Auto styling en tuning tips

Auto styling en tuning tips

Met auto styling kun je het uiterlijk van je wagen veranderen. Van hele kleine subtiele veranderingen tot complete bodykits.
Wil je alleen een te gekke achterspoiler of ga je voor de hele metermafose van je auto, of maak je er een hele stoere bak van?
De mogelijkheden voor auto styling zijn gigantisch. Tuning is vooral in trek bij het jongere publiek en dan nog vooral bij de mannen.Over het algemeen geldt dat hoe meer u de vormgeving van uw auto plant, hoe beter het eindresultaat zal zijn. We zien te veel gelijkaardig uitziende auto’s op onze weg, het doel moet zijn om iets unieks te creëren en dat weerspiegelt je persoonlijkheid. De regel dat u krijgt waarvoor u betaalt, is ook van toepassing op uw stylingprojecten. Dus hoe meer tijd en geld je investeert, hoe completer de transformatie zal zijn, met het uiteindelijke doel een werkelijk unieke auto te maken. Goede planning en voorbereiding zijn de sleutel tot alles. Auto interieur makeover ideeën Waarom geeft u het interieur van uw auto niet een complete make-over? U hoeft niet te leven met de slijtvaste stoffen van de fabrikant en de oppervlakken van kunststof. Pas het interieur van uw auto aan met een totale make-over van nieuwe stoelen, lederen sierstrip en aangepaste stuurwielen voor een strakke, stijlvolle look die uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Auto Styling Tips

De beste manier om uw voertuig echt van uzelf te maken, is hem te personaliseren er zijn geweldige auto styling accessoires te koop voor elke individuele stijl.

Bij het stylen van uw auto, is de enige beperking uw verbeeldingskracht! Als u wilt dat uw auto opvalt in een menigte, lees dan verder voor een paar geweldige tips.

Exterieur auto-styling

Het beste wat u kunt doen voordat u uw auto begint op te pimpen, is om te beslissen hoe u wilt dat het eruit ziet als het klaar is, en zich aan dat plan te houden. Hier zijn een paar tips om alle ogen op je rit te richten:

uitlaat trims

Uitlaattrims

Krijg alle looks van een dure verchroomde sportuitlaat, maar voor een fractie van de prijs.

licht metalen velgen

Lichtmetalen velgen

Dit zijn de ultieme auto-styling items. Legeringen zijn lichtgewicht, dus ze bieden betere prestaties, en ze zien er geweldig uit.

Badges stickers

Badges & afbeeldingen

Breng de personalisering van uw auto naar een hoger niveau met enkele geweldige in het oog springende stickers.

Spoilers

Spoilers

Spoilers zijn een kwestie van persoonlijke smaak. Sommige mensen kunnen zonder hen leven, andere zweren bij hun laagvliegende uiterlijk. Het valt niet te ontkennen dat een goed geplaatste spoiler of vleugel uw auto er aanzienlijk sneller laat uitzien.

Wielsnaren

Deze voegen alle stijl van een lichtmetalen wiel toe, maar zonder de kosten. Eenvoudig te monteren, ze transformeren je wielen onmiddellijk.

Verlichting

De montage van enkele aftermarket-koplampen, achterlichten of DRL’s kan uw rit echt naar een hoger niveau tillen. Geef het een eigenheid wanneer je door de straten rijdt.

Interieur Auto Styling

Hoewel minder mensen de binnenkant van je auto zullen zien, zul je dat ook doen, dus je kunt er net zo goed een maken. Hier zijn enkele ideeën over wat u aan het interieur van uw auto kunt toevoegen:Schakelknoppen, handremmen en slobkousen
Een geweldige manier om het interieur van uw auto te moderniseren en een race-look toe te voegen.
Pedaalsets Lichtgewicht en stijlvolle pedaalsets transformeren het uiterlijk van de voetenruimte van uw auto.
Autostoelhoezen Een snelle en gemakkelijke manier om het interieur van uw voertuig nieuw leven in te blazen, deze zien er geweldig uit en maken de race-look compleet.
Interieurspuitverf & -films U kunt de binnenkant van het dashboard van uw auto transformeren met een hoogwaardige spray of film. Moderniseren en je rij operatie in no-time klaarzetten.

Pedalen

Waar kun je deze auto styling en autotunes producten kopen.

Plaats een reactie

Dit bericht heeft één reactie

  1. Sylvie

    Bedankt voor de informatie! Ik kwam hier terecht toen ik meer informatie en tips zocht voor auto styling. De linken onderin waar je dingen kunt aanschaffen is ook erg handig, maar ik heb wel besteld bij een bedrijf die er niet tussen stond haha. Ik vond https://fullcartuning.nl/ net wat beter eruit zien. Ik ben ook erg blij met de JR velgen die ik besteld daar.

Geef een reactie