Gebitstablet steradent om schoon te maken

Schoonmaken met Steradent-gebitstabletten

Wat je kunt schoonmaken met een Steradent bruis tablet

Vergeelde vitrages, of een mooie witte delicate blouse die je mooi wit en schoon wil houden? Vieze witte werkkleding die je niet mooi schoon krijgt?
Doe 2 Steradent of ander merk bruistabletten bij de was in de machine, en je was blijft en word stralend wit. Van witte babykleding, witte lingerie, lakens, het werkt op alle temperaturen en stoffen. En je was blijft stralend wit.

1. Ook voor sneakers waarvan je denkt, nou die hebben hun beste tijd gehad, vul een teiltje met water, doe er 2 tabletten bij, en laat een uurtje inwerken, je sneakers zijn weer kraakhelder, en kunnen weer een 2e ronde mee. Let wel op dat je er om te drogen droge doeken instopt die t water absorberen. Niet te lang in de zon laten drogen, daar vergelen ze juist weer van.

 

2. Is je toilet een beetje vies in de pot, gooi er een gebitstablet in laat hem een nachtje inwerken, en de andere dag is je toilet weer schoon en fris.

3. Bad schoonmaken gelige aanslag: Laat t bad vol lopen met warm water, doe er 8 gebitstabletten in, en laat t enkele uurtjes inwerken. Spoel t bad even na met wat koud water, en het is weer stralend wit.

 

4. Doffe aanslag in glas, of zelfs licht glascorrosie. Doe warm water in een teiltje los er 2 tabletten in op, en leg je glazen erin. Laat t zeker een uurtje staan, daarna is je glas weer kraakhelder.

 

5. lichte kalkaanslag doucheraam en tegeltjes Vul een sprayflacon 500 met warm water, laat de tabletten helemaal oplossen, dan de dop erop. Spray t op je doucheraam, tegeltjes, en neem af met een droge doek.

 

7. Zweetvlekken: Leg je witte kleding in een teiltje met warm water en doe er 2 a 3 tabletten bij. Laat t zeker 1 uur weken, en de zweetvlekken zijn verdwenen. Spoel daarna je kledingstuk uit met koud water. 

Wil je meer handige schoonmaaktips? Volg me op instagram

Of word lid van de grootste schoonmaakgroep met meer dan 135.000 leden Ultieme schoonmaaktips.

Plaats een reactie

Geef een reactie