Beleggingstips en advies

Tips beleggen

Beleggen: Het doen van geld of kapitaal aangaan met het oog op het verkrijgen van een extra inkomen of winst. De legendarische belegger Warren Buffett definieert beleggen als “het proces van het inleggen van geld om in de toekomst meer geld te ontvangen.” Het doel van beleggen is om uw geld aan het werk te zetten in een of meer soorten beleggingsvormen in de hoop dat uw geld na verloop van tijd meer is geworden.
Beleggen is een manier om geld opzij te zetten terwijl je bezig bent met het leven en dat geld voor je te laten werken, zodat je in de toekomst de vruchten van je werk kunt plukken. Investeren is een middel tot een gelukkiger einde.

U kunt op verschillende manieren beleggen, waaronder geld in aandelen , obligaties , beleggingsfondsen , ETF’s, onroerend goed, of zelfs uw eigen bedrijf beginnen.Elke beleggingsvorm heeft zijn positieve en negatieve kanten.Begrijp hoe verschillende soorten beleggingsproducten werken, is van cruciaal belang voor uw succes. Waarin belegt een beleggingsfonds bijvoorbeeld? Wie beheert het fonds? Wat zijn de kosten en vergoedingen? Zijn er kosten of boetes voor toegang tot uw geld? Dit zijn allemaal vragen die moeten worden beantwoord voordat u een investering doet. Hoewel het waar is, zijn er geen garanties om geld te verdienen, maar sommige werken van uw kant kunnen uw kansen op een succesvolle belegger vergroten. Analyse, onderzoek en zelfs alleen maar lezen over investeren kan allemaal helpen.

Nu u een algemeen idee hebt van wat beleggen is en waarom u het zou moeten doen, is het tijd om te leren hoe! Beleggingen kunnen u laten profiteren van een van de wonderen van de wiskunde: samengestelde rente ..

Beleggen is nooit zonder risico, maar er zijn vormen van beleggen die veel minder risicovol zijn dan andere vormen van beleggen.

Beleggen: het doen van geld of kapitaal aangaan met het oog op het verkrijgen van een extra inkomen of winst.

De legendarische belegger Warren Buffett definieert beleggen als “het proces van het inleggen van geld om in de toekomst meer geld te ontvangen.” Het doel van beleggen is om uw geld aan het werk te zetten in een of meer soorten beleggingsvormen in de hoop dat uw geld na verloop van tijd meer is geworden.
Beleggen is een manier om geld opzij te zetten terwijl je bezig bent met het leven en dat geld voor je te laten werken, zodat je in de toekomst de vruchten van je werk kunt plukken. Investeren is een middel tot een gelukkiger einde.U kunt op verschillende manieren beleggen, waaronder geld in aandelen , obligaties , beleggingsfondsen , ETF’s, onroerend goed, of zelfs uw eigen bedrijf beginnen.

Elk beleggingsfonds heeft zijn positieve en negatieve kanten, die we in een later deel van deze tutorial bespreken. Begrijp hoe verschillende soorten beleggingsproducten werken, is van cruciaal belang voor uw succes. Waarin belegt een beleggingsfonds bijvoorbeeld? Wie beheert het fonds? Wat zijn de kosten en vergoedingen? Zijn er kosten of boetes voor toegang tot uw geld? Dit zijn allemaal vragen die moeten worden beantwoord voordat u een investering doet. Hoewel het waar is, zijn er geen garanties om geld te verdienen, maar sommige werken van uw kant kunnen uw kansen op een succesvolle belegger vergroten. Analyse, onderzoek en zelfs alleen maar lezen over investeren kan allemaal helpen.

Nu u een algemeen idee hebt van wat beleggen is en waarom u het zou moeten doen, is het tijd om te leren hoe beleggen u kunt laten profiteren van een van de wonderen van de wiskunde: samengestelde rente ..
Soms is het gemakkelijk om je te laten meeslepen in een markt die blijft stijgen. Het maakt dat beleggers beginnen te denken dat het moeilijk is om fout te gaan, zelfs met slechte aandelen. Dat zelfs als je een slechte voorraad krijgt, het gewoon iets slechter gaat dan een goede voorraad. Ofwel, het nadeel zal niet zo hard zijn en je kunt eruit komen voordat je op een waardeloze positie zit.

Maar dat is niet het geval.

Soms is het gemakkelijk om je te laten meeslepen in een markt die blijft stijgen. Het maakt dat beleggers beginnen te denken dat het moeilijk is om fout te gaan, zelfs met slechte aandelen. Dat zelfs als je een slechte voorraad krijgt, het gewoon iets slechter gaat dan een goede voorraad. Ofwel, het nadeel zal niet zo hard zijn en je kunt eruit komen voordat je op een waardeloze positie zit.

De kwaliteitsvoorraden zijn degenen die deze rally leiden. Veel van deze rally is opgebouwd uit bedrijven die een manier hebben gevonden om hun merken te bouwen in de grote trends die deze markt vooruit helpen.

Onthoud ook dat wat omhoog gaat, naar beneden moet komen. Kwaliteitsbedrijven zullen minder lijden als de markt corrigeert, zodat u minder moeite hebt om eventuele natuurlijke nadelen te compenseren.

Beste aandelen die nu te koop zijn

Netflix

Netflix heeft het tot dusverre erg goed gedaan dit jaar, 57% tot nu toe. Maar voor NFLX aandelen lijkt dit een slecht jaar, gezien het feit dat het bedrijf een gemiddeld jaarlijks rendement heeft van de laatste 5 jaar van 388%.

Maar er is geen reden tot bezorgdheid dat de NFLX-aandelen er maar een fractie van zullen zijn, omdat het bedrijf nu een marktkapitalisatie van $ 83 miljard heeft. Het is moeilijk om een schip zo groot te maken als het was toen het kleiner was.

Deze week kondigde NFLX aan dat het de abonnementsprijzen voor bestaande en nieuwe leden zou verhogen. Dat zal zeker zijn inkomsten verhogen en helpen bij het financieren van zijn succesvolle originele content business. ‘

AGCO Corporation (NYSE: AGCO )

heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de sector landbouwonderdelen en -apparatuur. Sinds 1990 is het bedrijf begonnen met het verwerven van bedrijven voor landbouwuitrusting of afdelingen van grotere bedrijven en het bouwen van een one-stop-shop voor boeren over de hele wereld.
En het zijn niet alleen tractoren en maaidorsers en aanbouwdelen, maar ook voeropslag- en distributieapparatuur voor pluimvee en vee.
In feite is 57% van de wereldwijde verkoop afkomstig uit Europa en het Midden-Oosten, waar het 930 dealers heeft. De VS maken 24% uit van de wereldwijde verkoop, met 1390 dealers.
Dit is een slimme strategie omdat het in de VS moet concurreren met gigantische, gevestigde spelers en grotere fabrieksboerderijen, terwijl in Europa de boerderijen kleiner zijn en het bedrijfsmodel AGCO’s vertrouwde merken laat opvallen.
Naarmate de wereldeconomie zich verder herstelt, zal de AGCO-voorraad mee groeien.

Heritage-Crystal Clean Inc (NASDAQ: HCCI )

is een interessant milieuservicebedrijf met de kleinste marktkapitalisatie van de groep – slechts $ 428 miljoen.
Ten eerste, dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat je het niet te ver achtervolgt van de huidige prijs. HCCI-aandelen stijgen de voorbije 6 maanden met 45%, als gevolg van de oplevende Amerikaanse economie, vooral de productie- en automobielsector. Het is net buiten de 52-weekse hoogtepunten, dus dit is een goed instappunt.
Ten tweede is het klein genoeg dat het voldoende groei heeft, vooral nu de economie weer begint.

Blue-Chip

HCCI reinigt onderdelen en beheert vloeistoffiltering, opslag en afvoer voor bedrijven, variërend van autoreparatiewerkplaatsen tot defensiebedrijven in de lucht- en ruimtevaart. Gezien de stijging van de defensie-uitgaven, is dit een prima manier om in te stappen zonder een premie te betalen voor de grote defensieaandelen.

Beste aandelen die nu te koop zijn

Aerojet Rocketdyne Holdings, Inc. (NASDAQ: AJRD ) is niet alleen een van de coolste namen in de lucht- en ruimtevaartsector, maar ook een zeer interessante nichespeler in een dynamische sector in een groeimarkt op lange termijn.

En AJRD aandelen weerspiegelt dat, tot 93% year-to-date.

AJRD maakt aandrijfsystemen voor de lucht- en ruimtevaart- en defensiesector. Dat betekent dat alles met een of andere raketaandrijving waarschijnlijk een AJRD-systeem is. De raketten van het Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) die recentelijk zijn ingezet in Zuid-Korea om zich te beschermen tegen Noord-Koreaanse raketten hebben AJRD-motoren en -systemen aan boord.
In een gevaarlijke wereld is dit een goed zaken om in te zijn. Bovendien zal AJRD, gezien de nieuwe ruimtewedloop, ook veel nieuwe klanten hebben.

China Lodging Group Ltd (NASDAQ: HTHT

Is hard op weg om het Marriott van China te worden. Met meer dan 3.500 hotels onder zijn controle – ofwel gefranchiseerd of ‘gemanipuleerd’ (zowel beheerd als gefranchiseerd) – blijft het in een snel tempo groeien.
De omzet blijft groeien, net als de winst bij een zeer gezonde clip. En de belangrijkste indicator van hotelsucces – RevPar-groei (opbrengst per gemiddelde kamer) is ook in dubbele cijfers.
Gezien het feit dat de activiteiten al aanzienlijk zijn, is de marktkapitalisatie van $ 9 miljard relatief klein. Dat betekent dat er voldoende ruimte is voor meer groei in de komende kwartalen.

Arista Networks Inc (NYSE: ANET

Een van die technologiebedrijven die misschien niet een van de eerste zijn waar je aan denkt als je denkt aan dominante tech-spelers, maar het zou wel moeten. ANET is een relatief jong bedrijf dat op het perfecte moment op scène staat.

Het maakt switches en soortgelijke apparatuur voor cloud computing-operators. Waar het om gaat is dat de focus ligt op één cloud computing, in tegenstelling tot oudere server- en hardwaremakers die nog steeds tijdelijke oplossingen met hun systemen gebruiken om ze ‘cloudvriendelijk’ te maken. ANET is er al.

En aangezien de cloud de volgende grote stap voorwaarts is voor ons digitale tijdperk – het maakt sectoren als Big Data, mobiel computergebruik en Internet of Things mogelijk – de toekomst van ANET-aandelen is inderdaad heel goed.

Green Bancorp (GNBC)

Green Bancorp Inc (NASDAQ: GNBC ) heeft dit jaar heel goed gedaan, aangezien veel van zijn takken onder water kwamen te staan toen orkaan Harvey Texas trof. GNBC is een regionale bank in Texas die is gegroeid van 5 kantoren in 2007 tot 22 kantoren vandaag.

Dit is een regionale bank die vasthield aan het breien tijdens de excessen die de wereldeconomie in 2008 naar beneden brachten. En het was goed gepositioneerd om de storm te overleven die later gebeurde. Het was ook goed gepositioneerd om te profiteren van zijn relatieve kracht in de nasleep en het in zijn voordeel te gebruiken.

Beste aandelen nu te kopen: Logitech (LOGI)

Logitech International SA (VS) (NASDAQ: LOGI ) heeft dit jaar tot nu toe een respectabele 43% bereikt, maar krijgt nooit echt veel bullish press. Voor beleggers is dat een goede zaak, omdat het betekent dat de aandelen meestal niet duur zijn, maar toch blijft groeien in een belangrijke groeisector.

Hier kunnen twee dingen spelen.
Ten eerste is het een Zwitsers bedrijf. Dat betekent dat hoewel de computerrandapparatuur – toetsenborden, luidsprekers, gamingapparatuur, enz. – goed bekend zijn, het bedrijf geen “gezicht” op zijn naam heeft staan.

Ten tweede, omdat er zoveel goedkope knockoffs zijn voor toetsenborden en luidsprekers en muizen, gaan analisten ervan uit dat een bedrijf dat zich op deze dingen specialiseert, niet tegen fatsoenlijke tarieven kan blijven groeien.
Maar niet alle consumenten in de 100 landen waar het verkoopt, willen goedkope knock-offs. Velen willen randapparatuur van merknamen, soms omdat betrouwbaarheid belangrijk is omdat ze geen Best Buy hebben om de hoek als hun goedkope muis breekt.

Houd er rekening mee dat dit onderschatte bedrijf gemiddeld 5% rendement heeft behaald in de afgelopen 5 jaar, dus het is goed bezig met het lange termijn plan.

bitcoins en aandelen

Bitcoin

Bitcoin staat erom bekend dat het in maanden snel oprijst, en vervolgens met een paar dagen 20 – 50% daalt.

Omdat het zeven dagen per week 24 uur per dag wordt verhandeld, fluctueert de prijs altijd.
Dus eigenlijk is het niet stabiel, en er zijn veel onbekenden die de prijs kunnen beïnvloeden. De regel hier is dit: stop geen geld in Bitcoins die u zich niet kunt veroorloven om te verliezen.

Duurzaam beleggen

Beleggen in Duurzaamheid

Wat is duurzaam beleggen? Duurzame beleggers investeren hun geld in bedrijven of projecten waarbij niet alleen het financiële rendement telt, maar ook de gevolgen voor mens en milieu.

Beleggingsgrond.nl

Duurzaam Beleggen portal

Wat is Institutionele belegger?

Onderneming die zich beroepsmatig bezighoudt met de belegging van middelen die haar door derden om uiteenlopende redenen zijn toevertrouwd.Voorbeelden van institutionele beleggers zijn pensioenfondsen en beleggingsfondsen.

Ethisch beleggen

Wat is ethisch beleggen?

Steeds meer mensen en organisaties gaan bewust om met hun geldbeleggingen. Ze opteren voor spaar- en beleggingsinstrumenten die rekening houden met de mens, zijn milieu en zijn ontwikkeling. De ethische belegger heeft niet enkel de portemonnee maar ook het hart op de goede plaats… Bij de ethische ondernemingen waarin wordt belegd, vervalt de winstdoelstelling niet, maar wordt ze gekoppeld aan sociale en ecologische doelstellingen.

Wat is vermogensbeheer?

Onder vermogensbeheer wordt verstaan het beheer van een groot vermogen door derden.
Dit gebeurt door daarin gespecialiseerde organisaties of personen; ook wel vermogensbeheerders genoemd. Het vermogensbeheer kan op individuele of op collectieve basis gedaan worden.

Plaats een reactie

Geef een reactie