mondkapjes mondmaskers van stof

Mondkapjes stof

Mondkapjes of mondmaskers van stof zijn vandaag de dag nodig om anderen en onszelf te beschermen tegen corona. Hoewel deze mondkapjes niet voor medisch gebruik zijn, zijn ze hard nodig in de samenleving, omdat het verplicht word vanaf 1 juni in het openbaar vervoer. Daar ik vroeger zelf kleding maakte voor de kinderen en mijzelf, ben ik in deze Corona tijd weer begonnen met naaiwerk. Zo kom ik mijn tijd wat door, en kan ik anderen hopelijk een dienst bewijzen.

De mondkapjes zijn tegen kostprijs, en ik probeer steeds weer de leukste en beste katoenen stoffen te vinden. Ik heb diverse soorten mondkapjes die allemaal zeer goed aansluiten, ook is er plaats voor een filter. Voor dames, kinderen en heren in diverse designs.

Wil je ook een mooi en goed mondkapje, stuur een berichtje en het word dezelfde dag nog op de post gedaan. Heb je een speciaal verzoek voor print of kleur, laat het weten. We hebben rood, roze, lila, blauw, wit, creme, geel etc etc. In het mondkapje is plaats om een filter of tissue te plaatsen.

Was het masker dagelijks.

Het mondkapje kan in de machine gewassen worden op 60 graden of hoger. Je kunt het ook in een pannetje heet water leggen. Kan gestreken worden met hete stoom.

Let op! Dit mondkapje is niet gecertificeerd en dus niet geschikt voor professionals in de medische sector maar bedoeld voor consumentengebruik.

De prijs is slechts 4,50 inclusief verzendkosten, en je kunt met paypal betalen. Bestel hier je mondkapje.

[wpforms id="2731" title="false" description="false"]

Mondkaje flamingo

Dames en kinder

niet medische stoffen mondkapjes hand gemaakt

stoffen mondkapjes

nieuwe stoffen mondkapjes

Dames en kinder

diverse kleuren mondkapjes

Dames en heren modellen

Mondkapjes

Dames heren kinderen

mondkapje heren

Heren model

Mondkapje heren

Heren Model mondkapje

Plaats een reactie

Geef een reactie