Hoe je begint met daten op een datingsite?

Hoe begin je met daten op een datingsite?

Als u op zoek bent naar liefde online, is een goed profiel belangrijk. Uiteraard heeft u overtuigende foto’s nodig, maar degenen die op zoek zijn naar een echte relatie zullen verder kijken dan een mooi gezicht om erachter te komen waar u over gaat. Het zou leuk zijn als iedereen het voordeel van de twijfel zou kunnen geven en magisch zien wat een fascinerende, unieke, liefdevolle persoon  je bent, maar dat is niet hoe online dating werkt.

Een generiek profiel dat niet veel zegt of de verkeerde dingen zegt, zal over het hoofd worden gezien door de mensen die je echt willen leren kennen. Er zijn veel kwaliteitsspellen online. Als u een van hen wenst te ontmoeten, spreek dan met hen, niet met de massa.Stel je voor dat je ideale partner jouw profiel zal lezen. Hoe herkent hij u als de perfecte match? Volg deze cruciale tips om ervoor te zorgen dat u de juiste mensen online aantreft!

Tips voor dating

Tips voor dating

1. Geef een momentopname van wie je bent, hoe je je leven leeft en de relatie die je zoekt.

Je profiel moet beginnen met de beschrijving van je meest prominente en positieve karakterkenmerken. Ben jij grappig? Een uitgaans type? Creatief? Trouw? Aanhankelijk? Intellectueel nieuwsgierig? Kies 3 of 4 bijvoeglijke naamwoorden die je persoonlijkheid het best beschrijven. Als je het niet weet, vraag je vrienden om hulp en laat ze jou beschrijven. Hoe zouden ze je omschrijven aan iemand waar je je mee bezig bent?

Het is geen CV, en je werk moet weinig focus krijgen. Als je van je werk houdt, zeg dat. Maar nog belangrijker, waardoor ben je gepassioneerd? Geef je het meest om muziek? Anderen helpen? Winnen van een pro-surfcompetitie of redden van verdwaalde honden? Als je interesse hebt om nieuwe talen aan te leren en uitstapjes te nemen om je vaardigheden te testen, zeg dat dan! Dit trekt de juiste mensen aan!

Ten slotte wees eerlijk over wat u zoekt. Zorg dat u niet in een toegewijde relatie zit of uw verlangen naar het tegenovergestelde! Onthoud je wilt de mensen aantrekken die op zoek zijn naar wat jij zoekt. Als je een relatie wilt, zeg dat dan!

2. Wie je wilt ontmoeten  het karakter, niet de kenmerken.

Zorg ervoor dat u zegt wie u in uw profiel wilt ontmoeten, zonder te veel over hun kenmerken te praten. Vermijd het vermelden van de hobby’s, lengte, lichaamstype, onderwijs en belangen van uw ideale partner.

Als je je op karakter richt, ben je specifiek op je waarden, die met gelijkgestemde mensen resoneren. Als u zich richt op eigenschappen, loopt u het risico oppervlakkig, stijf of te kieskeurig te zijn. Dit zijn geen aantrekkelijke kwaliteiten!

Bijvoorbeeld, in plaats van het kenmerk van “fit fit” te geven, moet u de karaktereigenschap van “actief” of “waarderen van gezondheid en fitness” opgeven. Het eerste voorbeeld gaat over een uitkomst (fit lichaam), de laatste gaat over een manier van leven (actief en verzorging van jezelf). Dit sluit de mensen uit die geen persoon willen hebben die zich te druk maakt over verschijningen (zelfs als ze zelf fit zijn), en laatstgenoemd zijn die mensen die zich zorgen maken voor meer dan het oppervlakkige.

Vergeet niet , je hebt je profiel al gestart door te zeggen wie je bent en waar je mee bezig bent. Als iemand nog steeds leest, zijn ze al geïntrigeerd door jou. Als je echt iemand wilt ontmoeten die houdt van zeilen, omdat zeilen jouw passie is, dan is die persoon die ook van zeilen houdt, al ingenomen zodra ze lezen dat zeilen jouw passie is! Als ze zeilen haten het water en zeelieden, zijn ze al weg.

3. Toon, vertel het niet.

Wanneer je het hebt over wie je bent en hoe je je leven leeft, moet je de lezer laten zien wat er in actie uitkomt. U probeert de juiste mensen aan u te trekken, en om dat te doen moet u specifiek zijn.

Zo zeggen veel mensen in hun profielen dat ze graag willen reizen. ‘Reizen’ kan alles betekenen van een reis naar Disneyworld of naar een mediterrane eiland, een cruise, of naar een luxe safari in Kenia. Veronderstel niet dat de lezer weet welke uw voorkeur zou zijn!

Praat over uw favoriete reisbestemmingen, uw droomvakantie of de beste reis die u ooit heeft meegemaakt. De persoon die van uw soort reizen houdt of er doorheen geïnteresseerd is neemt kennis!

In plaats van te zeggen “Ik hou van plezier”, zeg “Ik hou van plezier, mijn ideale weekend omvat bowling, een Netflix film en een pannenkoekenbrunch.” Dat is niet iedereen’s idee van plezier, maar wel het jouwe.

De toegevoegde bonus van specificiteit is dat het mensen aantrekt die een overeenkomst hebben.

4. Laat het negatieve en de bitterheid uit.

Het verbaast me hoeveel mensen hun kostbare profielfoto gebruiken om te praten over wat ze niet willen of over hun cynisme, bitterheid of pessimisme.

Negativiteit is zo niet sexy!

Hoe beter je bent om de juiste mensen aan te trekken, des te meer zullen de verkeerde personen u niet aantrekken. Bovendien kunt u niet voorkomen dat u online wordt gecontacteerd door sommige mensen die u niet wilt ontmoeten. Uw focus moet daarom zo zijn om contact te krijgen met degenen die u wel wilt.

Het is effectiever om je te richten op het aantrekken van de juiste mensen dan het afwijzen van de verkeerde personen.

Een andere gangbare valkuil is sarcasme in het profiel. Je zou misschien inderdaad sarcastisch zijn, en het kan zijn dat mensen die je kennen, zo van je houden. Maar sarcasme vertaalt niet goed in een online profiel, vooral als je een vrouw bent! Vrouwen kunnen meer vergevend zijn, maar zeer weinig mannen worden direct aangetrokken door een vrouw die met sarcasme leidt.

5. Besluit het verhaal dat u wilt vertellen.

Je profiel vertelt een verhaal. Het zou geen roman moeten zijn. Maar een kort verhaal dat je persoonlijkheid vastlegt. Het kan het verhaal vertellen van een atletische, ambitieuze wereldreiziger, of een creeky, oprechte introvert. Of het kan het verhaal vertellen van een bittere, veeleisende perfectionist. Bekijk je profiel, foto’s en tekst samen en vraag jezelf af:

Wie ben ik ? Welk verhaal vertel ik van mijn leven?

Je verhaal is het vertellen van wie je je aangetrokken voelt, dus zorg ervoor dat je de aandacht van de juiste mensen trekt. Als u niet objectief bent over uw profiel, vraag iemand die u vertrouwt om het voor te lezen.

6. Controleer uw spelling en grammatica.

Aangezien het gaat om het schrijven van een profiel, moet ik spelling en grammatica noemen. En er zijn veel online profielen die spellingsfouten en slechte grammatica als nadeel opmerken. En sommige van die zelfde mensen hebben spelfouten en slechte grammatica in hun profielen!
De gedachte en zorg die u in uw profiel plaatst, zal door anderen op prijs worden gesteld. Doe dus de poging om je fouten op te ruimen!

Tips bij dating

Gratis Datingsites in Nederland

Bij dating gaat het erom dat twee personen met elkaar in contact komen om zodoende elkaar beter te leren kennen tijdens een date/afspraak. Op onze datingsite zijn er sites te vinden waarop je diverse datingsites vindt om jou partner te vinden. let wel op inschrijven is vaak gratis, maar om van alle diensten gebruik te maken dient u vaak een abonnement aan te schaffen . Steeds meer singels zoeken via datings sites naar een relatie of een leuke date. Ben jij ook op zoek !! vindt dan op deze site talloze leuke datingsites.Gratis Datingsites

Datingsite

Met meer dan 200 datingsites in Nederland is het juiste dating platform kiezen niet eenvoudig. De site datingsitekiezen.nl helpt gebruikers om een juist keuze te maken. Datingsite Kiezen vergelijkt websites op basis van kosten, mogelijkheden en specificaties. Zo ben je altijd verzekerd van de beste datingsite.

Dating voor hoger opgeleide

Speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Zo kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten.Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Match4me

40 plus dating

Wil je ook een gezellige date met een veertig-, vijftig-, of zestigplusser?
Een leuke ontmoeting of een heerlijke avond met een gelijkgestemde, vol spanning en romantiek? Doyou40.nl

Relatieplanet is de meest bezochte dating-site in Nederland en België. Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden.Relatieplanet is anoniem en betrouwbaar Relatieplanet

Alleenstaande papa’s en mama’s datingsites

Alleenstaande-Mamas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s (en papa’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.

Alleenstaande-Papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa’s (en mama’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.

Dating voor een maatje meer

Een datingsite speciaal voor volslanke singles. Ook alleenstaanden die houden van een partner met een maatje meer kunnen zich op deze datingsite inschrijven. Maatjemeer-Match.nl

Gay dating

Ontdek wie bij u past! Vindt u ook dat het op het internet voor lesbiennes moeilijk is om een serieuze partner te vinden? be2 helpt u om hierin te slagen. De partnertest zal uitwijzen wie er het beste bij u past, zodat u daarna in alle rust op zoek kunt gaan naar de partner van uw leven. Be2.nl Vrouw zoekt vrouw;

Maar welke man past werkelijk bij u? Vindt u ook dat het op het internet voor homo´s moeilijk is om een serieuze partner te vinden? Doe dan onze gratis wetenschappelijke persoonlijkheidstest en wij laten u weten waar uw ideale partner aan moet voldoen. Be2.nl Man zoekt man

Meer leuke artikelen

Plaats een reactie

Geef een reactie