Vakantieparken en bungalowparken in Nederland

Vakantieparken Nederland

Bungalowparken of vakantieparken zijn een binnenlands Nederlands vakantiegeheim. Bungalowparken bestaan ​​meestal uit clusters van kleine bungalows in plattelandsgebieden, en in de buurt van de zee.Bungalowparken zijn te vinden door heel Nederland, maar ze zijn een bijzonder kenmerk van het Nederlandse vakantielandschap. Er zijn meer dan 400 bungalowparken en een totaal van meer dan 30.000 bungalows in Nederland. De boerenbedden, een nieuwe ontwikkeling, bieden rustieke accommodaties op werkende boerderijen in heel Nederland. Wat zijn bungalowparken? Nederlandse vakantiewoningen, zoveel meer dan windmolens, tulpen en klompen Nederland kan klein zijn, maar er is altijd genoeg te doen. Nederland is een van Europa’s meest ontspannen en geliefde landen. Een natie met een unieke liberale cultuur.Bungalowparken zijn doorgaans autovrije zones, ideaal voor vakantie met kleine kinderen. De meeste bungalows hebben ook keukens, waardoor gasten meer geld kunnen besparen door restaurants te vermijden en zelf voedsel te bereiden. De meeste bungalowparken hebben een extra waaier aan faciliteiten, waaronder zwembaden, glijbanen, restaurants, tennisbanen en diverse recreatieve mogelijkheden. Vandaag zijn er vakantieparken in veel verschillende vormen, van blote botten tot extreem luxe. Sommige bungalowparken, zijn omringd door kindervriendelijke faciliteiten, als pretparken met bijgebouwde residentiële huisjes. Bungalowparken zijn vooral voor groepen van zes tot acht personen. Door het hoogseizoen en schoolvakanties te vermijden ,kun je vaak goedkoop van een huisje genieten. van een prijsje van € 20 per persoon per nacht, hoewel soms lager.

Landal GreenParks

Landal GreenParks behoort tot de bekendste bungalowparkketens in Nederland. Landal heeft voortdurend speciale aanbiedingen. Ze zitten over het hele land met een scala aan faciliteiten. We hebben een paar keer in Hoog Vaals verbleven. Zuid-Limburg is prachtig een glooiend platteland, dicht bij de grenzen met Duitsland en België, en het Drielandenpunt waar u tegelijkertijd in alle 3 landen kunt staan. Monschau, Aken, Maastricht, Valkenburg zijn allemaal een bezoek waard. Er zijn hier veel kastelen, verschillende thema en avontuursparken

Hoogendoorn Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken exploiteert bungalowparken, campings en hotels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Terwijl Hogenboom’s Nederlandse aanbiedingen vrij uitgebreid zijn, heeft deze ook campings in Frankrijk, België, Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland, Italië en Spanje.

Centerparcs vakantieparken

Center Parcs

Centre Parcs exploiteert bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Centre Parcs is de tweede grootste bungalowparkketen in Nederland.

Efteling Vakantieparken

De Efteling

De Efteling is een enorm fantasie themapark met een groot aantal sprookjes en attracties. Het werd geopend in 1952 en is een van de oudste pretparken ter wereld Onder zijn vlaggenschip rijdt de grote tweespoor houten achtbaan Joris de Draak, of Joris the Dragon, waarin twee treinen rond het spoor racen. Sculpturen van magische wezens zijn door het park gestippeld, waaronder Brothers Grimm-creatie, Lang Nek (lange nek), de niet-officiële mascotte van het park. U kunt Overnachten in de Efteling in een van de prachtige bungalows. En het attractiepark is gratis!Plaats een reactie

Geef een reactie