Welke verzekeringen zijn er?

Welke verzekeringen zijn er

Aansprakelijksheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Op enkele uitzonderingen na vergoedt een aansprakelijkheidsverzekering alle letselschade en schade die door de verzekerde wordt veroorzaakt.

Autoverzekeringen

Autoverzekering vergelijken

De Autoverzekeraar

Oldtimer verzekeringen

VVAA autoverzekering

Fietsverzekering

Een fietsverzekering verzekert je tegen schade aan en diefstal van je fiets. Kijk wel goed in de polis welke voorwaarden er aan verbonden zijn.

Regel. nu

Motorverzekering

Motorverzekering. Algemene Univé motorverzekering

Advies en Bemiddeling

Mutsaerts.nl

Woonverzekeringen.nl

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade die men aan de inboedel op kan lopen. Een inboedelverzekering is een schadeverzekering en wordt ingedeeld onder de brandverzekeringen.

Vanderborden.nl

Gouden handdruk

Er kan sprake zijn van een gouden handdruk als een werknemer wordt afgestoten van zijn of haar dienstverband. Het is de gangbare term voor een ontslagvergoeding.

Goudenhanddruk

Gouden handdruk

lijfrente

Een lijfrentepolis is een van de manieren om een aanvullend pensioen op te bouwen. Hierbij betaal je de verzekeraar in de opbouwfase eenmalig of periodiek premie. Op het moment dat je met pensioen gaat, stort je het opgebouwde tegoed in een uitkeringsproduct.

U lijfrente koopsom

verzekering Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekering die recht geeft op juridisch advies of daadwerkelijke bijstand bij geschillen. Kosten gerecht en advocaat.

Overlijdensverzekering

Een overlijdensverzekering zou een must moeten zijn voor iedereen. Laat je nabestaande niet met financiéle gevolgen zitten, maar regel zelf je overlijdensverzekering op tijd. Er zijn al volop goedkope en betaalbare pakketten mogelijk, en de kinderen tot 18 jaar zijn vaak gratis meeverzekerd!

Woonhuisverzekering / Opstalverzekering

U bent hiervoor verzekerd als uw huis beschadigd raakt door iets waar u zelf niets aan kunt doen, zoals schade door brand, water of storm. Heeft u een hypotheek? Dan moet u van uw hypotheekverstrekker ook een brandverzekering oftewel opstalverzekering afsluiten. Uw huis is namelijk het onderpand van de bank.

De woonhuisverzekering

Huis en Eigenaar.

Woonhuisverzekering

De opstalverzekering

Chatbee.com N-1

Levensverzekering

Een levensverzekering is een verzekering waarmee u een vermogen opbouwt voor later of die uitkeert bij overlijden. U betaalt een maandelijkse premie of legt eenmalig een geldbedrag in. Aan het einde van een afgesproken looptijd of bij eerder overlijden wordt een kapitaal uitbetaald. Dit kan in één keer of in termijnen.

Levensverzekering

Arbeidsongeschiktheid verzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is in Nederland een verzekering voor zelfstandig ondernemers die de verzekerde (de ondernemer) voorziet in een periodieke uitkering bij ziekte of invaliditeit. De arbeidsongeschiktheidsverzekering is een schadeverzekering. Dit heeft tot gevolg dat de verzekerde er als gevolg van een schadeuitkering niet op vooruit mag gaan.

Volledige arbeidsongeschiktheid

Zetzema Assurantiën

Zorgverzekeraars

Iedereen die in Nederland woont is verplicht om een verzekering af te sluiten voor ziektekosten. Een ziektekostenverzekering bestaat uit twee delen: de basisverzekering, die voor iedereen verplicht is, en de aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd met hun ouder(s). Zij moeten wel aangemeld worden bij een verzekeringsmaatschappij!

Anderzorg.nl

Onderwijsaanbod.

Ziektenkostenkiezer

Meer zorgverzekeraars

Verzekering berekenen

Autoverzekering berekening

Basisverzekering

Basispolis

Basisverzekeringonline

Overlijdensrisico verzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een Nederlandse vorm van levensverzekering. Een overlijdensrisicoverzekering keert het vooraf afgesproken bedrag uit indien de verzekerde voor een bepaalde datum overlijdt.

Indipender

Reisverzekering

Een reisverzekering is handig als je medische hulp nodig hebt. Via je zorgverzekering in Nederland ben je al verzekerd. Die vergoedt de kosten op basis van de tarieven die in Nederland gelden. Maar in sommige landen liggen de zorgkosten veel hoger. Dan vergoedt je reisverzekering de meerprijs.

Campers/ Caravanverzekering

Caravanverzekering

Camperverzekering

Plaats een reactie

Geef een reactie