Borstvergroting tips en informatie

Borstvergroting tips en informatie

Een borstvergroting is een operatieve ingreep waarbij implantaten in de borst worden aangebracht om de borst(en) een andere vorm te geven of groter te maken. De implantaten worden via een sneetje in de huid van de borst aangebracht waarna de wond weer wordt gesloten. Hoewel een borstvergroting een relatief eenvoudige operatie is kunnen er vervelende complicaties ontstaan. Bij een borstvergroting gaat het niet alleen om het vergroten van het volume van uw borsten. Ook de vorm van uw borsten en de verhouding met de rest van uw lichaam zijn belangrijk. Eigenlijk is een borstvergroting tegenwoordig veel meer een borstverfraaing.

Zoek je een betrouwbaar adres voor een goede en goedkope borstvergroting. Een privé kliniek voor cosmetische en plastische chirurgie voor een borstvergroting. Bij de keuze van een betrouwbare borstvergrotingskliniek is het belangrijk om te weten of er een geregistreerd plastisch chirurg werkt, dan heb je in ieder geval met een betrouwbaar en goed cosmetisch centrum te maken.Op deze pagina mogen er van Google helaas geen afbeeldingen getoond worden

Hoeveel cc heb ik nodig?

Deze vraag zie je zo vaak voorbij komen, en alleen een dokter zal dit bepalen aan de hand van metingen. De ene vrouw heeft een borst breedte van 12 cm, en de ander een borstbreedte van misschien wel 17. Dus 450 cc zal bij de vrouw met 17cm breedte kleiner uitvallen als er 450 cc geplaatst word bij iemand die een borst breedte heeft van 12 cm. Zie het als een zwembad. Als een zwembad 1 meter breder is als het andere, zal er meer water ingaan.

Richtlijnen aantal cc

Bij een A cup is het mogelijk tot 180cc aan borstweefsel te ondersteunen, een B cup tot 300 cc, een C cup tot 450 cc en een D cup tot 600 cc. Dus als je nu een beha met een A cup hebt en je wilt een beha met een C cup dan dien je minstens implantaten te hebben van 300 cc.

Vormen implantaten

Sommige implantaten zijn rond, andere hebben een meer druppelvormig uiterlijk, dat de vorm van een natuurlijke borst benadert (deze worden ook wel anatomische implantaten genoemd).

Ronde implantaten

Ronde implantaten geven je borst in het algemeen de eerste tijd in het bovenste gedeelte een rond en bol aanzien. Na verloop van tijd echter zal door het ouder worden van de huid en de zwaartekracht het bovenste gedeelte lager worden zodat er een meer hangende borst ontstaat. Een rond implantaat, geeft ook zeker een mooi natuurlijk effect.

Anatomische implantaten

Druppelvormige implantaten volgen de lijnen van de natuur. Dat betekent dat direct na de operatie de borst een natuurlijke welving heeft. Hiermee wordt bedoeld dat de bovenkant van de borst gevuld is en dat deze op langere termijn ook opgevuld blijft.

Beide implantaten kunnen de borstomvang vergroten. Voor welke vorm je kiest is een hele persoonlijke zaak. Het hangt er maar helemaal van af hoe je er graag zelf wilt uitzien.

Lichtgewicht borstimplantaten

Zelf wist ik 6 jaar geleden al dat ze bestonden, alleen waren ze toen enkel in Israel op de markt. Toen ik erover vertelde tegen mijn chirurg vertelde hij dat het een gat in de markt zou zijn, want immers de zwaartekracht van de borsten lijd weer tot verslapping. Ik zelf had een borstvergroting met 800cc, wat natuurlijk een flink gewicht is en na een 2 a 3 tal jaar gaat alles weer doorzakken. Ik ga nu zelf een borstverkleining laten doen, met een opvulling van lichtgewicht implantaten, ppff eindelijk!!!

B-Lite Lichtgewicht borstimplantaten
Het nieuwe merk van Polytech
ontwikkeld om de beperkingen van traditionele borstimplantaten te overwinnen door de zwaartekracht aanzienlijk te verminderen, past B-Lite baanbrekende technologie toe, waarbij bekende en klinisch bewezen materialen op een innovatieve manier worden gecombineerd om natuurlijke volheid, gevoel en sterkte te bieden met een aanzienlijk lichter implantaatgewicht.
B-Lite implantaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en structuren, om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid aan behoeften en voorkeuren van de patiënt.

Lichtheid die je kunt voelen
De significante gewichtsvermindering wordt bereikt door de unieke en gepatenteerde B-Lite gel, een microsfeer versterkte cohesieve siliconengel met implanteerbare kwaliteit. De microsferen zijn inerte, ultrahoge zuiverheid, holle, borosilicaatmicrosferen die breed worden gebruikt in de ruimtetechnologie als een lichtgewicht maar robuuste oplossing. Microsferen worden gebruikt en goedgekeurd in tal van klinische toepassingen.

De B-Lite microbolletjes zijn permanent verbonden met de omliggende cohesieve siliconengel. Door selectieve ruimtelijke positionering te gebruiken en door de microbolletjes chemisch aan het gelnetwerk te binden, is minder siliconengel vereist en wordt extra versterking bereikt. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval van breuk zijn de microsferen ontworpen om gebonden te blijven in de gel.
B-Lite gel biedt aanzienlijk minder gewicht. B-Lite is uitgebreid onderzocht in stringente preklinische test- en validatiefasen, is CE-gemarkeerd en de unieke eigenschappen en kenmerken ervan zijn bewezen in biologische, mechanische en chemische testen uitgevoerd door toonaangevende laboratoria die de prestaties controleren onder omstandigheden die vaak de vereiste benchmarks overschrijden.

B-Lite is ontwikkeld door een team van plastisch chirurgen, chemici, biologen, wetenschappers en ingenieurs die samenwerken om de ervaring van borstvergroting revolutionair te veranderen.

Bij de volgende klinieken in Nederland gebruiken ze de nieuwe B Light borstimplantaten
Amsterdamaesthetics.

Aklinieken

Dianagabriels

Voor of achter de borstspier of dual plane

Tijdens een consult moet goed worden besproken waar de prothese geplaatst wordt. Er bestaan drie mogelijkheden:

1. Plaatsing van de prothese onder het klierweefsel van de borst, op de pectoralis spier

Hebt je genoeg eigen vet, weefsel, kan het op de spier geplaatst worden, dit geeft een mooi natuurlijk effect. Bij weinig weefsel, wordt er vaak gekozen voor dual plane.2. Plaatsing van de prothese onder de pectoralis spier.

Plaatsing onder de spier bedekt de prothese met een extra spierlaag. Daardoor is de kans dat men de protheserand voelt, duidelijk kleiner. De prothese wordt echter door de spier gefixeerd waardoor de prothese minder met de borst meebeweegt. Geeft een minder natuurlijk effect, en de opening tussen borsten is vaak groter.

3. Plaatsing van de prothese gedeeltelijk onder de spier en gedeeltelijk erboven, dual plane genoemd.

Globaal kan men echter als richtlijn nemen dat als er bijzonder weinig borst- vet- of klierweefsel aanwezig is, in combinatie met een uitgangssituatie van zeer kleine borsten, plaatsing (gedeeltelijk) onder de pectoralis spier een fraaier resultaat zal geven. Bij vrouwen die een vrij grote cupmaat wensen, een lichte mate van verslapping in de borsten hebben en bij vrouwen die graag sport beoefenen, is plaatsing boven de pectoralis spier over het algemeen de juiste oplossing.

Geen van deze methoden kan gezien worden als de perfecte benadering. Op individuele basis moet goed overwogen en doorgesproken worden wat de juiste methode is voor de betreffende patiënt.

Wel of geen borstlift

Veel vrouwen hebben na zwangerschap, of ouder worden borsten die enigzins, of meer doorhangen. Vaak willen zij geen Borstlift met anker, maar wel meer volume in de borsten. Veel Artsen zullen direct een borstlift aanraden, maar ook zeker voor deze vrouwen, is het goed mogelijk weer prachtige borsten te krijgen met een implantaat. Vaak gaat het hier over grotere prothese. De dokters hieronder vermeld zijn zeer deskundig hierin.

Dr Nio Slaz zieken huis Amsterdam en parkkliniek Rotterdam

Dr Demeyere Artemedis Gent Belgie

Dr Plovier Be clinic Overijsse Belgie

Deze dokters zullen ook eerder indien je wenst grotere prothese zetten!

Mogelijke complicaties en risico’s van een borstvergroting

Een borstvergroting is een gewone operatie en je loopt daarbij dezelfde risico’s. Net als bij elke operatie kan bij een borstvergroting operatie ook iets mis gaan en complicaties ontstaan. Je gaat onder narcose wat risico’s met zich meebrengt, bij elke operatie is er een kans op trombose en zo is er ook altijd kans op infecties. Maak je niet ongerust, dit komt minimaal voor. Als de vergroting wordt uitgevoerd door een ervaren plastische chirurg dan is er niets om je zorgen om te maken.

Overmatige kapselvorming

Kapselvorming rondom uw prothese treedt altijd op en is ook op geen enkele wijze te voorkomen. In sommige gevallen meer dan normaal waardoor de buste hinderlijk hard aanvoelt en mogelijk een kleine vormverandering. Bij last van kapselvorming wordt een zogenaamde capsulotomie operatie gedaan. Hierbij wordt het kapsel ingesneden waardoor er weer ruimte komt en de druk van uw prothese af gaat. Is de kapselvorming erger waardoor alles gewoon zeer doet en er duidelijke afwijkingen in de vorm zijn dan wordt het kapsel in zijn geheel verwijderd. Deze ingreep heet een capsulectomie operatie. Kapselvorming wordt ook wel kapselfibrose of kapselcontractie genoemd.

Nabloedingen en verminderde wondgenezing

Wat vaker voorkomt zijn nabloedingen of de mogelijkheid dat de wond niet zo goed geneest. Een verstoorde wondgenezing kan een negatief effect hebben op het uiteindelijke meer zichtbare resultaat van het litteken. Mocht er een hematoom optreden dan wordt de wond opengemaakt en de klont bloed verwijderd. Omdat dit enkele uren na de operatie plaatsvindt, heeft deze ingreep geen effect op het uiteindelijke resultaat. Als er een flinke nabloeding optreedt, kan het zijn dat er een tweede ingreep nodig is om het bloed te verwijderen en de oorzaak van de bloeding te achterhalen.

Infectie

Bij elke operatie is er een risico op infecties. Deze kans is niet zo groot, één op de honderd. Uw plastische chirurg zal er alles aan doen om zo steriel mogelijk te werken. Mochten er toch infecties optreden dan zal de chirurg je een antibioticum kuur voorschrijven. Als er een infectie rondom de prothese plaatsvindt dan zal het nodig zijn om deze verwijderen tot de infectie is verdwenen.

Gevoelsstoornissen

Er kunnen veranderingen plaatsvinden in de gevoeligheid. Het kan voorkomen dat het gevoel tijdelijk is verdwenen maar evengoed kan het voorkomen dat deze tijdelijk gevoeliger is geworden. Zoals gezegd is dit in ver uit de meeste gevallen tijdelijk. Dit verdwijnt meestal wel na een paar weken. Het kan voor komen dat deze verschijnselen langer duren. Dit zal echter zelden langer dan een jaar zijn. Nog veel uitzonderlijker is het als de gevoeligheid helemaal eruit verdwijnt.

Trombose

Bij elke operatie, dus ook bij een borstvergroting operatie, is er een kans op trombose. Deze kans is echter zeer klein.

 

Macrolane injecties

Macrolane is een vernieuwend product dat wordt toegepast voor vormgeving van lichaamscontouren zoals bijvoorbeeld bij borsten, handen, billen, etc. Het is een niet-operatieve behandeling onder lokale verdoving. Er is slechts een injectiegaatje, dus geen litteken.

Bij borstvergroting is Macrolane geschikt voor kleine tot middel-grote borsten (cup maat A-B).
Macrolane is een gel op basis van hyaluronzuur, een stof die het lichaam zelf ook maakt en die met de tijd (ca. 1 jaar) weer wordt afgebroken door het lichaam.

postoperatieve bh

Ofwel de juiste bh na je borstvergroting. Bij veel klinieken krijg je een bh aan na de operatie, of er wordt je gevraagd er zelf een aan te schaffen. Het advies van artsen is meestal een Triumph action, of een Anita Extreme Controle. De Triumph gaat tot maat F, en de Anita bh gaat tot maat G. Ook de Anita Marena Postoperative Bh is een erg goede ondersteunde bh, die tot maat E gaat. Ga je zelf op zoek naar een andere soort, let op dat ze geen naden hebben, geen beugel, en een goede ondersteuning hebben.

Hoe meet je je bh maat

Kijk hier voor de juiste meting

Vragen?

Wanneer mag ik weer op buik slapen?

De meeste artsen raden aan 4 tot 6 weken niet op de buik te slapen. Op de zij mag wel, zo gauw je voelt dat het probleemloos kan. Maar vraag altijd advies bij je eigen arts.

Wanneer gaan de hechtingen eruit!

De hechtingen gaan er meestal uit tussen de 10e en 14e dag. Er zijn ook oplosbare hechtingen, deze lossen vanzelf op.

Wanneer mag ik douchen?

Bij de ene dokter krijg je watervaste pleisters, zodat je na 24 uur weer kort mag douchen. Bij de andere dokter moet je misschien de eerste 3 dagen het verband aanhouden, en door de dokter laten verwijderen. Vraag dan aan je dokter wanneer je weer mag douchen? Zelfs bij sommige artsen mag je 2 weken niet douchen.

Meestal krijg je na de operatie een nazorg brief mee, waar vermeld staat wanneer je weer mag douchen. Een ligbad nemen mag niet de eerste 2 tot 4 weken, daar de wonden dan verweekt raken.

Hoelang moet ik mijn sport bh dragen?

De meeste artsen adviseren 4 tot 6 weken, dag en nacht. Indien je dualplane, of achter de spier heeft kan dit korter zijn. Dan mag je soms al na 2 weken weer een normale bh dragen, wel is het ook dan belangrijk de sport bh tot 4 weken s’nachts aan te houden. Het kan zowieso geen kwaad de sport bh langer te dragen, beter te lang als te kort.

Wanneer kan ik weer huishoudelijk werk doen.

U moet er de eerste 4 weken voor zorgen, dat uw ellebogen niet boven de schouders reiken. Niet hard zwieren met de armen, of onverwachtse bewegingen. Beter niet bukken, of voorover buigen. Ook stofzuigen, strijken, dweilen, zijn handelingen die je beter niet kan doen.

Indien je achter de spier of dual plane hebt, niet tillen ( Zwaarder dan 2 kilo), ellebogen niet boven de schouders uit reiken, geen zwieren met de armen, of onverwachtse bewegingen gedurende 4 tot 6 weken. Dit zijn natuurlijk richtlijnen, in geval van twijfel raadpleeg je arts, en vraag een brief voor nazorg!!

Wanneer mag ik weer sporten

Het beste is om 6 weken lang niet te sporten, en daarna langzaam opbouwen. Rustig wandelen is toegestaan. Na 2 tot 4 weken ook rustig fietsen.

Luister naar je eigen lichaam!!!

Vraag altijd aan uw eigen dokter wat wel en niet mag. Dit zijn enkel richtlijnen. Zorg dat je na de operatie altijd een certificaat, of pas krijgt, waar de informatie op staat van uw prothese. Mocht er iets zijn zoals in geval van PIP, kan je altijd terug zien wat je hebt.

Tips voor vrouwen die een borstvergroting overwegen, met tubulaire borsten lees hier meer.

Een borstvergroting is een vergroting van uw eigen borsten. Heb je voor de operaties ver uitstaande borsten, blijft dit ook na de operatie zo.

Kan men borstvoeding geven na een borstvergroting?

Ja, dat is geen probleem. Wel moet je er rekening mee houden dat de borsten na zwangerschap en borstvoeding wat minder mooi kunnen zijn door het oprekken van de huid en weefsel gedurende deze periode. Meestal nemen de borsten wel weer hun oude vorm aan!
Het is beter 1 jaar na een borstvergroting pas zwanger te worden, zodat alles goed hersteld is!

Hoeveel pijn heb ik

De pijn is verschillend per plaatsing. Op de spier zal je minder pijn ervaren dan met Dual plane, of achter de spier. De eerste 3 dagen zijn het ergste, de pijn wordt dan vaak omgeschreven, als heel erge spierpijn, of dat er een groot gewicht op je borstkas zit. Medicatieplanning is dan ook een vereiste! Uit bed komen, moet dan ook vaak gebeuren, met behulp van een steuntje in de rug.

Veel voorkomende probleempjes
Sommige voelen knarsende of sissende geluidjes?

Dit is een veelvoorkomend iets, vaak is het lucht wat na de operatie blijft zitten.

Maat tabellen voor borstimplantaten

Eurosileconen

Cereform

Mentor

Sebbin

Natrella

Monobloc

Motiva

Polytech

Sillimed

Sientra

Heb je nog een tabel gevonden, zou je dan de link door willen sturen postmaster@algemenestartpagina.nl

Heb je nog een tabel gevonden, zou je dan de link door willen sturen postmaster@algemenestartpagina.nl

Soorten siliconen prothesen
Siliconen prothesen met vloeibare gel

Er bestaan twee soorten siliconen prothesen: gevuld met vloeibare en gevuld met cohesieve siliconengel. De siliconen prothesen met vloeibare gel zijn het oudste type borstimplantaten. De siliconen prothesen gevuld met vloeibare siliconengel voelen het soepelst en meest natuurlijk aan. Doordat de siliconengel in rechtopstaande positie onderaan komt te zitten, ziet het implantaat er eerder druppelvormig uit. Bij scheurtjes in dit type prothesen komt de vloeistof makkelijk vrij en is ze moeilijk te verwijderen. Op zich is dit echter niet gevaarlijk.

Siliconen prothesen met cohesieve of vaste gel

De vaste of cohesieve siliconengel voelt nauwelijks steviger aan dan haar vloeibare tegenhanger en wordt dan ook steeds vaker gebruikt. Lekken zijn uitgesloten bij dit type siliconen prothesen, zelfs na eventuele scheurtjes in het omhulsel van het borstimplantaat. Kwalitatief zijn dit type siliconen prothesen de beste optie.

Siliconen prothese met fysiologische zoutoplossing

De prothese gevuld met een fysiologische zoutoplossing was zeer populair in de jaren negentig. Dit, naar aanleiding van de ophef rond de siliconen prothesen. Dit type prothese wordt pas in het lichaam zelf gevuld met zout water. De vloeistof wordt via een slangetje ingebracht en het implantaat wordt afgesloten met een ventieltje. Hierdoor kunnen de prothesen via een kleinere incisie in het lichaam gebracht worden. Bij lekken wordt het zout water probleemloos in het lichaam opgenomen. Door de afsluiting met een ventieltje komt lekkage echter vaker voor dan bij andere borstprotheses, wat asymmetrie van de borsten tot gevolg kan hebben. Bovendien voelen dit soort protheses relatief onnatuurlijk en klotsend aan. Daarnaast zijn de borstimplantaten met een fysiologische zoutoplossing bijna altijd gladwandig, wat een hoger risico op kapselvorming met zich meebrengt.

Monobloc prothese gevuld met hydrogel

De zogenaamde monobloc prothese bestaat uit een siliconen omhulsel opgevuld met hydrogel. Deze gel bevat 95% water en 5% suikeroplossing. Het probleem met de monobloc prothese is het risico bij lekkage. Enerzijds kan de hydrogel uit de siliconen prothese lekken. Anderzijds zuigt de hydrogel bij een lek soms water op uit het lichaam. Hierdoor kunnen de borsten erg gaan opzwellen.

Merken Borstimplantaten
Mentor
Sebbin
Eurosileconen
Motiva
Natrelle
Allergan
Siltex
McGhan
Silimed
Polytech

Scheuren en lekken van de prothese
Het kan voorkomen dat uw prothese kan scheuren of gaan lekken. Heb je een prothese gevuld met zout water dan zal je prothese leeglopen en het water uit de prothese door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Het omhulsel blijft dan natuurlijk wel in zitten en dat zal moeten worden verwijderd. Anders is het als uw prothese gevuld is met vloeibare siliconen-gel. Deze zal leeglopen en in klonters achterblijven. Deze klonters zullen uw lichaam niet op natuurlijke wijze verlaten en net als bij uw prothese worden ingekapseld. Dit heeft dan wel tot gevolg dat er hoppels en knobbels in komen. Dit is natuurlijk niet zo fraai. Operatief verwijderen kan maar zal een flinke klus zijn. Anders is het als uw prothese gevuld is met cohesieve gel. Deze gel is van zo een vaste vorm dat deze niet kan lekken. Bij scheuren of breuk aan de prothese kan deze eenvoudig worden verwijderd.

Borstvergroting op natuurlijke wijze

Er bestaan ook kruiden om uw borsten op een natuurlijke wijze te vergroten en verstevigen. ook een borstmassage, dit stimuleerd uw borsten en zal zeker resultaat geven na enkele weken.

Fenegriek

Je kunt dit kruid in de kruidenafdeling van je supermarkt vinden. Strooi dagelijks een flinke portie fenegriek door je maaltijden en zie hoe je boezem natuurlijk mooier wordt. Het is mogelijk de zaadjes op water te zetten om scheuten te laten groeien. Dit smaakt heerlijk in een salade. Fenegriek kun je ook in capsules kopen bij de apotheek of in de drogisterij. Op die manier ben je zeker dat je de goede dagelijkse dosis binnenkrijgt. Als je dagelijks drie capsules neemt, zal het niet lang duren alvorens je resultaten begint te zien.

Venkel

In venkel kruiden zit ook fenegriek,Je kan het als kruid kopen, maar ook als thee. drink minimaal 2 kopjes venkelthee per dag, en na enkele maanden zul je iets resultaat zien. Verwacht geen cup meer.

Hop (Humulus lupulus)

Is de sterkste phyto-oestrogeen in het plantenrijk. Daarom wordt vooral hop gebruikt in borstpillen met een borstvergrotend effect.

als U borstvergrotings pillen wil kopen, let dan vooral op de prijs. het effectieve ingrediënt in borstpillen is hop kruid. dat is een heel goedkoop ingrediënt. als jullie Breast gro, Natural push up, of Busti care kopen, dan betalen jullie veel te veel, die producten zijn belachelijk duur, de kost prijs is hooguit een paar euro. Je kan gewoon een hop kruid extract kopen bij de natuur winkel en dan werkt het net zo goed of misschien beter!!!!! kost je dan maar een paar euro, en is toch het proberen waard!!!

Procurves Plus

Met Procurves Plus is het mogelijk om uw borsten te vergroten en te verbeteren zonder angstaanjagende en prijzige operaties. Al dat is onnodig, dankzij het volledig ontwikkeld programma, nr1 op de markt. De eenvoudigste manier om de grootte van uw borsten te vergroten en zonder enige vorm van schadelijke neveneffecten. Nooit opnieuw zal je zich beschaamd voelen omtrent je borstgrootte.

Dit is het verhaal van Procurves, echter mijn eigen ervaring is anders, ik heb totaal geen versteviging of vergroting van mijn borsten gemerkt, ben alleen 50 euro armer geworden. Na klacht ingedient te hebben hoor je nooit iets meer, laat staan je geld terug krijgen, dus mijn advies koop het NIET.

Siluette

Siluette is de nieuwste en meest doeltreffende borstvergrotingscreme op de markt aanwezig. Ons product bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen die specifiek ontwikkeld zijn om de groei die meisjes ervaren gedurende de puberteit op natuurlijke wijze te stimuleren. U zal borstverbetering bekomen in zowel volume als vorm.

Dit product heb ik nog niet getest maar zal dit zeker ook gaan doen.

Borstvergrotende producten

Er is nu een revolutionaire uitvinding van het merk BreastGro: een Capsulekuur om in te nemen voor borstvergroting en daarnaast een Firming Cream voor borstversteviging en lifting.Wetenschappelijk ontwikkeld, klinisch getest en met natuurlijke ingrediënten (o.a. hop). Met BreastGro Capsules kunnen je borsten na 6 maanden tot 2 cupmaten groter worden. Breast Gro

De meeste borstvergrotende producten zit hoppe in wat van nature een vergrotend effect heeft.

Dit heb ik meerdere malen zelf uitgeprobeerd, en merkte een lichte verbetering qua stevigheid. Maar toch een prijzig product 59,95 voor 1 maand, en zodra je stopt is alle effect weer weg. Ik heb nu Hoppe kruiden gekocht en drink iedere dag 2 kopjes venkelthee, en meng nog wat Fenegriek kruiden bij eten en salade, en mijn borsten zijn in 1 maand steviger als met alle bovenstaande dure producten .

Welke dokter of kliniek

Er zijn natuurlijk veel dokters en klinieken voor een borstvergroting. Bedenk wel dat iedere dokter zijn eigen manier van werken heeft. De een plaatst alleen DP, de ander het liefste op de spier. En de ene dokter is kundiger en meer ervaren als de ander. Let wel het prijskaartje van de borstvergroting zegt niets over de kwaliteit van de arts of kliniek. Bij bepaalde goed aangeschreven artsen zoals: Dr de Meyere in Gent, Dr Nio SLAZ Amsterdam, Dr Selms, Dr Plovier etc….. kost een borstvergroting 3100€. zij leveren allen top werk. Via Diana Grabriels die werkt met verschillende klinieken en dokters betaal je 2600 € incl intake gesprek.

Plaats een reactie

Geef een reactie