. Verken het land van de pasta, heerlijke gelato’s, maar vooral van de levensgenieters. 

Wat moet je van te voren regelen

Zorg dat je paspoort nog geldig is.
Het is afhankelijk van de bestemming hoe lang uw paspoort nog geldig dient te zijn. Over het algemeen geldt dat een paspoort nog drie tot zes maanden na terugreis geldig moet zijn.
Controleer van de voren of je een visum nodig hebt.
Denk aan inentingen bij tropische reizen.
Denk aan genoeg zakgeld, niet overal zijn pinautomaten, zorg sowieso dat je een creditkaart hebt.

Plaats een reactie

Geef een reactie