De mooiste vakantie bestemmingen Frankrijk

Vakantie Frankrijk

Populaire bestemmingen in Frankrijk zijn, Aquitaine, Côte d’Azur, Corsica, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées is ook een geliefde regio voor vakantiegangers. Ook mede dankzij de middellandse zee en het prettige klimaat. Het voordeel van Frankrijk is dat je met eigen vervoer kan gaan, en vaak ook relatief goedkoop kan vliegen. Het drukst bezocht in Frankrijk zijn de campings en verhuur van stacaravans. Maar we hebben nog meer tips naar de mooiste vakantie bestemmingen in Frankrijk.

Goedkope vakanties in Frankrijk

Breng uw vakantie door in Frankrijk, er is voor elk wat wils!
Je hoeft niet naar het andere einde van de planeet te gaan om je te verbazen! Fantastische gebieden, historisch of natuurlijk, wachten op u bijna voor de deur. Ontdek de landschappen, de cultuur, de tradities, de gastronomie van de zeshoek en bezoek de mooiste streken van Frankrijk.
Ontdek de zonnige keuken van de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur of Occitanie, tenzij u de rijke en genereuze specialiteiten van de Grand Est of Auvergne-Rhône-Alpes verkiest.
Bezoek de mooiste natuurparken die de fauna en flora van deze regio’s beschermen, ontdek de geschiedenis van Frankrijk door zijn monumenten, laat u verleiden door de bergen, kusten en bossen die deze regio’s verrijken en maak ze unieke territoria.Hier is onze selectie van de beste bestemmingen in elke regio van Frankrijk, de gelegenheid om dit prachtige land te (her) ontdekken. Dus, voor uw agenda’s, is het tijd om uw volgende vakantie in Frankrijk in 2020 te plannen!Vakantie in Frankrijk? Ontdek de regio’s van Frankrijk opnieuw

Angoulême-Nieuw-Aquitanië

Vakantie Angoulême, Nieuw-Aquitanië

Ontdek de oude wijken van Angouleme
Nieuw-Aquitaine is de grootste regio in Frankrijk. Met een oppervlakte van 84.000 km2 strekt het zich uit van Bayonne tot Limoges, van La Rochelle tot Dax, en zijn grondgebied is groter dan dat van Oostenrijk als geheel.
Angoulême ligt op de rots, omringd door valeien met uitzicht op de Charente. Het is rijk aan een historisch verleden dat op zijn beurt gedomineerd wordt door de Romeinen en de Visigoten, voordat het het bolwerk van de Valois-dynastie werd. Begin met een wandeling naar de St. Peter’s Cathedral en vervolgens naar het nabijgelegen Archeologisch Museum.

Ga dan verder met een bezoek aan Les Halles, een overdekte markt in een voormalig kasteel en een voormalige gevangenis. Na een lunchpauze ontdekt u de beroemde geschilderde muren van de stad. Om ze te vinden, kun je jezelf helpen met een kaart die je bij het toeristenbureau kunt vinden. Ga dan naar de Pole Image Magelis waar is het schip Moebius, en het Museum of Comics .

aix-en-provence

Vakantie tips Aix-en-Provence, Provence-Alpes-Côte d’Azur

De zon schijnt het hele jaar (of bijna!) In Aix-en-Provence
Welke stad zullen we aanwijzen in de prachtige regio Provence Alpes Côte d’Azur? Met haar adembenemende karakter, draait ze haar hoofd en verovert harten, en het kiezen van slechts een plaats is een echte uitdaging! Laten we voor dit jaar 2017 onze zinnen zetten op de prachtige stad Aix-en-Provence en dan hebt u altijd de tijd en gelegenheid om de rest van de regio te zien tijdens andere vakantie in Frankrijk!

Aix-en-Provence, de voormalige hoofdstad van de graven, heeft een uitzonderlijk historisch erfgoed bewaard, waarvan het alle pracht toont in de straten van de oude Aix, op zijn kleine discrete plaatsen of op het majestueuze parcours Mirabeau. En dan is de geschiedenis van Aix natuurlijk nauw verwant aan die van de schilder Cézanne, die het Atelier en de Bastide-familie van Jas de Bouffan kan bezoeken. Wandel over de Cours Mirabeau, die vroeger door bussen werd overgestoken, bezoek dan het Granet-museum waarvan wordt gezegd dat het een van de mooiste in Frankrijk is.

Dijon

Dijon, Bourgondië Franche Comté

Dijon gaat niet alleen over zijn mosterd, hoewel er natuurlijk een spoor in de stad is!
We stellen ons vaak voor dat het allemaal opgedragen is aan … mosterd. De stad van de groothertogen van het westen, die de titel ‘Stad van Kunst en Geschiedenis’ kreeg in 2008, heeft nog steeds een historisch erfgoed en de studentenatmosfeer maakt het een van de meest levendige steden van het land.

De beste manier om Dijon te ontdekken, is het volgen van de “Owl’s Trail”. Dit circuit in 22 etappes door het historische centrum laat je teruggaan in de tijd door de geschiedenis van de oude stad. 15 extra etappes leiden naar de ontdekking van de andere facetten van Dijon, via de wijken Zola en Jean-Jacques Rousseau, en toegang tot de Chartreuse de Champmol. Volg gewoon de uil!

Liberation Square, Notre-Dame de Dijon, Tour Philippe le Bon en Rue des Forges zijn enkele van de sites die een bezoek waard zijn met het Paleis van de Hertogen en de Staten van Bourgondië. U kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om te vertrekken een halve dag om de wijnen en kazen van de Bourgogne te ontdekken .

Ouessant-Bretagne

Vakantie Ouessant, Bretagne

Ontsnap een dag of twee en ontdek de prachtige landschappen van Ouessant
Wild, soms vijandig, het eiland Ouessant is het meest westelijke punt van het land. Dit gebied een beetje uit de tijd lijkt op het einde van de wereld, je zult geen zin hebben om naar Frankrijk te reizen. Het wordt verbonden door een boot vanuit Brest of Camaret-sur-Mer, de reis van de laatste is aangenamer omdat het langs de kust loopt. Eenmaal aangekomen op de pier is het mogelijk om fietsen te huren om rond het eiland te gaan. Wees voorzichtig, sommige paden langs de kust zijn echter verboden voor alle verkeer en alleen voor wandelaars.

Je kunt gemakkelijk twee volle dagen op dit eiland doorbrengen, meer als je dat wilt. Verwacht gedesoriënteerd te zijn! Je vindt een paar winkels, hotels en restaurants in Lampaul, de enige stad op het eiland. Bijna alle hoofdwegen vertrekken vanuit Lampaul, dus dit is de ideale plek om het eiland gedurende meerdere dagen te ontdekken.
Verken de wilde kust en ontdek de vuurtorens, er zijn er 5 rond het eiland waarvan 2 op het land en het is de Lighthouse Creac’h die de andere 4 vuurtorens aandrijft. Je kunt het zien terwijl je naar het Museum van Vuurtorens en Bakens gaat, waar je alles leert wat je moet weten over de werking van vuurtorens en hun evoluties. Ga dan naar het puntje van Pern, je vindt onderweg de molen Karaes, de enige overlevende van de honderd molens die ooit het eiland telden.

Lille

Route van de belforten van het noorden, Hauts de France Lille

Wie zei dat het grijs was in het noorden? De maand juni is ideaal om de regio te ontdekken
Echte symbolen van het noorden en vrije gemeenten, de belforten staan trots in de belangrijkste steden van de regio Hauts-de-France. In Frankrijk herhalen 23 daarvan de 32 belforten van Vlaanderen en Wallonië die als Unesco-erfgoed zijn geclassificeerd. Gebouwd tussen de 10e en de 17e eeuw, symboliseren ze de kracht en onafhankelijkheid van de gemeenten. Om zich te onderscheiden van de kerk, luiden de bellen niet langer de 5 gebeden, maar het uur, nuttig voor handelaren.

Tegenwoordig is het belfort het herkenningspunt in de stad, waarrond de belangrijkste evenementen worden georganiseerd en waarvan we het beste standpunt hebben. Voor deze tour kun je ervoor kiezen om in Lille te blijven. Bezoek het oude Lille, rijk aan winkels en historische gebouwen die prachtig bewaard zijn gebleven. Ga dan richting Douai en ontdek het belfort, ingedeeld in de UNESCO waarvan sommigen zeggen dat het de mooiste belforten zijn.

Het hele historische erfgoed van de stad is uitzonderlijk en het Lewarde Mining Historical Center is ook een bezoek waard. Ten slotte is ook de stad Arras interessant, met zijn belfort natuurlijk, maar ook de ‘ boves ‘, de kalksteengroeven die tijdens de Eerste Wereldoorlog dienden als verzamelplaats voor geallieerde troepen.

Reims

Reims, het Grote Oosten

Tussen zijn oude stenen en zijn prestigieuze kelders ontwaakt Reims de zintuigen
Reims, de stad van de koningen van Frankrijk, heeft een onvergelijkbaar historisch en cultureel erfgoed. De kathedraal is een juweel, zeker een van de mooiste in het land. Gebouwd tussen de 13e en 14e eeuw, het is een van de belangrijkste verworvenheden van de gotische kunst in Frankrijk. Het staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Bezoek het liever aan het einde van de dag, wanneer het zonlicht zijn roosvenster en zijn duizenden sculpturen bestrooit.

Ontdek dan het paleis van Tau en de Tau-zaal, waar het feest dat volgde op de kroning van de koning plaatsvond. Het paleis bevat fantastische schatten, zoals de talisman van Karel de Grote of de kelk die werd gebruikt voor de kroning in de 12e eeuw. Blijf de basiliek van St. Remy bezoeken, het tweede belangrijkste gebouw in de stad dat ook in het centrum staat. Saint-Rémy is de beschermheilige van de stad Reims en de basiliek bevat onder andere de overblijfselen van vele Karolingische koningen.Eindelijk, Reims is natuurlijk het symbool van Champagne, deze mousserende wijn die hij angstvallig opsluit in zijn weelderige kelders. Taittinger, Ruinart, Veuve Cliquot-Ponsardin, maak uw keuze of vertrek naar een Champagne Wine Tour om de wijngaarden en de kleine producenten Champagne te ontdekken.

Normadie

Caen, Normandië

Caen, culturele hoofdstad van Normandië
Caen, de politieke hoofdstad van Normandië, wordt vanwege zijn hoge aantal kerken de bijnaam de stad met honderd klokken genoemd. Willem de Veroveraar koos het als een verblijfplaats bij zijn vrouw Mathilde en het was natuurlijk een strategische plaats tijdens de Slag om Normandië. Historisch, maar ook modern en technologisch, het valt op door zijn grote culturele rijkdom: het is de stad van Europa waar het grootste aantal onafhankelijke boekhandels per hoofd van de bevolking geconcentreerd is.

Begin uw bezoek met een van de must-see plaatsen, het Caen Memorial , om een heruitgave van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog te ontdekken via getuigenissen en tentoonstellingen. Volg een rondleiding langs de landingsstranden bij Pointe du Hoc, het strand van Omaha en de haven van Arromanches en loof vervolgens de 9387 Amerikaanse soldaten die op de Amerikaanse begraafplaats Colleville-sur-Mer rusten.

Terug in de stad bezoekt u de mannenabdij, in de 11e eeuw gesticht door Willem de Veroveraar, een prachtige architecturale mix van romaans, gotisch en classicisme. De plaats is rustig en vredig, zeer goed bewaard gebleven. Verzamel jezelf bij het graf van Willem de Veroveraar en zijn vrouw Mathilde in de damesabdij, die ze ten oosten van de stad had gebouwd.

Versailles

Versailles, Ile-de-France

Je zult niet de enige zijn die het prachtige paleis van Versailles wil ontdekken, denk aan het kaartjes-bestand!
Moeten we je echt voorstellen aan Versailles? Ja, alleen al omwille van het feit dat deze stad in Ile de France wereldberoemd is om zijn fantastische kasteel en de tuinen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het werd gecreëerd door Lodewijk XIV, de Zonnekoning, en was natuurlijk de bakermat van de Franse Revolutie van 1789. Het is ook de plaats waar het Verdrag van Versailles werd ondertekend in 1919 aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Begin met het ontdekken van het Paleis van Versailles, je kunt er gemakkelijk een hele ochtend doorbrengen. Bewapen jezelf met een fast-track ticket om te voorkomen dat je lange minuten verliest (uren?) In de eindeloze rij. Ontdek de prachtige officiële appartementen met de Mirror Room en de Queen’s Apartments. Wandel door de barokke tuinen, ontdek de fonteinen van Versailles en de Oranjerie.

Neem daarna een pauze voor de lunch aan de Table du 11 , gelegen in de oude historische wijk van Versailles. De sterrenchef van slechts 24 jaar zal een verfijnde en smakelijke maaltijd bereiden, net als Versailles. Ontdek dan de Notre Dame, met de Rue des Deux Portes die doet denken aan de traboules van Lyon. Je kunt ook de middag doorbrengen in het Grand Trianon, een marmeren paleis te midden van de tuinen en op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er is zoveel te zien in deze prachtige koninklijke stad die je volledig kunt plannen om daar een paar dagen te blijven.

Vakantie Le-Mans-Pays-de-la-Loire

Le Mans, Pays de la Loire

Wist je dat Le Mans zo’n opmerkelijk historisch erfgoed heeft?
Du Mans, we kennen natuurlijk rillettes en racen, maar het zou verkeerd zijn om de stad daartoe te beperken. De oude “rode stad”, een bijnaam die afkomstig is van de kleur van de Gallo-Romeinse muren, heeft een onvergelijkbaar historisch en cultureel erfgoed. De oude stad wordt ook wel de “Plantagenet-stad” genoemd met betrekking tot de dynastie die is ontstaan uit de plaatsen die vele jaren lang Maine County hebben gerund.

De beste tijd om te bezoeken is aan het begin van oktober, wanneer het jaarlijkse evenement “Entre cours et jardin” wordt gehouden om de geheime doorgangen en tuinen van de Cité Plantagenêt te ontdekken, versierd met de inspiratie van de bloemisten om de hoek. We moeten ook een rondleiding maken naar de prachtige gotische kathedraal van Saint Julien en de kerk van St. Jeanne d’Arc. De laatste was vroeger de ziekenkamer van het ziekenhuis gesticht door Henry II Plantagenet. Ontdek dan de Gallo-Romeinse muur, gebouwd in de 3e eeuw, prachtig bewaard gebleven.

Eindelijk, je zult Le Mans niet kunnen verlaten zonder een rondleiding door de 24 uur van Le Mans Museum – Circuit de la Sarthe, die de geschiedenis van de grootste autorace ter wereld volgt en meer dan honderd voertuigen presenteert.

Vakantie Orléans-Loire

Orléans, Loire-vallei Centre

Begrensd door de Loire, Orleans is een aangename stad om te verkennen
Ondanks een rijke geschiedenis en een interessant erfgoed, is Orleans niet vaak een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de Loire-vallei. Wat een fout! Omdat de stad zeer aangenaam is om te bezoeken, met zijn uitgestrekte historische centrum, zijn tuinen en zijn vele musea, en het is ook een perfecte bestemming voor een goedkoop verblijf in Frankrijk.

Begin met het verkennen van de Kathedraal Sainte-Croix, het belangrijkste historische monument van de stad. Gebouwd tussen de 13e en de 16e eeuw, verwoest door de protestanten en herbouwd op bevel van Hendrik IV, het is een prachtig gotisch gebouw waarvan het interieur een bezoek waard is. Aan de rand van de kathedraal vindt u een deel van de Romeinse muren die ooit de stad omcirkelden.

Ga dan naar de Place du Martroi, met het prachtige beeld van Jeanne d’Arc dat in het midden staat. Het onlangs gerenoveerde plein is erg mooi en wordt omringd door de belangrijkste winkels, bars en restaurants van de stad. U kunt dan een wandeling maken naar het Museum voor Schone Kunsten en het Parc Floral de la Source, voor een mooie wandeling tussen de bloemen, in de buurt van de bron van Loiret of de vlinderkas

vakantie Annecy-Rhône-Alpes-Auvergne

Annecy, Rhône Alpes Auvergne

Annecy is een klein juweeltje, nog mooier onder de kerstverlichting
Nogmaals, de regio is uitgestrekt en vol schatten. Moeilijk om slechts één bestemming te kiezen, maar in december moet je in Annecy zijn, want de stad straalt onder de magie van Kerstmis, met zijn oude centrum allemaal verlicht en geanimeerd door de kerstmarkt .

Wandel over de Paquier en in de tuinen van Europa, neem een pauze op de Pont des Amours voor een souvenirfoto en geniet van de rust van het meer. Bezoek dan de oude stad, met zijn oude gevangenissen en het kasteel van Annecy met uitzicht op de oude wijken. Wandel over de geplaveide straten, bewonder de ramen versierd in de kleuren van Kerstmis en stop bij een van de stands van de Kerstmarkt om te genieten van een aantal Diots of in een van de restaurants om een goede tartiflette te eten.

Als je tijd hebt, klim dan naar Semnoz voor een skisessie. Kinderen kunnen de rodelbaan van Les Puisots raken. Hoe dan ook, je zult niet terug kunnen komen voordat je betoverd bent door de ontdekking van het zogenaamde “Venetië van de Alpen”.

Landgoed Groepsaccomodaties

Le Roc Foucaud

Gelegen in de Auvergne Frankrijk, dé toplocatie voor een welverdiende vakantie. Op Dit landgoed kun je heerlijk onthaasten, maar ook op avontuur gaan. Je kunt hier overnachten in het landhuis of kamperen aan de rivier . Le Roc Foucaud, voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid,
nieuwe energie of die gewoon lekker wil genieten!

vakantie corsica

Vakantie tips Corsica

Ontdek het bergachtige landschap van Corsica bij de Bavella-pas
Het is een feit, Corsica heeft het hele jaar door een ideaal klimaat! Het is niet nodig om u te vertellen wanneer u in het bijzonder daar naartoe gaat, u zult te allen tijde een aangenaam verblijf doorbrengen. Vermijd misschien hoogseizoen, tussen juni en september, of u kunt meer tijd doorbrengen in de files dan op de prachtige stranden van het eiland. Natuurlijk is het mogelijk om een aantal mooie road-trips te maken, en sommige steden zoals Ajaccio, Bonifacio of Porto Vecchio verdienen meer aandacht.
Stort je op het land, 50 km ten noordwesten van Porto Vecchio om een van de mooiste plekjes van de Corsicaanse berg te ontdekken: Aiguilles de Bavella. Parkeer uw auto in het hoogterestaurant Les Aiguilles de Bavella of op de parkeerplaats om een lus van 6 uur te beginnen die door de Alpine-variant gaat en dan de GR20 met zijn rode en witte lay-out.
Waar je een adembenemend uitzicht hebt over de zee en het eiland Monte Cristo.

Lozère

Lozère

Gelegen in het zuiden van Frankrijk, in de regio Occitanië – Pyreneeën – Middellandse Zee (voorheen: Languedoc-Roussillon-Midi-Pyreneeën), is een mengeling van pure sensaties en ontspanning in de volle natuur door middel van rijke en gevarieerde landschappen. Groen in het noorden, Aubrac en Margeride zijn oude vulkanische gronden rijk aan bewaarde fauna en flora. Oker in het zuiden, de Causses en de Cévennes geklasseerd Werelderfgoed van UNESCO en Mont-Lozère zullen u trakteren op 360 ° panorama. De vele rivieren die de Gorges du Tarn, de Jonte en de Lot-vallei uitsnijden , zullen alle natuurliefhebbers verrukken.

Meren en watervallen, kloven en plateaus, rivieren en paden bieden een groot aantal plaatsen die bevorderlijk zijn voor ontspanning voor uw vakantie in Lozère . Dit is een van de grote verdiensten van Lozère, land van passie: het aanbieden van allerlei soorten sportactiviteiten gedurende de seizoenen. Of het nu vredig of dynamisch is, deze activiteiten zullen bezoekers verrassen, van de kleinste tot de grootste. Op het land en in de lucht is er voor elk wat wils: wandelen, paardrijden of mountainbiken, twee- of vierwielige routes, in de lucht met luchtsporten, in de diepten van de aarde met zijn speleologische activiteit, op kliffen en in bomen voor klimmers van alle leeftijden. Water is ook een belangrijk element voor de afdeling. De vele meren en rivieren bieden een breed scala aan wateractiviteiten: kanoën, kajakken, raften, waterscooter, zeilen, surfen, vissen …
In de winter biedt het departement op zijn maagdelijke of beboste immensiteiten, 300 km gemarkeerde paden en besneeuwde paden om te oefenen langlaufen, skiën, sneeuwschoenwandelen en rodelen. Lozère is een land van alle natuuractiviteiten .

Dordogne

Dordogne

De Dordogne heeft een zeer gematigd klimaat dat uw vakantie in alle seizoenen aangenaam zal maken.
De zomer is natuurlijk het perfecte seizoen om te genieten van alle voordelen van Périgord, de temperaturen variëren tussen 25 ° en 35 °. De zon is meestal alomtegenwoordig, zelfs als de stormen vaak de atmosfeer verstoren en een beetje koelte brengen dat zeer op prijs wordt gesteld! De temperatuurregistraties in de zomerdatum zoals overal in Frankrijk in de zomer van + 42 ° op sommige plaatsen van de perigord!

Herfst en winter , onder invloed van de oceaan zijn over het algemeen mild en nat.

Rousillon Languedoc

Vakantie tips Zuid Frankrijk languedoc-Rousillon

Voor de natuurliefhebber is er veel te genieten in Languedoc-Rousillon, met Parc National des Cévennes en het ruige land van de Camargue om de hoek. De landschappen variëren in deze regio van vogelrijk moerasgebied tot gebergten van kalksteen waar het water diepe kloven heeft achtergelaten. De lucht geurt er afwisselend naar rozemarijn, tijm en lavendel.

Dat Languedoc-Rousillon dicht bij de Spaanse grens ligt is te merken aan de Catalaanse architectuur in de grote steden. Ook in de regionale cultuur zijn de gedeelde tradities zichtbaar. De Catalaanse volksdans sardana wordt ook hier gedanst. Richting de Spaanse grens doemen niet alleen de hoge bergtoppen van de Pyreneeën op, ook de Catalaanse invloed is hier sterker merkbaar.

Mobilhome of stacaravan in Frankrijk

Wil je luxe en comfort dan is het huren van een compleet ingerichte stacaravan of een houten chalet een goed alternatief. Deze heb je van eenvoudig tot zeer luxe en zelfs met airconditioning en flatscreen tv met dvd speler!. Je hebt je eigen toilet en douche bij de hand, je eigen keuken met stromend water en comfortabele bedden. Het voordeel van huren is ook dat je meestal niet gebonden bent aan vaste aankomstdagen en dus ook door de week kunt aankomen. Meestal kun je vanaf 2 of 3 nachten boeken en dat biedt ongekende mogelijkheden. Zo kun je meerdere leuke plaatsen in frankrijk bezoeken. Camping RCN Moulin de la Pique Ontdek de vele schatten van de streek de Dordogne. Onze kampeertenten staan op een prachtig landgoed le Moulin de la Pique met zijn 18e eeuwse gebouwen. Een buitengewoon mooi gebied met heuvelachtig groen landschappen, wijngaarden, rotsen, grotten, pittoreske stadjes, burchten en kastelen

Op al onze campings in Frankrijk werken wij met Nederlandse medewerkers. Op de camping in Frankrijk zullen zij u verwelkomen en naar uw stacaravan of bungalowtent brengen. Ook tijdens uw vakantie op een camping in Frankrijk kunt u met al uw problemen en wensen bij hen terecht.
In Frankrijk hebben wij onze camping in verschillende regio’s in Frankrijk liggen zoals: de Atlantische kust, de Ardèche, Oost-Frankrijk/Alpen, Languedoc/Roussillon, Côte d’Azur/Provence.

Vakantiehuizen Frankrijk

Aan de zonnige Cote d’Azur en tref je prachtige stranden en mondaine badplaatsen als St Tropez, Cannes en Nice. Aan de Lanquedoc plaatsen als Cap d’agde Montpellier, Sete.Of je nu kiest voor kamperen of het huren van een luxe villa, een vakantie in deze streek staat bijna garant voor een heerlijke vakantie, door het mooie klimaat en het adembenemende landschap.Net van de kust tref je slaperige dorpjes en glooiende heuvels met sinaasappelbomen, wijngaarde, zonnebloemen en lavendel.Overal bloeit de mimosa. Zuid Frankrijk is het land bij uitstek voor een geweldige vakantie.

Hier vindt u een ruim aanbod van vakantiehuizen door heel Frankrijk.

Verhuur van vakantiehuizen in Frankrijk, villas met privé zwembad en appartementen: meer dan 700 vakantiewoningen in Provence, Cote d’Azur, Corsica, Dordogne, Bretagne.

Mooie vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk

Voor een zorgeloze vakantie.
Genieten van een heerlijke vakantie in het zonnige zuiden van Frankrijk Chalet.nu Vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantieparken Bungalow in Frankrijk

Frankrijk biedt heerlijke familie vakanties voor geweldige prijzen. Elke vakantiepark is een zorgvuldig geselecteerd toevluchtsoord voor liefhebbers van heden daagse parkvakanties. ,

Bungalowpark Le Mattas bij Mejannes-le-Clap in het departement Gard, Zuid-Frankrijk. Prachtige rustige omgeving met comfortabele bungalows met veel privacy. Zwembad en tennisbanen aanwezig. Vereniging van Nederlandse eigenaars.Bungalowpark Le Mattas

Vliegtickets Frankrijk

Ryan Air

Vliegt naar verschillende bestemmingen in Frankrijk vanuit Nederland maar ook vanuit Weeze(Duitsland) naar Vias (Zuid-Frankrijk).

Transavia

Heeft diverse vluchten naar Frankrijk naar allerlei bestemmingen.

Campings in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk kan op ontzettend veel plaatsen. Frankrijk heeft 9000 kampeerterreinen die gewaardeerd worden met sterren in een categorie die van 0 tot 4 loopt. Daarnaast zijn er nog eens ruim 2300 locaties waarbij kamperen bij de boer mogelijk is.

De mooiste campings in Frankrijk, boek snel, want de meeste campings zijn snel volgeboekt.

Plaats een reactie

Geef een reactie