Een trouwfilm van je bruiloft is dat nodig?

Een trouwfilm van je bruiloft

Mijn meest levendige herinnering was op de bruiloft van een vriend waar ik getuige was van de stereotype video kerel met een gigantische schoudertas, het on-cameralicht en de kabels die overal rond hingen. Hij werd betaald om achterin de kamer te gaan staan ​​en elke seconde van begin tot einde op te nemen.
Mijn eerste gedachte was: “gaan ze dit zelfs bekijken?Dus, is het nodig?

Om de vraag te beantwoorden, zal ik heel eerlijk zijn. Nee, een videograaf op een bruiloft is niet echt nodig. Slik!
Het zal vreemd zijn om dat te horen! De waarheid is echter dat het houden van een aandenken zoals een trouwfilm gewoon geen prioriteit is voor iedereen. Je bent misschien meer gefocust op het creëren van een echt magische bruiloft voor jezelf en voor je gasten, of misschien wil je extra inspanningen doen om een ​​geweldige kar van heerlijke lekkernijen voor je fijnproevers in de menigte neer te zetten.
Als dat het geval is, ben je waarschijnlijk minder geneigd om je bezig te houden met het vastleggen van herinneringen dan met het ervaren van herinneringen. Dat is goed, want iedereen is anders en we hebben allemaal onze prioriteiten.

Moet je een trouwfilm hebben

Een van de grootste spijt die ik van bruiden hoor, is dat ze geen trouwfilm hebben.
Hoe ben ik in mijn jurk gehesen? Hoe klonk het om mijn geloften te zeggen? Welke woorden heb ik eigenlijk gezegd? … Ja, mijn grootste spijt is dat ik geen bewegende beelden van mijn dag heb. Het is een feit dat het bijna onmogelijk is om alle kleine details te onthouden, en zelfs enkele van de grote die die dag zijn gebeurd. Dus waarom is het belangrijk om een ​​trouwfilm te hebben?
Als je erover praat, of je weet niet zeker of je het geld wilt uitgeven, dan zou ik het zeker aanbevelen. Probeer het als een verzekeringspolis te bekijken. Je kunt er niet altijd naar kijken, maar het is er als je het nodig hebt.Een mooie en professionele foto kan wonderen doen, maar het zal je niet toestaan ​​om naar je eigen stem te luisteren en je geloften te horen. Het brengt je niet terug in het gesprek dat je met je bruidsmeisjes of moeder had, terwijl je je haar en make-up deed.. Je kunt tijdens het borrelen de uitwisselingen tussen je grootouders en je ouders niet horen.

DUS ZEG JA ! IK WIL EEN TROUWFILM,

Ik zou kiezen voor een smaakvolle fotograaf die zowel fotograaf als videograaf is, en die zowel middelmatig is voor de prijs.
Naar mijn mening, een film is een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Zonder een film, hoe kun je je mooiste huwelijksmomenten in de toekomst onthouden? Een huwelijk is een hele dag in ons leven en alleen een trouwfilm en foto’s zijn één bron om de hele dag te onthouden.

Tips trouwfilm

Een videograaf voor het maken van jullie trouwfilm, we hebben alle videografen voor een trouwfilm op een rijtje gezet . De meeste videografen leveren de film digitaal aan. Ook kan je van je bruidsvideo prima foto’s maken. Maar waarom ze het nog steeds videograaf noemen is mij ook een raadsel, niemand levert nog op video. Daarom maken we er maar een trouwfilm van, en deze lieve man hoe gaan we die noemen? Ik noem hem een bruiloftsfilmer, of bruidsfilmer.

Wat kost een trouwfilm?

Een trouwfilm kost gemiddeld per uur € 90,00, Dit is berekend van de prijzen van 20 videografen willekeurig in Nederland. De goedkoopste was €35,00 de duurste was €190,00 per uur.

Professionele videografen in Nederland voor je trouwfilm.

Plaats een reactie

Geef een reactie