Tips en trends inrichting en interieur

interieur tips en trends

Maak je klaar om de kosmos te omarmen, meer geschulpte randen, straat kleuren, betonnen badkamers, kranen in de fabrieksstijl, tegels van vissen schubben en donkere keukens zullen de komende tijd een trend zijn voor het interieur.In het leven van vandaag is het samenstellen van een levende ambiance die niet alleen trendy en esthetische materialen gebruikt, maar ook die die herhaaldelijk kunnen worden gerecycled en gebruikt, niet alleen een voorkeur, maar het wordt ook een verantwoordelijkheid. Het streven naar artistieke, luxueuze en stijlvolle expressie en de bewondering voor de natuur en organische tastbare sensaties, zullen de aankomende trends zijn. Recyclebare en natuurlijke materialen en natuurlijk de kleine stedelijke ruimtes ontwerpen met hun multifunctionele en slimme vormen . Of, met andere woorden, alles dat de hoge artistieke normen handhaaft in een harmonieuze interactie met de natuur.

Industriele keuken

Donkere keukens

De trends voor donkerdere keukenkasten helpen verklaren dat zoekopdrachten naar zwarte en marine blauwe keukens 93% zijn gestegen in de afgelopen zes maanden, met matte en poederachtige afwerkingen. Een van de sterkste stijltrends in het moderne keukenontwerp is de kleur blauw, en dit kan worden getraceerd van klassieke keukens tot chique en minimalistische moderne ruimtes. Of het nu op muren, vloeren, kasten of achterwanden is, blauw heeft grijs vervangen als de trendy kleur, en het zijn met name marineblauwe keukens die de hoofdrol spelen.

Industrieel interieur

Industrieel interieur

In iedere woonwinkel waar je binnenloopt zie je dat industriële looks, echt een hot item zijn, ook weer in 2019. Van prachtige Edison geinspireerde lampen, tot minimalistische houten en plastic stoelen. Prachtige ijzeren wandtafels en kasten ingelegd met Mango, Acasia, of ander tropisch hout. Met de industriële inrichting kun je blijven combineren. Laat je oudestenen muren zoals ze zijn, of geef je nieuwe muur een nieuwe look met een 3d behang van beton motief, of oude bakstenen. Ook voor de keuken en badkamer gebruik weer messing of koper kranen, en geef je badkamer een prachtige beton of houten muur.

Trends in kleuren interieur

Wat zijn de trends en kleuren  voor het interieur

In denk  dat er een trend zal zijn om je huis te schilderen en in te richten in aantrekkelijke kleuren, aangezien ik denk dat mensen steeds meer kleurbewust worden en steeds meer bewust zijn van hoe dit de stemming van het huis kan beïnvloeden. Aardachtige kleuren worden steeds populairder: poeder-rood, terracotta, zand, oker, kaneel, roest, olijfgroen. Ze bieden een geweldige manier om subtiele kleuren in gedempte schema’s te introduceren, zodat ze briljant werken in minimalistische, Scandinavische geïnspireerde woningen met helderdere tinten. Ze verwarmen en kalmeren, en ze zien er geweldig uit tegen neutralen muren. Ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig: je kan klein beginnen door een paar aardewerkkleurige keramiek te plaatsen, of de muren te schilderen.Dus, welke kleuren als trend, die veel vragen oplevert, welke kleuren, welke combinaties, in welk bereik? Nou als we er rekening mee houden dat vaak de mode de weg vormt voor meubelontwerp als het gaat om kleur en textuur, kunnen we ervan uitgaan dat uiteindelijk een enkel kleurrijk meubel de hele esthetiek van elke ruimte kan accentueren en draaien.

Er lijkt een lopende vraag naar donkerder interieur te zijn, waardoor ik meen dat diep gevormde tinten nog populairder zullen zijn. Teak, stoffig roze, diepblauw en verbrande oranje zijn enkele van de tinten die nog meer te zien zijn. Gecombineerd met rijke, pluche textiel zoals fluweel gecombineerd met warm metaal, creëren ze een verfijnde luxe ambiance die de zintuigen prikkelt.

Interieur blauw en fluweel

Mijn twee grote tips voor kleuren het interieurs zijn ‘blauw’ en ‘fluweel’. Er zal zoveel blauw zijn in keramiek en andere huishoudelijke artikelen. Blauwe fluwelen banken en fauteuils zullen ook overal te zien zijn! Messing met triomf over koper, marmer blijft een ding, en ananas en flamingo’s worden vervangen door papegaaien en een meer volwassen safari look. De muren mogen er weer uitspringen, met mooie muurstickers of fotobehang kun je perfect één muur in huis een blikvanger laten worden in een trendy retrostijl.

Tegels en keuken

We hebben zoveel meer patroon en detail zien als het gaat om tegels en we zullen deze trend blijven zien. Verwacht geometrische patronen, vintage gevoelspatronen, kleuren en willekeurige patronen die in verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt. Een stelletje gepatenteerde tegels is de perfecte manier om interesse en diepte toe te voegen aan elke nieuwe ruimte of renovatie! Wat de trends betreft, hebben donkere keukens hun terugkomst gekregen.

interieur tips en trends

Decoratie items

Artisanale stukken in keramiek zijn een goede manier om een ​​nieuwe collectie te starten of of om leuke woonaccessoires toe te voegen.

De design stijlen van de jaren ’60 en ’70 zullen goed in ieder interieur passen. Dit jaar op de Milaan meubel tentoonstelling, was duidelijk zichtbaar dat ontwerpers invloed van de kleuren, vormen en materialen van de middeneeuwse tijd gebruikten. De retro vibe is niet beperkt tot meubels, maar zal ook en accessoires bevatten die geïnspireerd zijn op iconische retro ontwerpen.

Wanden interieur

3D planner interieur

Roomplanner online 

Plaats een reactie

Geef een reactie