Inspiratie voor een nieuwe badkamer

Inspiratie voor een nieuwe badkamer

Een Badkamer kan verschillende functies kan hebben. Tegenwoordig hebben de echte traditionele badkuipen deels plaatsgemaakt voor moderne douches, stoomdouches, wastafels, radiatoren en toiletten. De afgelopen jaren is de badkamer dan ook een steeds grotere rol gaan spelen in ons leven. Jaren geleden was het nog de plaats om je even snel te wassen , nu is de badkamer dé kamer als het gaat om heerlijk ontspannen en relaxen.Er wordt tegenwoordig dan ook uitgebreid aandacht besteed aan de inrichting van de badkamer. Haast alles is mogelijk! Inloopdouche, vrijstaand bad, 2 wastafels, zwevend toilet, stortdouche, stoomcabines, designradiatoren en sommige badkamers zijn zelfs voorzien van een Televisie. De mogelijkheden zijn oneindig om je badkamer helemaal naar jouw smaak in te richten.

Badkamer met hout

De meeste mensen besteden de eerste en laatste minuten van hun dagen in de badkamer. Dat betekent dat de sfeer alles is – er is immers niets erger dan een oude, verouderde ruimte die je dag op de verkeerde voet begint. Als u in de markt bent om wat decorveranderingen te maken, let op de trends die in en (nog belangrijker) zijn die er zijn. Voor veel huiseigenaren is hun droombadkamer geïnspireerd op die luxe tijdschriftfoto’s met enorme dubbele baden, zijn en haar kasten en uitgebreide marmeren vloeren. Maar in de afgelopen tijd hebben sommigen ontdekt dat kleinere badkamers net zo groot kunnen zijn. De interieurontwerpers van de badkamer in 2018 zullen meer gericht zijn op kleinere badkamers met een focus op efficiëntie en kleinschalige luxe.Natuurlijke materialen

Het toevoegen van houten vloeren of elementen aan de badkamer geeft een unieke touch die op dit moment enorm in is. Plus, het zal een tijdloze sfeer creëren aan de badkamer.Natuurlijke materialen zullen niet alleen karakter en warmte toevoegen aan uw kamer, maar ze zullen ook helpen om de slanke lijnen van modern sanitair te verzachten. Of u nu een traditionele, moderne, rustieke, of minimalistische look hebt, er zijn veel natuurlijke materialen die u kunt gebruiken om uw badkamer te transformeren. Natuursteen blijft een klassieker in de badkamer Wasbakken en Waskommen uit natuursteen of composiet.

Inloopdoche badkamer

Trends in kranen

Wis de herinneringen van je grootouder’s badkamer messing kraan, want mooie nieuwe warme tonen goud, koper en tin kleur zijn weer de trend voor 2018 voor nostalgische kranen en moderne kranen. Deze nieuwe kleur is het perfecte match voor de koelere grijze verfkleuren die in de afgelopen jaren extreem populair zijn geworden. De warme gouden toon voegt de juiste hoeveelheid diepte, dimensie en luxe gevoel toe aan elke ruimte.

Zwart-wit is terug

Weet je hoe de trends altijd in stijl terugkomen? Nou, dit jaar zijn zwart-wit badkamer vloeren terug, zowel in effen als in mediterrane stijl zoals Marokkaanse motieven.
Als je op zoek bent naar een kleine lift om de badkamer een trendy makeover te geven, kijk dan uit naar een ronde spiegel. De ronde vorm creëert direct een open ruimte in de badkamer. Betonnen muren zijn tijdloos en geven een prachtig effect.

Planten in de badkamer

Niet alleen geven planten een mooie kleur aan neutrale badkamers, maar als je de juiste soort koopt, zullen ze ook je lucht ook zuiveren. Planten zijn bewezen om te helpen ontspannen. Dus als je je badkamer als een heiligdom behandelt, is dit een must-have.

Wit is schoon en klassiek, maar het is ook een beetje saai. Het goede nieuws? Als u al een neutrale ruimte heeft en u niet een belangrijke facelift wilt geven, is het gemakkelijk genoeg om een kleine trendy touch te geven. Denk aan mooie tapijtjes, houten elementen, of geweven wandkleden.

Maak uw bad ervaring zo ontspannend mogelijk door een tafel naast je bad te plaatsen, zodat je alles wat je nodig hebt, dichtbij de hand hebt.

Badkamer inspiratie zwart-wit is terug

Vloerverwarmingssystemen en onderbouwapparaten

Als u een paar slippers moet kopen om van het kougevoel op de bodem van uw voeten te ontsnappen, dan is het misschien een goede investering om te overwegen een verwarmingsinstallatie onder uw vloer toe te voegen. Vloerverwarming kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan vloeropties, zoals: tegel, beton, vinyl en hout om maar een paar te noemen. Verwarmingssystemen bieden niet alleen warmte, maar kunnen ook geluidsniveaus en mogelijke allergische reacties verminderen, aangezien er geen luchtstromen stof verstoren.

Wand afwerking

Badkamer tegels of wandafwerking kan een badkamer maken of breken en renovatie van deze ruimte kan een van de duurste projecten in een huis zijn. We worden dagelijks gebombardeerd door inspirerende beelden en badkamers tegel trends. Daarom, als u op zoek bent naar tegels of wandafwerking, kan het zeer moeilijk zijn om de juiste afwerking te kiezen, afhankelijk van de grootte van de badkamer, dit kan de grootste uitgave van het project zijn.
Beton is dit jaar een geweldige trend en is uitstekend om een industriële flair toe te voegen aan elke kamer in het huis. Gepareld met een patroonvloer of natuurlijke houten elementen, voegt een betonnen wandafwerking intriges toe aan de ruimte en geeft elke badkamer het gevoel van een New York loft. De uitstraling kan worden afgestemd op een prachtig minimale uitstraling of een luxueuze rand door het toevoegen van warme metalen afwerkingen zoals koper of goud. Prachtig en veelzijdig, de betonafwerking complimenteert een breed scala aan kleuren.

Vloerafwerking badkamer

Vloer afwerking

Het kiezen van de perfecte vloertegel kan net zo moeilijk zijn als het kiezen van de muur tegels. Aangezien de vloerruimte meestal veel kleiner is dan de muurruimte, is de vloer veel gemakkelijker te vervangen dan de tegels van de muur. Daardoor kan het kosteneffectief zijn om duurdere ontwerpen aan uw badkamer te geven door de vloer die een paar jaar in de rij kan veranderen als uw smaak verandert. We hebben gezien dat de patroonvloer de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden. deze trend zal  nog meer toenemen.

Tot slot maak uw badkamer compleet

Koop mooie handdoeken en accessoires afgestemd op de stijl van de badkamer.

Kleine ruimte badkamer

Informatie

Hoe koop je een badkamer?

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan is het zaak goed voorbereid op pad te gaan. Het ‘even’ uitzoeken van een badkamer is geen goed idee. Neem er uitgebreid de tijd voor en zorg ervoor dat alle afspraken en kosten van te voren op papier staan.

Hoe ontwerp je een badkamer…?

Befaamde ontwerpers storten zich op de badkamer als nimmer tevoren. Het is immers de plek die de lifestyle van de eigenaar op subtiele wijze weergeeft. Designers denken zowel aan de grote blikvangers zoals het bad of het badmeubel, als aan de meest kleine details zoals toiletborstels en zeepbakjes. Waar eens alles standaard wit was, is plaats gemaakt voor design en kleur. De mogelijkheden rijken mijlenver.

Nieuwe badkamer – Kosten & budget

U droomt van een nieuwe badkamer. Wellicht hebt u ook een verlanglijstje in uw hoofd Een dubbele wastafel, een whirlpool, een royale douche, dat mooie meubel wat u in een tijdschrift heeft gezien? Realiseer u dat voor de aanschaf van een nieuwe badkamer een reëel budget nodig is. En besef ook dat een nieuwe badkamer een investering voor jaren is. Investeer daarom in kwaliteit.

Badkamer ontwerp planners

Badkamerontwerp

Gratis 3D Badkamer Ontwerpen.Gratis 3D badkamers ontwerpen met de Badkamerplanner.Laat u adviseren door uw sanitairspeciaalzaak met 3D badkamerontwerp

Badkamer ontwerpen

Baderie helpt u graag op weg met uw badkamerontwerp.
Met het 3D badkamer ontwerpprogramma kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw droombadkamer.

Plaats een reactie

Geef een reactie