Gespecialiseerde advocaten en juridische adviseurs

Advocaten met specialisme per regio

Advocaten met specialisme voor iedere zaak de juiste advocaat .Alle gespecialiseerde advocaten! Heb je een advocaat nodig is het beter om niet zomaar de eerste de beste te nemen, namelijk iedere advocaat heeft zijn eigen specialiteit. Een advocaat met kennis van Agrarisch recht is niet hetzelfde als een advocaat gespecialiseerd in letselschade. Op zoek naar een advocaat of juridisch adviseur?advocaten met specialisme

Advocaten alle specialisme

Uneken advocaat

Damste Amsterdam

Van Overbeek de Meyer

Wiekeraad & Ter Wee

Advocaat Strafrecht

Deze advocaten hanteren een breed scala aan strafzaken, variërend van huishoudelijke geweldsmisdrijven, seksmisdrijven, gewelddadige misdrijven en drugsmisdrijven, diefstal, verduistering en fraude.

Anker Strafrechtadvocaten

Van Rossum Advocaten

Advocaten Letselschade

Een advocaat voor lichamelijk letsel is een advocaat die vertegenwoordiging verleent aan degenen die beweren dat zij fysiek of psychologisch zijn gewond als gevolg van nalatigheid of onrechtmatigheid van een andere persoon, bedrijf, overheidsinstantie of andere entiteit.

Juridische adviseurs

Een juridisch adviseur is in wezen een advocaat die juridisch advies verleent aan een grote onderneming of organisatie. Zij zouden kunnen worden aangeduid als “in-house advocaten”, “interne advocaten” of “corporate counsel.” Een juridisch adviseur is gespecialiseerd in een specifiek gebied van de wet. Zij zouden betrokken kunnen zijn bij arbeids- of contractgeschillen, schadevergoedingen, pesten of andere conflicten op de werkplek. Zij geven ook algemeen juridisch advies over bedrijfsbeslissingen met betrekking tot bedrijfsgroei, fusies of andere praktijken.

Info-ondernemingsrecht

Mook Advocaten

Advocaat ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht-advocaat

Advocaat Rechtsbijstand

Onafhankelijke advocaten

Rechtsbijstandasiel info

Landelijke advocaten

Advocaten Landelijk

Sneep advocaat.nl

Sapadvocaten.nl

Vereniging van Familierecht

Advocaat no cure no pay

No cure no pay is Engels voor ‘geen oplossing geen betaling’: hiermee wordt bedoeld dat een dienstverlener slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht.

Gespecialiseerde advocaten

Langhout & Wiarda juristen

Van Dijk & CoPlaats een reactie

Geef een reactie